28-08-2008, Saat: 18:58
ewt 23 ve 24 ün resinlerini ne zaman koyarsiniz acaba??????????????????
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 22. Bölüm
|
28-08-2008, Saat: 18:58
ewt 23 ve 24 ün resinlerini ne zaman koyarsiniz acaba??????????????????
Arkadaslar koptum ben yaa chae nin yildizlarla ilgili dedigi çok güzeldi.. Hüngür hüngür aglicam simdi yaa..
inanamiyorum yaa bunu Yul'mu yapti annesimii :S:S
28-08-2008, Saat: 18:59
offfffffffff offffffffff yanginin ceyangin çikardigini düsünücek
![]() ![]() ![]() ![]()
28-08-2008, Saat: 18:59
Çeyang içerde mi kaldi hiç sesi yoktu ama...Shin sok oldu onun içerde oldugunu saniyor..
Song II Gook Ve Papatya
28-08-2008, Saat: 19:01
Arkadaslar bölümün sonunda yanan bina kimindi?Chaegyung'un binasi miydi?:S
28-08-2008, Saat: 19:02
ya noluyo kim yaniyo aglicaktim bu bölümde shin e çok üüzüldgm...
kim yaniyo sonunu anlayamadim anlayan varsa bana anlatabilrmi?
28-08-2008, Saat: 19:04
hayirya bence yangini onursal kraliçe çikarttirdi shine tuzak kurdu herhalde ama yulun aglamasina dayanamadim bende agladim kiyamam senin gözyaslarina bin chae kyunk feda sana canimya ne tatli agliyor öyle
![]()
28-08-2008, Saat: 19:08
Bugünde çok hos bir bölümü atlattik. Acilar çogaldi gittikçe. Ben açikçasi hala ne shinde ne chakyungta ne de yul da suç görmüyorum. Ne de olsa gencecik insanlar hatalar muhtemel. Ama shine de yula da çok üzülüyorum artik. Chae kyungun shini sevdigini biliyorum bu yüzden gitme karari pekte mantikli gelmedi ilk basta. Ama o bu karari artik çok yoruldugu için verdi anladigim kadariyla yani bir nevi pes etti dayanamadi. Shine yazik çünkü chaekyung tam onun kalbini kazanmisken pes edip gidiyor. Yul ise ne diyim garibim. Biri beni durdursun dedi ya resmen hastalik gibi can yakiyo onun aski ve chaekyunga neden ben degil diye sormasi isyaninin içinde ne kadar da büyüdügünü gösteriyor. Yula da tebrikler ama çok dayanikli. Ben bu dizinin basindan beri su chaekyungun arkadasina bayiliyorum ya
![]() ![]() ![]()
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
28-08-2008, Saat: 19:08
evt yangini chae kyngn ona yaptigini düsünck shin off yha umarim bsy olmaz chae kyngin telinden mesaj atan yuln annesinin hizmetkari bi kadin varya çok sinir oldum yha aglicam simdi ins yulu gerçegi söyler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|