yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High Season 2 / 드림하이 시즌2 (2012)
Umarım 2.sezon da hit olur. Çok güzel bir diziydi hele Kim Bum varsa kesin izlerim.
♥nєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı
گےєnsє hiç ßi†мєz gibi
ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ!

Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın
İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk
AnLadım dedim ya
Daha fazLa yormayın.. ...

Önceki kadro mükemmeldi.. 2.sezonda öyle olur umarım. Jason'ı aynı kişi oynasın. Smile
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
''2. sezon oyuncuları belli olmuş Jung Il Woo, Kim Bum, Yoo Inna, Shin Sae Kyung, Yoon Kye Sang, Min Hyuk (C.N. Blue), Krystal f(x), Ki Tae Young, Hwang Shin Hye, Kang Sung Yeon’dan oluşan oyuncu kadrosuyla Dream High’nin 2.sezonunun hazırlıkları başlamış arkadaşlar.'' diye birşey okudum ayrıca aynı yerde Taec Yeon'unda olacağı söyleniyordu. Bu konuda birşey bilen var mı?
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Şimdi 1. sezonu izliyorum çok beğendim diziyi. Umarım 2.sezon bu kadroyla olur gerçekten harika bir kadro.Biggrin
(26-08-2011, Saat: 21:35)HyunJoongG yazdı: ''2. sezon oyuncuları belli olmuş Jung Il Woo, Kim Bum, Yoo Inna, Shin Sae Kyung, Yoon Kye Sang, Min Hyuk (C.N. Blue), Krystal f(x), Ki Tae Young, Hwang Shin Hye, Kang Sung Yeon’dan oluşan oyuncu kadrosuyla Dream High’nin 2.sezonunun hazırlıkları başlamış arkadaşlar.'' diye birşey okudum ayrıca aynı yerde Taec Yeon'unda olacağı söyleniyordu. Bu konuda birşey bilen var mı?

eğer bu kadro doğruysa gerçekten 2. sezonuda çok güzel olur Onay

Umarım doğrudur, kadro çok iyi. Ama ben ilki kadar güzel olacağını düşünmüyorum.
Eğer kadro öyle ise muhteşem olacak. Biggrin
♥nєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı
گےєnsє hiç ßi†мєz gibi
ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ!

Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın
İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk
AnLadım dedim ya
Daha fazLa yormayın.. ...

(28-08-2011, Saat: 18:13)mileydemi yazdı: Bu da Türkçe çevirisi:
"Yüksek Dream Season 2" için döküm fantezi internet üzerinde sıcak bir konu haline gelmiştir. Son zamanlarda, bir online topluluk bülteninde, "Kesinlikle umuyorum ki Döküm Dream Yüksek 2" başlıklı bir anket başlattı. Wonder Girl Sohee, 2 PM Kullanıcı Chansung SNSD'den Yuri, Bae Yong Joon, Im Jung Hee, Ranghyun Rangha ve OneTwo SNSD'den Taeyeon 1.lik tutarak, fantezi döküm için tüm adaylar. Netizens da ikinci sezon için tekrarlanan bir görünüm yapmak Park Eun Bin umutlarını ortaya çıkardı. Yıldız sürpriz bir cameo yapımcılar onu akılda sezon 2 döküm olduğunu spekülasyonlar olurken git Hye Mi (Suzy) 'in kiz kardesi, "Yüksek Rüyası' son atak yapmıştı. Netizens sezon 2 için orijinal döküm üyelerinin geri dönüşü (Kim Hyun Soo, Suzy, Taecyeon, IU ve Wooyoung) görmek için umutlarını dile getirdi. Bu arada KBS resmi, kış tatil sezonu televizyona çıktı, 'Rüya Yüksek 2' için en olası zaman olduğunu açıkladı.

(30-08-2011, Saat: 0:27)mileydemi yazdı: Eun Jung'u yazmayı unutmuşlar.
(26-08-2011, Saat: 21:35)HyunJoongG yazdı: ''2. sezon oyuncuları belli olmuş Jung Il Woo, Kim Bum, Yoo Inna, Shin Sae Kyung, Yoon Kye Sang, Min Hyuk (C.N. Blue), Krystal f(x), Ki Tae Young, Hwang Shin Hye, Kang Sung Yeon’dan oluşan oyuncu kadrosuyla Dream High’nin 2.sezonunun hazırlıkları başlamış arkadaşlar.'' diye birşey okudum ayrıca aynı yerde Taec Yeon'unda olacağı söyleniyordu. Bu konuda birşey bilen var mı?

Iyide bu kadro doğruysa oyuncuların çoğunun yaşı büyük. Biggrin Çünkü 1. sezonda yaşları küçük olanlar oynuyordu. Biggrin
Kadro süper bence. Onay Heyecanla bekliyorum. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi