yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 10. Bölüm
hayal de olsa senaryo da ben bu diziye bayildim.çok güzel yaa.Biggrin
bjkligirl58 yazdı:yaaa ben delirmek üzereyimm uff dün izleyemedim diziyi yaa
trt1 bozuktuu Sad Sad Sad
sitelerin hepsini gezdim ama 10.bölüm yok yaa
youtube de var oda korece anlayamadimm Sad
bisey isteyecem arkadaslar shin ve chae kyung arasinda geçen dialogu çok merak ediorum hatirliyorsaniz biraz anlatsaniza bana nolurrrrrr :img-angel::img-angel::img-angel:

sana bisi diyim mi senn avatarindaki sahne bu gün olacak olleyyyyyyyy
ThoFitha yazdı:youtube bölümleri verio mu ben bikaç kere bakmistim ama göremedim :S

veriyo ama ya korece ya da ingilizce
Not_i 
beycoast yazdı:ya simddi ben sunu anlamadim bu flim çeyangin hayal ürünüymüsya. flmin sonunda kiz hayalden mi uyanacak yoksa kiz kendimi yazmis yardimci ollabilirmisiniz?
evet çeyangin hayaliymis bir roman gibi yazmis sanirim.eger öyleyse sin ve yulda yalan demektir.hayyiiiir olamazSad
~~
[Resim: 77603138.png]
basak yazdı:
eda yazdı:
basak yazdı:
esra44 yazdı:shin özledim kocana saril dedi ya ben bittim orda çok güzeldi

özledim demedi orda özlemissindir kocana saril miycakmisin demedimi

ay orda bende bittim bizim kiz nasil çemkirdi ama bencilsin ..vb hehe hem sarilmamak için kendini zor tutuyor hemde naz yapiyrBiggrinBiggrin

asil onlar sarilirken görevliler baktilarya oan da küzeldi:character411:

ya orda özledim seni gel bi sariliyim demedi mi?
arkadaslar bu dizinin ilk bölümünde bi tanitim vardi orada dikkat ettiyseniz bunlar ceyangin bi hayali gibi bi söz geçiyo bende öle düsünmüstüm ama
ilerki bölümleri netten izleyince diziyi bi türlü oturtamadik çözemedigimiz seyler var ama bunu zamana birakalim ne olursa olsun bu dizi süper ve shin ve yul diye biri var o yeter
Img-kiss 
arkadaslar bu bölüm hepimizde büyük bir iz birakmis anlasilan baksaniza hepiniz neler yazmissiniz valla bravo.ah ah yul askini itiraf etti ama bosa çeyang sini seviyo.zavalli yul ask acisi çekicek.inanmiyorum.ben yulun üzülmesini istemiyorum oysa ne büyük yardimlar etmisti çeyanga.çeyankta yula yüz vermedi.bu kiz biraz farkli.:icon_angel_no2t:
~~
[Resim: 77603138.png]
blue*girl-ayumi yazdı:arkadaslar bu bölüm hepimizde büyük bir iz birakmis anlasilan baksaniza hepiniz neler yazmissiniz valla bravo.ah ah yul askini itiraf etti ama bosa çeyang sini seviyo.zavalli yul ask acisi çekicek.inanmiyorum.ben yulun üzülmesini istemiyorum oysa ne büyük yardimlar etmisti çeyanga.çeyankta yula yüz vermedi.bu kiz biraz farkli.:icon_angel_no2t:

çeyang sadece shine asikkkk:icon_redface: ama tabi bende yula üzülüyorum .gecen bolumlerde çeyang shine asik oldugunu solemisti yula cnm bnm kim bilir ne kadar üzülmüstür

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

bence 10. bölüm çok güzeldi ama shin her zaman ki gibi yapti yapacagini ayrica çeyanga seni çok özledim kocana sarilmayacakmisin demesi beni hasta etti kiz kaç kere telefon etti birine bile cevap vermedin simdide sarilmayacakmsin demesi insani çileden çikariyor bence 11. bölüm çok heyecanli olacak
ufff çeyangin hayaliymiss öle mii??? sanirim bugün izlicemiz bölüm çok güzelmiss öle duyumlar aldimmm

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi