yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 22. Bölüm
yine çok üzücü bi bölümdü 2 bölümde nasil toprlayacaklar bilemiyorum çok kötü bi yerde bitti umarim yarin kesmezler diziyi yine
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

ya üff ya üçünede yazik ne bu ya üçü birden agliyor bari biri mutlu olsa gerçi gelecek bölümde shen ve cheang mutlu olacak ama yullllllll....
arkadaslar finali artik nasil oldugunu biliyosunuzdur.tamam istedigimiz sey güzel bitmesi ama tatmin edici degil bence.yönetmen birçok seyi atlamis bence daha bir kaç bölüm önce mutlu sahneler vardi onlari aratiyo final bence ve çok havada kalmis dedigim gibi...gerçi tr izleyince degisir belki fikrim..
ayy çok hüzünlü bir bölümdü tabi üzücü yerler olcak ama birazda gülelim dimi içim karardi yarin zaten son bölümleri 23. ve 24.bölümler ve hala mutlu degiller ne bu ya böyle zaten onursal kraliçeye ve yula gicik oldum off mutlu olsunlar artik
2 bölümde hem barisip hem tekrar evlenmeleri için çok seyi atlamalar lazim aceleye gelmis bi son gibi duruyor
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\

chae kyung-shin yazdı:ayy çok hüzünlü bir bölümdü tabi üzücü yerler olcak ama birazda gülelim dimi içim karardi yarin zaten son bölümleri 23. ve 24.bölümler ve hala mutlu degiller ne bu ya böyle zaten onursal kraliçeye ve yula gicik oldum off mutlu olsunlar artik

zaten onursal kraliçe we yool sonunda yine basbasa yalnz kaliolar...onnarnda sonu üzücü oluo...yazil yoola..ama shinde hakedio mutluluu dimii..Smile...

yarin gece tekrari var ama çok kisa yani kesçekler mi demek oluyo ?
elinden hiçbişey gelmez bazen,,,
bir an önce su son 2 bölümün de resimlerini görseydim meraktan çildiricam nerdeyse çok kötü bi yerde bitti

Not_i 
off off çok üzüldüm bu bölümde shinin halleri ... yulun aglamasi... Sadama ne yalan söyliyim geçen bölümlerde daha çok üzüldüm hele hele chaenin canli yayinda herseyi birbirine katmasi ayri bir sinirlendirdi beni bu bölümdede yaa yullu sevmiyorum desene diablo ama yook hiçbirisi nuh diyorlar peygamber demiyorlar barismiyorlar:icon_frown:
yanliiiz en çok içerlendigim seyde yani 3 bölümlük sikintidan sonra 2 bölümlük bi mutluluk yetmiyoooo (hatta allah bilir orasindan burasindan kirparlar onunda):icon_mad:
Bu dizinin sonunu bana verseler asla böle yapmazdim biraz havada kaldi ben 25 milyon yil geçmis gibi yapar sonra mutlu sahneleri verirdim chea kucaginda bebek shinde bebegin mamasini hazirlioo yul chea ka çok benzeyen onun gibi eylenceli bir kizla evli ve minyoran oda sürekli onu eve birakan çocukla çikio daha sonrasinda chea la minyoran i karsilastirip sohbet ettirim shin bi parti hazilio chea için ve eski bütün arkileri topluoo ve shin chea öperken bebek aglioo ve biri chea'a bu çocuk babasi gibi seni çok kiskancak deyip gülüolar ve kamera gök yüzüne çikioo mutlu son:cheer: yazioo ben böle daha mutlu olurdumm böle biraz yarim kaldii sonuu
DoKnma ßna..!! cAm qißy KıRıLrm..!!KıRLsm..!! ßütn PaRçLrmı Sna ßaTrırm..!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi