yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 7. Bölüm
ya dogruyu söylemek gerekirse bölüm zaten güzeldi oraya hiç gitmicam girince çikamiyorum bitürlüde ondan,bn su yulun duygularini bir türlü anlamiyorum.shinceyang onu görünce arkadasiyla konusurken konuyu degistirip neden kaçti.bana o kizi seviyomus gibi geliyor.geçen bölümlerde elini tuttuya kizda anladi tabi.bu bölümde bn shini daha çok sevmeye basladim.heralde shin sarayda rahat davranamiyo heSmile)ne dersinizSmile
imza kodu:
...Winter Sonata Fan Klübü...

..DüşLeRimiN pRenSi..
sarayda rahat davranmamakta hakli herkesin gözü üzerinde baksaniza heradimlarinda vize alirgibi izin istiyorlar kral karar veremiyor anakraliçe sonrada kraliçenin fikri onlar karar verene kadar adam öldü zatemBiggrin buyüzdende kasiliyor sarayda raht olamiyor üzerinde sürekli sen prenssin böyle yapma sensusun sana yakismaz gibi baskilar varSmile
bence shin bizim prensese abayi yakti Biggrin
ama süpheleri var yulla yakinlastigini sandigi için kendini geri çekiyor
saraya gitmeseler keske yaa SmileSmile orada kavga ediyorlar bir de üstelik yul var
yul herseyi bozuyor yaa
yulu seviyordum ama gicik olmaya basladim :fighting29:
*∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв*
bu blümü okadar çok hosuma gitti ki 4 te kalkip bi daha izledim:cheer:
bende yeni üye oldum arkadaslar yaa youtube baktim bulamadim diziyi melikeslem bu konuda yardimlarini bekliyom Smile)))))
rainbi yazdı:bu blümü okadar çok hosuma gitti ki 4 te kalkip bi daha izledim:cheer:

sende bendensin deseneBiggrinBiggrin
Shin sirf prenses üzülmesin diye saraydaki kurallari çogu zaman çigniyor Smile yoksa saray bundan daha kati bir yer...
Cae kyung dan hoslanmaya baslamis ama hala hyorin'i seviyor.
Ilk tanistiklari günü anlatan sahneyi izlerken bu kiz o zamanda problemliymis dedim Smile Sürekli hyorin'in yaninda olan oglan yani ayni zamanda shin'in arkadasi olan oglandan da hiç hazetmiyorum :S prensesle çok alay etmisti :S ama su sürekli elinde kamerayla gezen çocuk çok tatli =)
Yul'un annesine gelince simdiden ortaligi karistirmaya basladi...
Hyorin'i de yoldan çikardi :fighting29: iyice aklina girdi artik prens ve prensese rahat vermezler...
Yul'un annesinin o çok bilmis tavirlarina hasta oldum ne kadar sinir bir insan.Umarim anakraliçe onlara çok güvenmez.Zaten oda çok saf biri.Shin'in annesi akilli kadin kimseye papuç birakmaz.Çok seviyorum zaten kraliçeyi.
Bu arada gelelim cae kyung'un kardesine Smile Bir insan bukadar tatli olur Biggrin nekadar sevimli o çocuk.

Prens ve prensese gelince prensin espiri yapmaya çalismasi, muzurluk yapmasi, prensese güzel güzel davranmasi çok tatliydi.
Ne kadar açildigini gördük Smile O soguk nevale gitti canim shin geldi Smile
Inek cae kyung Biggrin Biggrin Shin bzen beni gerçekten çok güldürüyor.
Zavalli kizda ne yapsa yaranamiyor ki :S
Neyse çok eglenceli bir bölümdü. Smile
sasa yazdı:
Melikeslem yazdı:
sasa yazdı:
Melikeslem yazdı:Evet Arkadaslar..Smile
söyledigim gibi izledigim bölümler arasinda en sevdigim bölüm
gerçekten bu bölümde prensi sevmeye
onun iyi biri oldugunu düsünmeye baslamistim
sonra fikrim defalarca degisti ama neyseBiggrin
Çok güzel bir bölüm
kaçirmayin derimBiggrin
nasil yani?

nasil yani derken daha yayinlanmadan nasil izledigimi soruyorsan
youtube'dan izledim..Smile
ordan biliyorum
ama baska bir sey sorduysan daha açik sor lütfen..Smile
ya ben sunu soruyorum shin daha sonra gene gicik oluyor dedin ya nasil yani ne yapiyor ki

shin gene o soguk nevale haline giriyor
kiza hakaret ediyor
hiç pas vermiyorBiggrin

ya zeynep içimi okumussun canim
süper yazmissin
özettende güzel olmus:cheer:Happy0064
kelebek_xxxx yazdı:bende yeni üye oldum arkadaslar yaa youtube baktim bulamadim diziyi melikeslem bu konuda yardimlarini bekliyom Smile)))))

arkadaslar söyle söyleyeyim ben youtube'dan korece izliyorumSmile
korece falan bildigim yokBiggrin
görüntüden anliyorsun
eger öyle izlemek istiyorsaniz Princess Hours ep.1 1/6 yazarsaniz ilk bölümün ilki çikar
her bölüm için sayilari arttiriyorsunuz..Smile
ya Ipek Neslihan bölümleri nerden buldun ya... lütfen cevap yazar misin?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi