yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duryun Mountain (두륜산 / Duryun-san)
Duryun Mountain (두륜산 / Duryun-san)

Bulundugu yer: Hyeonsan-myeon and Samsan-myeon, Haenam-gun, Jeollanam-do

Dağın yüksekliği: 700 m

Görünümü

Duryun-san'ın çok sayıda tapınak kalıntıları ve çekici turistlik alanlarıyla, doğal bir görüntüsü vardır. Denizden yüksekliği, 703 m Kore'nin güneyindeki yarımadadadır. Yüzeyi, geniş olan ılıman iklim ve sürekli yağış alan ormanlarla kaplıdır. Dağın coğrafi görünümü, bitkilerin yayılması için çok önemlidir. Güney ve Batı denizinde bir bakışta sıra sıra büyüyen tepecikler ve takım adalarını görebilirsiniz ve bir de Daedunsa ( Daeheugnsa, Tapınağı vardır).
514 yılında Adohwasang (Keşiş) tarafından bulunmuş olup (Shilla krallığının 5.yüzyılında (Kral ) Jinheung-wang ), tarihsel olarak Budist Rahip ile yakından ilgilidir. Dört Devlet hazinesini kapsar, Pyochungsa (tapınağı), Dongjong (bronz çanı), Tapsansa (tapınağı), doğal anıt bir numaralı alanlar tapınağın içinde iyi bir şekilde korunmuştur.

___________-----__-----__-----__-----__-----___________
[Resim: da2cg.jpg]

___________-----__-----__-----__-----__-----___________

ENGLISH

[color=#FFA500]Location: Hyeonsan-myeon and Samsan-myeon, Haenam-gun, Jeollanam-do

Height of the Mountain: 700 m

[b]Duryunsan is abundant with temples, relics and tourist attractions with outstanding natural views. It is 703 m high above sea level and located at the southern end of Korean peninsula. It is made up of forests with subtropical evergreen broad-leaved trees and temperate deciduous broad-leaved trees. So it is a significant mountain in view of geographical distribution of plants. Eulalias grow rank and on peaks of variable sizes you can look down an archipelago in the West and the South Sea at a glance.
And also, there is Daedunsa (Daeheugnsa, Temple ) founded by Adohwasang (Monk) in 514 (the 5th year of Jinheung-wang (King) in Shilla). Historically it is deeply related with Seosandaesa (Great Buddhist Priest).
4 national treasures including Pyochungsa (Temple), Dongjong (bronze bell) of Tapsansa (Temple), 1 natural monument and a number of relics are well preserved inside the temple.

KAYNAK / SOURCE
Paylasim için tesekkürler. Smile

[Resim: da1r.jpg]

[Resim: da3f.jpg]

[Resim: harita1duryun.jpg]

[Resim: harita2c.jpg]

[Resim: harita4.jpg]

Ben böyle yerlere bayiliyorum, hele de bu gibi yerlerde fotograf çekilmek çok güzel, manzara hüzünlendirici, tesekkürler. Biggrin
Manzara müthis. Abaza
Manzara çok güzel, insan huzur doluyor. Ellerine saglik.
Manzara gerçekten harika, paylasim için tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Manzarasi hosuma gitti, eger bir gün Kore'ye gitmek nasip olursa bu gibi yerlerede gideriz artik. Biggrin Emegine saglik, Mihriban.
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."
Muhtesem bir dag manzarasi, harika.
Angel ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi