yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 3. Bölüm
çok güzel bir bölümdü yine, bazi sahnelerde koptum hatta ablamlar beni baglayamadiBiggrinBiggrinBiggrin.saka bir yana cidden çok güzel bir bölümdü.Smilebu dizi çok güzel yaa ben bu diziye bayildim.Smile yarin ki bölümü heycanla ve büyük bir merakla bekliyorum.Smile
Çok güzel bir bölümdü oglan çok soguk davraniyor ama kiz çok seker gelecek bölümleri çok merak ediyorum.
24 bölüm az degil mi sizcede....
vbb yazdı:Çok güzel bir bölümdü oglan çok soguk davraniyor ama kiz çok seker gelecek bölümleri çok merak ediyorum.
24 bölüm az degil mi sizcede....

evet bencede az ama bazi dizilerinde kisa olunca tadi kaliyor mesela mianhada saranghanda 16 bölümlüktü ama gerçekten mükemmel bir diziydiSmile 16 bölüm duyunca aa kisaymis demistim ama sonra iyiki de böyleymis dedimSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Aman ya prenses diger 2. prense neden asik oluyor ki esas oglan prens shin degilmi.Anlamadim bu isi.
Hayir böyle bir sey yok zaten Smile
papatya yazdı:Prensin eli koptu sanirim...Biggrin Yazik ya kiz çok vahsi...Biggrin

vahsi ötesi...dehset yani kelime bulamiyorumBiggrin bence iyi oldu oh olsun o simarik prense:fighting29:ne olurdu sanki yulum olsaydi veliaht prens ah ahSadayy o çocuk üzülecek ben de üzülecegim ay ne olacak o hisli yakisiklinin haliSadayy ilerki bölümler süper ama benim üzülmemi engelleyemeyecekler o seytan bakisli gicik prens sinir etti beni aaa defol git bea kizin hayatindan:fighting29:allahim ne kendini begenmisliktir o ama aska düsünce görecegim ben onu,yazik sirin prensesim de ondan etkileniyor aaa basimiza gelenlere bakSad Biggrin neyse güzel bir bölümdü nihayet basini kaçirmadan izleyebildimBlush
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Oleyyyyyyyy
açikcasi o veliaht prensin yetistirilme ortami etkilemistir diye düsünüyorum sonuçta prens shin sarayda yetisti prens yul ise ingilterede kendi halinde yetisti.Ikiside okula geliyor ama birisi arabalarla korumalarla digeri kendi halinde böyle olmasi gayet normal.
Neyse prenses onun burnunu sürtecege benziyor.Smile
[Resim: blm3-1.jpg]
[Resim: blm3-2.jpg]
[Resim: blm3-3.jpg]
[Resim: blm3-4.jpg]
[Resim: blm3-5.jpg]
[Resim: blm3-14.jpg]
[Resim: blm3-15.jpg]
[Resim: blm3-16.jpg]
[Resim: blm3-17.jpg]
[Resim: blm3-18.jpg]
[Resim: blm3-19.jpg]