yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 24. Bölüm (Final)
Ya Goong Sezon 2 diye birsey yok yapmayin sunu Allahaskina ya. O baska bir dizi....diablo
Hakkınızı helal edin. ~
ya bu bölüm güzel olacak Smile Smile
cemre136 yazdı:ben dersanede olacagim o yüzden birileri özet yazabilir mi lütfen?çok ayrintili olmasa dea olur!simdiden tesekkürler...

özet yazmaya ne luzum var trt de yayinlanincasi zaten bölümler siteye ekleniyor Smile
İmza eni en fazla 400 olmalı.
sunshine yazdı:
aslanh yazdı:

yaa bityor yaa uff sadece biseye seviniyorum diziyi tadinda birakmislar bizim dizler gibi deil yani reytingler artinca hemen uzatiryorlar tadi falan kalmiyor
bu dizi tam tadinda bitti.ins trt yine kesmez diziyi de güzelce izleyip finali yaparizz
*∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв*
ama bitmesin yaaaaaa

çok güzel bi diziydi ilk defa bir diziyi böyle heycanla izledim harika bi diziydi umarim bi kez daha verirler yine soluksuz izlerim bu diziyi hiç tv izlemeyen biri olaraka kendine bagladi bu dizi çok tesekkür ediyorum her gün bize bölüm resimlerini koydugunuz için
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

ya bole bitemez SadSadSadSadSad
sunshine yazdı:Ya Goong Sezon 2 diye birsey yok yapmayin sunu Allahaskina ya. O baska bir dizi....diablo
[Resim: 30942428110223530738.png]
Little bit in love for you. ♥
HYS*

ChaeBerry
kaderim yazdı:
sunshine yazdı:
aslanh yazdı:

dizinin kamera arkasi yada müzik videolarin da ben cheayla shini görmüstüm..chea yatiyodu shinde kafasini karnina koymustu.birlikte olduklari sahneyedi ama simdi fotolarda yok..sizde bakin isterseniz youtube dan videolara...
dizinin bitmesine çoooook üzülüyooorumm

keske bitmese

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi