yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi Tüm Bölümler Full
ya çokm saol da 11. bölümü ben kaçirdim da onuda ekliyebilir misin
'' •°o.O DüŞLeRiMiN PReNSi O.o°• ''

%^#'prenses cmr'#^%

[Resim: untitled-32a1f8.bmp]

[Resim: ththyooneunhyeaq6.gif]
♡♡Princess Shin Chae Kyung Fan Klübü♡♡
Çok süper ya ben islerimden dolayi tv izleyemedigim için bu dizinin TRt'de oynadigindan bile haberim yoktu. Bende indirip izlemeyi düsünüyordum.Benim için bulunmaz bir firsat oldu. Bu imkani saglayan arkadaslarima çok ama çok tsk ediyorum.Allah sizden razi olsun.
Ya arkadaslar 11. bölümü de koyar misiniz ? Lütfen izleyemedim ayrica ondan sonraki bölümleri de koyun lütfen.
Abracadabra da irwojyeora..
gönderenin ellerine saglik.çok güzel olmus.kaçirdigim bölümleri izleyebilcem yasasin tekrar tesekkürler.
~~
[Resim: 77603138.png]
Arkadaslar sadece bende mi böyle bir sorun var bilmiyorum ama 1. bölümün ilk yarisindan sonra ses gitti bende ikinci bömlümde böyle bir sorun yok simdilik. Ben daha yeni basladim izlemeye ve yarida kaldi.Bakarsaniz çok sevirim.Simdiden tsk.
kaçiranlar için çok büyük bir firsat..düsünenin yüregine saglik.tesekkürler
Diger bölümleri de eklenirse sevinirim tesekkürler...
Will u be there?
emeginize saglik!.. bu imkani saglayan arkadaslara tesekkür ederim. kaçirdigimiz bölümleri izleme imkani sundunuz.Happy0064
video indirmeyle ilgili fazla bilgim yok.:icon_frown: bu izledigimiz adresten dizinin bölümlerini bilgisayarimiza indirebilir miyiz? indirebiliyorsak nasil yapabilirim? cvp verebilirseniz çok ama çok sevinirim. herkese slm..
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

Süpersin Burak ya baska birsey diyemiyorumHappy0064:cheer:
ya ben butun bolumleri izledimde sonunu cok merak ediyom cok heycanli gidiyo :icon_redface:ashk
ღ๘۩ Kimsé Karı$masın Daa Cocuqum ßén..!ღ๘۩

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi