01-10-2011, Saat: 18:56
Çalismalar çok hos yine. Ellerinize saglik. ^^
|
Draughtsmanship Fan Club 3
|
|
01-10-2011, Saat: 18:56
Çalismalar çok hos yine. Ellerinize saglik. ^^
01-10-2011, Saat: 19:01
Çalismalarini 2PM bölümünde de gördüüm Özeeenç
Çok sevdiim, renklerini falan. Kullanabiliriz, degil mi? :P
01-10-2011, Saat: 19:03
Tesekkür ederim.
Tabii ki kullanabilirsiniz. :P
01-10-2011, Saat: 19:10
Çalismalara baktim çok güzeller bütün sayfalari gezemedim ama g-dragon li picsam-banner türü çalisma çok hosuma gitti bu tür çalismalari seviyorum zaten..
ayrica diger çalismalarda çok iyi ellerinize saglik (: Benim de zamanim vardi yeni çalisma yaptim umarim hosunuza gider..
siriusblck; Erva T.O.P çalismana bayildim.
Makyaji harika olmus. ![]() Edytha; 2PM avatarlarin çok güzel. Fotograflar zaten güzeldi birde üstüne PS yapmissin daha hos olmus. ![]() 'jopeyash; Harika, müthis, süper, bayildim... Biraz dikkatli bakilmazsa normal çekim orjinal bir fotograftan farksiz.
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
01-10-2011, Saat: 19:41
'jopeyash; Çok basarili bir çalisma daha. Ellerine saglik. ^^
01-10-2011, Saat: 20:03
CrystalHearts: Bayiliyorum çalismalarina. Bunlarda harika olmus Özellikle Moon Geun Young'lu çalismanin tonlari çok güzel. <3 Ellerine saglik. ^^
_MuniSeob_: PSD kullanmamissin sanirsam. PSD kullanirsan çok daha güzel olur çalismalarin. Ellerine saglik. ![]() Edytha: Avatarlar müthis! Ellerine saglik. PSD'ler cuk diye oturmus yani. >.< Ellerine saglik. ![]() 'jopeyash: Sana artik yorum yapamiyorum. Çizim mi yoksa orjinal foto mu ayirt bile edemiyorum yani. Harikasin, emegine saglik. ^^
![]() Bizler, hiç tereddüt etmeden ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye söz veriyorsak bunun adı aşktır
01-10-2011, Saat: 22:19
Begenmenize sevindim.
![]() @'jopeyash, çok sevdim. *-* Çok güzel, ellerine saglik. ^^
02-10-2011, Saat: 14:07
come back to me.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|