yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 17. Bölüm
inci tanesi avatar çok seker yahu Biggrin aman geçsin su zaman artik yaa ufff ...!
Inci Tanesi yazdı:
nba yazdı:ya ins 18 bölümdede bazi kesmeler yapmazlar

Inss Kesmezler nba Inss Blush
Allah Söyletiyodur umarim seni Smile :icon_angel_no2t:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSmile
MinozM
Yha arkadaslar bence arada Dizimizi yayinlamak yerine Olimpiyat oyunlarina yer vermelerinin amaci Dizimizi Gelecek haftanin Sonunda Yani Cuma gününde bitirmek istemeleri olabilr.
Çünkü eger dizimizi Hiç kesmeden verselerdi Haftaya Cumayi bulmadan bitiodu dizimiz.
Hafta Ortasinda Falan yani.Yayin tarihlerini düzene sokmak istemelerinden Olabilir bu degisiklikler bence

Inci Tanesi yazdı:

evet ya niye kesiyorlarki. kötü bi sahnede yoktu o kestikleri yerlerde.
asuman57 yazdı:
Inci Tanesi yazdı:

evet ya niye kesiyorlarki. kötü bi sahnede yoktu o kestikleri yerlerde.

kötü sahne oldugu için degil yayin akisini hizlandirmak için
MinozM
karnolin yazdı:inci tanesi avatar çok seker yahu Biggrin aman geçsin su zaman artik yaa ufff ...!

Tesekkürlerr karnolin Smile

Kim John Hoon'un Her zamanki sekerligi iste Blush :cheer:

Bu bölüm de diger bölümler gibi güzeldi ben asil 18. bölümü merak ediorum çok güzel diyorlar.Ama 2 gün sabretmeliyim(nasi olucak bilmiyorum ama neyse)
Bu arada ben yeni üye oldum biraz geç kaldim ama olsun.Araniza alirsaniz sevinirim.
smsyh yazdı:Bu bölüm de diger bölümler gibi güzeldi ben asil 18. bölümü merak ediorum çok güzel diyorlar.Ama 2 gün sabretmeliyim(nasi olucak bilmiyorum ama neyse)
Bu arada ben yeni üye oldum biraz geç kaldim ama olsun.Araniza alirsaniz sevinirim.

bende yeni sayilirim ama aliriz mrk etme Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

way beee 99 sayfa yorum yazilmis. bu bölum bayagi bi yorumlu gecmis. pazartesiyi de beklemek cok zor olacak. keske bende kota olmasaydi da bölumleri izleseyebilseydim.. ingilizce olsada olur. beklemek cok zor oluyo... Sad
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
yha bn bölmleri youtubedn izledm ama 20.blme kadar izleebldm dierleri yoktu ajaba 21-22-23-24 bu blmleri izleebljeem bi yer war mi bilio musunz?? warsa yazablr misnzzz...??Blush

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi