Yorumları: 125
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
141
naftalin_ yazdı:Benim için alismasi çok zor oldu açikçasi , bir anda kendimi Saraydaki Mücevheri izliyor gibi seyrettim. Bazi dublajlar olmamis bence yani bazi kizlara verilecek sesler degildi onlara daha genç bir ses olsa daha iyi olurdu.
Bir ara televizyonlarinda Saraydaki Mücevher vardi bilmiyorum farkettiniz mi , bütün aile konusurken: D
Goong benim en sevdigim diziler içinde yer alir . Gerekse aile açisinda gerek Kore kültürü olarak .Ve bence benim her firsatta belirttigim gibi orijinal sesiyle izlenmeli .
Diziye güzellik katan ayiciklarimiz ve arada çikan resimler bunlar hepsi dizinin bir parças ve hepsi diziye sevimilik katiyor.
sedacim ben de fak ettim ekranda saraydaki mücevher vardi;ah ah diyemeden duramadim

ama sevdim diziyi çok eglenceli bir dizi
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Yorumları: 4
Konuları: 0
düslerimin prensi de saraydaki mücevherdeki gibi benzer yönleri var mesela seslendirenler bize çok tanidik ve de bazi oyuncularin kiyafetleri ins bu dizi bizlere sayadaki mücevher dizisini aratmaz simdiden iyi seyirler:icon_angel_no2t:
Yorumları: 175
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
21
merhaba arkadaslar yeniden bir araya gelmek ne kadar güzel.hepinizi özlemisim.diziyi çok sevdim .dikkat etdinizmi prenses olacaq kizin diblajini jang gemanin dublajini yapan ,balerin kizinkini ise gum yonginkini yapan yapmis .ayrica ana kraliçenin sesi ayni.simdilik dikkatimi bunlar çekdi.gözlerimi kapatdigimda bir an kendimi saraydaki mücevheri izliyormus gibi hiss etdim.ama dizi müthis