hay allahim bu ne biçim böle ya bi bölüm böle güzel olmak zorunda mi su resimlerin güzelliginede bakin hele sagol naftalin süpersinnn!!

Konuyu Oyla:
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 13. Bölüm
|
14-08-2008, Saat: 10:24
resimler için çook tesekkürler.süper bir bölüm olacak yasasin.sonunda shinin gözünün bagi çözülüyor galiba.çok mutlu oldum bu bölümü iple çekiyorum.
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
14-08-2008, Saat: 10:49
ayyy çok heyecanli bi bölüm olcak kesinn saatler geçmek bilmiyo daha 7 saate yakin bi süre var ooooooof offfff meraktan çatlicam
14-08-2008, Saat: 11:00
bu bölümmm acayip güzel olcak sinin hele sükür akli basina geldiii sonundaa
![]()
14-08-2008, Saat: 11:17
süper bir bölüm olcak naftalin fotolari ekledigin için çok saol.
14-08-2008, Saat: 11:38
çoooook tesekkürler naftalin çok gzl bi bölümm
![]()
öldürmeyen şey güçlendirir
14-08-2008, Saat: 11:43
yazik yula aglamasini sebebi cae kyungla shinin ayni odada kalmasi bence .bu bölümde hem sevinecem hemde aglayacam gibi .
14-08-2008, Saat: 11:53
çok komik bir bölüm bizi bekliyor tek üzücü yani yuul umun aglamasi yaa o üzülmesin
![]()
14-08-2008, Saat: 11:53
allahimmm^!!!!! bu resimler müthissssssssssssssssssss
![]() ![]() ![]() NAFTALIN çokkkkk sagol resimler için müthissin yaww ![]() ![]() ![]()
arkadaslar suan 15. bölümü izliyorum yasaktube den cok güzel bir bölüm fazla aciklama yapmiycam kiziyorlar size kücük bir ipucu vereyim en güzel bölüm 15 kesinlikle kacirmayin 14 de güzel ama 15 i geçemez ben izliyorum ama yarim yamalak ingilizcem yok zaten sadece korece bazi bölümlerde ingilizce bile vermiyorlar söylediklerinden tek kelime bile anlamiyorum ama resimleri cok güzel simdiki bölümün sonu mükemmmellll ama yull cok üzgün agliyordu cok kötü prensle prenses ayni yataga geçti die neyse kesinlikle kaçirmayin su 3 bölümü 13 14 15
cok fazla bilgi vermedimm gelecekleee.!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi