yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duygu Maskesi
Icon_arrow 

Duygu Maskesi

Hakkında

Kore'de Hongik Üniversitesi'nde yapıldı ve 7 farklı duyguya dönüşüyor. Bu maske sayesinde duygular gizlenemiyor. Maskeyi taktığınız anda duygularınız beliriyor.

Kaynak: Wikipedia

English

It was made in Hongik University in Korea and and it's transformed 7 different feelings. With this mask cannot be faded out the emotions.
If you carry the mask, appears the emotions.

Source: Wikipedia

[Resim: 009intermask.jpg]

Esma eline saglik. Ilginç bir çalisma, duygu maskesi. Bizim Türkler'in aklinda gelmez, güzel olmus. Smile
 Vi Ar Van !!

Çok komik ifadeler ya... Paylasim için tesekkürler.
Türklerin bu gibi maskelere ihtiyaci yoktur. Duygularini saklayan bir millet degiliz. Apaçik yasariz. Güzel bir çalisma tesekkürler. Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Süper bir çalisma ya. Biggrin Sagol paylastigin için.
Çok güzel bir paylasim, tesekkürler.. Yalniz benim anlamadigim birsey var, hangi ifadenin ne zaman kullanilacagini nasil biliyor bu alet? Sirasina göre mi ayarlanmis ifadeler, yoksa kendiliginden mi belirliyor?

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

irfaner yazdı:Türklerin bu gibi maskelere ihtiyaci yoktur. Duygularini saklayan bir millet degiliz. Ap açik yasariz. Güzel bir çalisma tesekkürler. Sevgilerimle...

Katiliyorum. Çok tesekkürler. Smile
FiLiZz53 yazdı:Çok güzel bir paylasim, tesekkürler.. Yalniz benim anlamadigim birsey var, hangi ifadenin ne zaman kullanilacagini nasil biliyor bu alet? Sirasina göre mi ayarlanmis ifadeler yoksa kendiliginden mi belirliyor?

Kendiliginden beliriyor Filiz. Smile Video ekledim, izleyince anlasilir...
Ilginç ve bir o kadar da süper bir bulus... Aslinda gerekli de bence yasadigimiz Dünya için... Harika paylasimindan ötürü tesekkürler canim...
Çok ilginç.. Vay be..
Paylasim için sagol.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Joo Ji Hoon Fan Clup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi