yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 7. Bölüm
lovecaptain yazdı:Su ana kadar izledigim en güzel ve en komik bölümlerden biriydi..
Shin ve cae kyung beni gülmekten kirip geçirdi Biggrin
Prens gerçekten de gözüme girmeye basladi bu bölümde.Smile
Garibim Yul da annesiyle vaktini geçiriyor.Bence o annesi gibi kral olmayi degil sadece caekyung'a sevgisini göstermek istiyor..Smile
Prens de ne hallere düstü öyleBiggrin Kiza zorla sarildi üstüne üstlük zorla aynki yataga yatirdiBiggrin
Allah'tan birsey olmadiSmile Yul'um üzülmesinBiggrin
Ama gelecek bölüme bakilirsa prens yine giciklasacak:icon_mad:

bu seferki giciklasmada prensin bi suçu olmicak bence özettede gösterdiklerinde attan düstüklerinde chae kyung prense degil yul'a bakiyor zaten prens süpheleniyordu buda tuz biber oldu bence burda birazda hakli giciklasmada bizim kiz kendi elleriyle batiriyor isleridiablo
ya bu çeyangin ailesi çok komikmis ve de çok sirinler Biggrin
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
Harika bir bölümdü.Shin sizinde dediginiz gibi sonunda benimde gözüme girdiSmileAma Yul'a çok üzüldüm ya,çok seviyor belli bizim prensesi,onun o kadar aci çekmesini hiç istemezdimSad Minyorin gittikçe giciklasiyor,bakalim öteki bölümlerde napicak?Umarim Yul'un annesi bizimkilerin basina özellikle Chae Kyung'un basina bir bela açmaz,yarini iple çekiyorum!!
eda yazdı:bu seferki giciklasmada prensin bi suçu olmicak bence özettede gösterdiklerinde attan düstüklerinde chae kyung prense degil yul'a bakiyor zaten prens süpheleniyordu buda tuz biber oldu bence burda birazda hakli giciklasmada bizim kiz kendi elleriyle batiriyor isleridiablo

Tüm bunlar Yul'un saraydan bir türlü ayrilamamasindan kaynaklaniyor. Adam çikmiyor saraydan ya Shin gicik olmasin da kim olsun yani:fighting29::fighting29:
ya ne yalan söyliyim bu bölümde
yul'a biraz giciklik basladi içimde
kari-koca arasina girmeye çalisan adam oldu gözümde
nerdeyse hyorin'le ayni kefeye koyucamBlush
ama ne yapiyim bir garip geliyor
off aslinda çok sevmistim onu
ama bu bölümde onun için çok üzülemedim
ve yul'un annesine tepki göstermeyin bence
birde söyle düsünün
veliaht prensessin herseyin en iyisine sahipsin
sonra kocan bir trafik kazasinda ölüyor
hem kocani kaybediyorsun hem mevkini
hemde ülkenden gidiyorsun
intikam almaya geldi dogru
ama hakli sebepleri var
oglunu seviyor
ve onun kral olmasi için çok çalisacaga benziyor
bence bu kadin iyi biri
sadece hakkini ariyor
Evet her zamanki gibi komik ve Chae'nin sirinlikleriyle dolu güzel bir bölümdü.
Ailece oyun oynayislari da çok hosuma gitti.Smile
Ama Yul'un annesinden korkulur bence pek isinamadim ona.
ya harika bi bölümdü ayrica bisi rica edebilirmiyim ben ayin onundan sonra tatile gitmem gerekiyo kaydeden arkadaslar varsa diger bölümleri sonra göderebilirler mi???
gerçekten çok güsel bir bölümdü.
ben en çok change kyun in lee shin e ye benzeterek yaptigi bebegi döverken çok güldüm. en çok etkilendigim sahneler ise change nin ailemi özledim onalri görmeye gidebilirmiyim dedi ya shin de bir sürü
saray bahanesi öne sürdü ama sonra babsiyla konustui sirf shin istio diye ve izin aldi.
çocukduygularini gururundan belli edemiyor.
birde kimin yerde yatacaklarina karar vermek için tas kagit makas oynamalrida çok güsel bi sahneydi
son olarak (a ne çok güsel sahnesi varmis bu dizinin ;)) birbirlerine dönerek uyudular o idi
bence yarinki bölümü daha güsel
daha tutkulu sanki
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Shin ile cheyangin arasinda ki elektrik gittikçe daha çok hissediliyor..:butch:bana mi öyle geliyor yoksa bu bölümler çok mu kisa??Confused
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
homin yazdı:
eda yazdı:bu seferki giciklasmada prensin bi suçu olmicak bence özettede gösterdiklerinde attan düstüklerinde chae kyung prense degil yul'a bakiyor zaten prens süpheleniyordu buda tuz biber oldu bence burda birazda hakli giciklasmada bizim kiz kendi elleriyle batiriyor isleridiablo

Tüm bunlar Yul'un saraydan bir türlü ayrilamamasindan kaynaklaniyor. Adam çikmiyor saraydan ya Shin gicik olmasin da kim olsun yani:fighting29::fighting29:

evet zaten prenste tavir koymaya bahane ariyor prensesde buna çokgüzel destek oluyor insan kocasina bakar sonra diyo neden böyle davraniyor..:fighting29:zaten özette shin min hyo rin in fotografini yikiyordu osirada chae kyung geldi kovdu prens onu adam hakli sengit yul la takil sonra minhyorin e gicik ol:fighting29:diablo

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi