Ah bu film... Çok güzeldi... Ayrica OST'larini da mutlaka dinlemelisiniz. Harikaydi dinledikçe dinliyorum dogrusu...

Duelist / 형사 (2005)
|
Ah bu film... Çok güzeldi... Ayrica OST'larini da mutlaka dinlemelisiniz. Harikaydi dinledikçe dinliyorum dogrusu...
![]()
Çok güzel bir film, görsel sölen sunuyor... Basrol oyunculari harikaydi... Herkesin izlemesini tavsiye ederim...
BİR GÜLÜŞÜN MUTLU OLMAM İÇİN YETER...
03-12-2010, Saat: 14:30
8 Aralik 2010 saat 22.00'de Cnbc-e'de...
Kaçirmayin derim. ![]() http://www.korea-fans.com/forum/tv-de-go...27-58.html
09-12-2010, Saat: 0:30
Seyrediyorum...
![]() Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Az önce bitirdim filmi izlemeyi . Cnbc-e sayesinde aksam aksam görsel sölen yasadim. O ne güzel filmdir ya. Izledigim en iyi 5 kore filmi arasina girdi. Özellikle basrol oyuncular çok iyiydi. Kang Dong-won'a da uzun saç çok yakismis hani. Hayran kaldim.
![]()
Kang dong won'a bayildim. Uzun saç gerçekten çok yakismis.
![]() Son sahne çok hostu. Düsen kar taneleri arasinda kayboluyor insan. xD
Ben dün izledim ve konusunu bir türlü anlamadim ya. Kang Dong'a bakmaktan tabi.
Ama çok güzeldi. ![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Mükemmel bir filmdi.
Sans eseri filmi izleye bildim ve iyi ki de izlemisim diyorum. O kadar güzeldi ki. Her seyi ile mükemmeldi. ^^ Bu arada filmin sonunda ki duello. (Kar sahnesinin oldugu bölüm.) O kadar iyi kurgulanmisti ki insan gözlerini ayiramiyordu...
12-12-2010, Saat: 4:11
Son kismi hakikaten büyüleyiciydi.
![]() Ama pazar yerinde gösterdi ya onlari en son... Kim öldü, kim kaldi? Onlar eski hatira miydi? Kesin bir sona baglamadilar... ![]() Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Tek kelimeyle harikaydi, iki dövüs sahnesi de harikaydi birincisi ara sokakta ki o anda çalan tangoyla birlikteki uyumlu hareketler nefesimi tutmusum o an beni öyle etkiledi ki , son sahnede ikisinin beraber kaybolmasi çok etkileyiciydi, hele manzara, hakikaten seyredilmesi gereken bir film, tesekkürler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|