08-08-2008, Saat: 12:47

Konuyu Oyla:
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 10. Bölüm
|
08-08-2008, Saat: 13:09
vay be bende bkleyemem dayanamam ya...bu bölüm gerçekten güzel olacak umarim fazla azar isitmez prenses...o shin iyi simardi o fotograflar iyi olacak onun için..che yang in degerini bilmesini o...yul çok üzülüyo dayanamam...
08-08-2008, Saat: 13:17
ya uff 3 gün nasil dayanicam bide birsey diycem 10. bölümü atlamazlar dimi
08-08-2008, Saat: 13:19
basak yazdı:ya uff 3 gün nasil dayanicam bide birsey diycem 10. bölümü atlamazlar dimi yok cnm daha neler atlama yaparlarsa isyan çikartirim walla ![]()
08-08-2008, Saat: 13:20
(Son Düzenleme: 22-03-2010, Saat: 5:06, Düzenleyen: Koreli-kız.)
ya arkadaslar ben bölümü internetten izledimde 10. bölümü daha dogrusu izleyemedim çünkü ingilizceydi ama kraliçe baya kiziyo prensese yul heralde onu koruyo
--------------------- dimi yani bence deytapmazlar yani yapmamalari lazim çünkü internette birsey anlasilmiyo altyazili varmidiye aradim oda yok ya kore ce yada ingilizce anlaya bilene bi alo diyolar onu anliyorum
08-08-2008, Saat: 13:25
basak yazdı:dimi yani bence deytapmazlar yani yapmamalari lazim çünkü internette birsey anlasilmiyo altyazili varmidiye aradim oda yok ya kore ce yada ingilizce anlaya bilene bi alo diyolar onu anliyorum alo mu hehehe...ben ingilizce de anliyorum ama bazi yerlerini kaçiriyorum zevki çikmiyo....sen merak etme olmaz öle bisey..... bu arada flood yapmak yasaktir:icon_shadeicon_s:
11-08-2008, Saat: 14:18
seol yazdı:bizim akilli prens minyoran yüzünden toplantiya geç kalsinda görsün gününü... sen izlemissin galiba
11-08-2008, Saat: 14:31
yaa umarim bu bölümde birseyler düzelir. su minyoranda i saf disi edilemedi sinir kiz prens evlenmeden önce onu reddediyo evlenince de her kaybedilin sey gibi bi degere biniyo bence minyoran prensi prenses kadar da sevmiyo . (bi de arkadaslar ben yeniyim ve su kullanici adini nasil degistiricem biri bana yardim etsin internetimiz de yeni çözemedim hala:icon_redface
![]()
11-08-2008, Saat: 14:54
ya arkadaslar slm bn prs ve cuma günkü bölümlerini kaçirdimda bana bi özet geçebilir misiniz acaba lütfennnnnnnn meraktan ölücem simdiden tesekkürler.....
11-08-2008, Saat: 15:09
arkadaslar sizin ingilizcee alt yazili koreli alt yazili izlemenize gerek yok çünkü simdiye kasar 9 bölüm yayinlandi ya 9 bölümün tamaminin videosu nette var yani normal kaçirip izleyemdigimiz türk dizileri varya onun gibi onuda veriyolar siz googleden diziizle.net yada kraldizi.net yazin rahat rahat izleyin türkçe alt yazilida deil dublajli ayni trt de izledigimiz gibi ilerki bölümler yok sadece 9. bölüme kadar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi