yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High Season 2 / 드림하이 시즌2 (2012)
Yaşları büyük olsa da küçük gösteriyorlar. Jung Il Woo'yu Flower Boy Ramyun Shop'ta öğrenci rolünde görmüştünüz. Kim Bum'da BOF'tan. Kesinlikle şahane mi şahane bir kadro. InşAllah kesindir bu kadro. Sarhos
SM bu dizide bazı sanatçılarını oynatmayı düşünüyormuş. Super Junior, HoMin vb. Ama daha kesin değil. Biggrin
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Bir yanlis anlasilma olmasin ben kadroyu begenmedim demedim sadece oynayacak kisilerin çogunlugunun yaslari büyük dedim. Biggrin Yasini gösterir göstermez o ayri konu tabiki. Biggrin
Jung Il Woo, Kim Bum ve Min Hyuk umarim gerçekten oynuyordur. Oynuyorlarsa gerçekten çok sevinirim. Biggrin
Bir SS501 aşkı vardır ki, diğerlerine benzemez. ❤

Bir Delinin Hayal Dünyası
Diger oyunculari bilmem ama Kang Min Hyuk varsa bu dizinin süper olucagini söyleyebilirim. Umarim Min oppa oynar. Biggrin
[font=Impact] park min yeon <3 sarang of korea
Kadroyu hiç begenmedim. Ilki kadar iyi olacaklarini nedense düsünmüyorum. Kadroda Kim Bum ve Jung Il Woo olmasi çok güzel. Min içinde sevindim ama digerleri gerçekten çok büyük gösteriyor. 1.Sezon kadar popüler olamaz diye düsünüyorum kadrodan dolayi. Sad Ama umarim iyi is çikarirlar. Onay
2. sezonun kadrosu henüz belli olmadi arkadaslar.

Benim için çok özel bir dizidir. Ben sabırsızlıkla bekliyorum^^ Inşallah eski oyunculara yer verilir. Smile
Ne yalan söyleyeyim ilkler hep başkadır. ^^ Sam Dong & Go Hye Mi. Kalp
Jason ve Pil Suk olsaydı keşke.
TiMe MaKeS mE sTrOnGer....

Bence 2. sezonuda birinci gibi güzel olucak.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi