yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 16. Bölüm
Bugün yok mu ben mi yanlis anladim.Lütfen yanlis anladigimi söyleyin.:icon_frown:
vbb yazdı:Bugün yok mu ben mi yanlis anladim.Lütfen yanlis anladigimi söyleyin.:icon_frown:

yanlis anlamadin güzelm...bugün yokk
vbb yazdı:Bugün yok mu ben mi yanlis anladim.Lütfen yanlis anladigimi söyleyin.:icon_frown:

malesef yanlis anlamadin:icon_frown:yarini nasil beklicem ya.
Not_i 
yaa bugün nasil vermezler bugün ki bölüm çook güzeldi off yaaa
evet Smile
16. bölüm süper olacak o yü<zden 1 güncük daha sabredeceksiniz size tavsiyem asla youtube girip izlemeyin sonra tüm heyecani kaçiyor yahu ... izlememis olmak için neler vermek isterdim ... o gördügümüz deniz kum bölümü bu süper bölümde gerçeklesiyor yani süpper bir bölüm bizi bekliyorr...Happy0064
♪ ☆「C.N Blue Fan Club」 ♪ ☆ (¯`·.¸¸.·>>"Mischievous Kiss Fan Club / Mischievous Kiss Sevenler Kulübü"<<·.¸¸.·´¯) ✿ ||Secret Garden Fan Club/Secret Garden Sevenler Kulübü|| ✿ ๑۩۩ My Princess Fan Club ๑۩۞۩๑ My Princess Sevenler Kulübü ۩

arkadaslar ben yeni üye oldum.daha önce böle diziler izlememmistim hiç.müptelasi oldum.çok güzelmis.böle özel sitelerin varligindan haberim yoktu.ben bütün sülaleyi bagimli yaptim üstelik.herkese izlettim.ama simdi is saatleri yüzünden ben izleyemiyom.yani çok üzülüyom ne 15 nede 16 yi izleyemicem galiba.
neden
ben biraz baktim da gerçekten süperr ama hiç bisi anlamadigimdan çokkk heycanliyim yarini nasil beklicem bilemiyorumSmile
canim benim burda site ismi veremiyoruz...oma türkçe oynanmis bölümleri bazi siteler veriyor..mesajlarina bak lütfenBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi