yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 10. Bölüm
arkadaslar çiçekleri ingiletere prensi yollamis olabilir
saray sekreteri yolamis olsaydi hediyeyi chin e verdigi gibi çiçekleride vermesi için ona verirdi
Aşk hem en iyi dostumuz hemde en kötü düşmanımızdır..!!
basak yazdı:
diefee yazdı:
eda yazdı:bide prens william göndermis ne gülerim heeBiggrinBiggrinBiggrin

Ay acaba o mu shin kudurur resmen..

ohh kudursun kiza gerçekte daha güzelsin dedi oh bide çiçek gönderince sevgisi dahada artar

hahah evet çok güzel olur o gönderseydi ama o gönderseydi kart mart yazardi ayy bide yazmis ama bizim saskin göremems karti shin daha sonra görücekmis off çok güzel olur wiiuww çatlar bizimki gider william i döver BiggrinBiggrinBiggrin
basak yazdı:
esra44 yazdı:shin özledim kocana saril dedi ya ben bittim orda çok güzeldi

özledim demedi orda özlemissindir kocana saril miycakmisin demedimi

ay orda bende bittim bizim kiz nasil çemkirdi ama bencilsin ..vb hehe hem sarilmamak için kendini zor tutuyor hemde naz yapiyrBiggrinBiggrin
eda yazdı:
basak yazdı:

ay orda bende bittim bizim kiz nasil çemkirdi ama bencilsin ..vb hehe hem sarilmamak için kendini zor tutuyor hemde naz yapiyrBiggrinBiggrin

asil onlar sarilirken görevliler baktilarya oan da küzeldi:character411:
eda yazdı:
basak yazdı:
diefee yazdı:
eda yazdı:bide prens william göndermis ne gülerim heeBiggrinBiggrinBiggrin

Ay acaba o mu shin kudurur resmen..

ohh kudursun kiza gerçekte daha güzelsin dedi oh bide çiçek gönderince sevgisi dahada artar

hahah evet çok güzel olur o gönderseydi ama o gönderseydi kart mart yazardi ayy bide yazmis ama bizim saskin göremems karti shin daha sonra görücekmis off çok güzel olur wiiuww çatlar bizimki gider william i döver BiggrinBiggrinBiggrin

süper bi tespit yapmissin ozaman bomba olur chin karti görür filan off ya süpersin iyce heycanlandim
iyki budizi hergün haftada bir olsaydi çildirirdim
diefee yazdı:Çok güzel bir bölümdü.O çiçeklere galiba Yul gönderdi.Ben en çok yulun Chae kyeung la olan konusmalarini begendim.(o konusmalarin hepsi çok güzeldi)Zaten belliydi bu Yulun annesiyle kralin arasinda bise oldugu.Ya bi dahaki bölümün özetini vermediler üff bilen var mi??*

bence çiçekleri yul göndermedi eger o gönderseydi köklü bir sey alirdi
ya sinir yarinin özetini göstermediler ya. bide dizinin chea kyung in hayallerine dayandigini ögrenince yikildim diyebilirim 11. bölümde neler olacagini bilen varsa yardim edebilir mi lütfen
arkadaslar yine mükemmel yorumlar yapmissiniz Biggrin yul un che-kyung a bazen beynin duryor imalar yapiyorum hala anlamiyorsun Biggrin eger babam ölmeseydi simdi ben senin kocan olacaktim demesi :icon_redface:, yüzüne dokunup seni gülümsetebildiysem her zaman yaninda olurum demesi ve bir kutu kalpli çikolata vermesi :icon_redface: :icon_redface: en güzel sahnelerdii Blush Blush benim dikkatimi en çok çeken ksim yul ile chea-kyung in balkonda otururken prens william in onlar görüp bir tuhaf bakmasiydi siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama anlamli anlamli bakti ne demek istedi anlamadim tabii Biggrin çiçekleri ne yul ne de shin yolladi büyük bir ihtimal sekreter de yollamadi peki kim yolladi diablo kocamann soru isaretii =) yarin ki bölüm çok güzel olacak heyecanlanmakta haklsiniz Biggrin görecegiz derin dondurucu nasil firin olcek heh
Biz Üç Kişiyiz TaMaM Mı ;bEn ,KeYfİm Ve KaHyAsI =)
basak yazdı:
eda yazdı:
basak yazdı:

asil onlar sarilirken görevliler baktilarya oan da küzeldi:character411:

ehehe evet orasida süperdi kizlar bir yerden sekreter biryerden bide sekreter chae kyung in egitmenine dönp kafasalladi oldu bu is der gibi süperdi BiggrinBiggrin
basak yazdı:süper bi tespit yapmissin ozaman bomba olur chin karti görür filan off ya süpersin iyce heycanlandim

gerçektende süper olur eger öyle bisey olursa shin ingiltereye gidermis kraliyet ziyareti diye bahaneylede william i dövermis BiggrinBiggrinayy süper olur vallaBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi