yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 1.Bölüm
naftalin_ yazdı:Kimse dublajdan sikayetçi degil gayet güzel dublaj yapiliyor.

Mesela benim kastetdigim Saraydaki Mücevherle ayni ses olmasi ve bazi seslerin bazi oyunculara gitmemesi .Zaten herkes alisti ve kabullendi. Neyse bu herkesin kisisel görüsü , dizimizin Trt'de yayimlanmasi bir mucize, keyfini çikaralim Smile

Valla bilmiyorum o kadar orjinal ses övüldü ki dayanamayip bir kaç bölümünü izledim. Kafamdan uydurarak orjinal ses daha güzeldir diyip izlemedim yani Biggrin
Türkçe; duygunun daha güzel hissedilmesini sagliyor.Alt yazili filmlerden yarisi kadar zevk aliyorum ben...
naftalin_ yazdı:Evet dogru hatirliyorsun ve mama demeyi unutma falan diyordu .Zaten onlar hep sonlarina muhakkak anne lafini katiyorlardi. Cae-kyung'da Bingung mama diyorlardi ama türkçe dublaj çevirilirken sanirim onlari söylemeyecekler.Kraliçe ile ana kraliçe dügün hakkinda konusurken sonunda mama dedi ama türkçe efendim olarak söyledi Smile

Mama kraliçe anlaminda sanirim, bugünkü bölümdede orjinalinde Yul ana kraliçeye oma mama diyordu büyük kraliçe anlaminda sanirim.
Jumongda da hep kraliçelere mama krala da pea diyorlardi Smile
arkadaslar bölüm özeti nerede bulamiyorum gözden kaçirdim heralde....
hackerlord emegin icin saol cok guzel olmuss ben bu diinin bir numarali hayrani oldum denizler imparatorlugu ve saraydaki mucevherden sonra cok guzel bir kore dizisiiBiggrinBiggrinBiggrin
bnce de bende ilk iki bolumu orjinal izledim okadar hosuma gitmedi ama turkce guzel bilmem dikkatinizi cektimi prensesi seslendiren kizi cangema nin sesiii biraz alismam zor oldu ama yinede seslendirmeler guzel
birinci bölüme bayidim gülmek öldüm kiz çok komikkk
[Resim: photo26262kf8jy8.jpg]
Çok güzel bir dizi.Simiden hayrani oldum bu dizininSmile SAraydaki Mücevher den sonra bu bana iyi geldi.Onu çok özlüyordum.Ama simdi azda olsa unutmaya basladim bu dizi sayesindeSmile Ama süper bir dizi.Modern yasantiyla Kore saray hayatinin karisimi...Özellikle de su an adini söylemesemde ingiltereden gelen prens çok yakisikli ve çok daha tatli,,Bizim prensesimizde çok tatli bu arada...Evlenecek olan veliaht prensi hiç sewmedimSad ne biçim davraniyor öle güzel kizimiza...Ama simdidden bu diziye bayildigimi belitmek isterimSmile

Bence Yul'un sesi de sanki biraz uymamis gibi.Daha genç bir ses olsa daha iyi olurdu bence. Ama bu benim düsüncem tabi.
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Bencede...Ben seslendirsem daha güzel olurdu Biggrin
Çok degisik olmus yul'e bir tipe bakin bir de sese Smile çok alakasiz kalmis bence...
harika bir dizi daha ilk bölümünden kendine bagladi beni özellikle basroldeki güzel oyuncuya bayildim çok sirin Smile oyuncular rollerine çok uygun seçilmis Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi