yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Draughtsmanship Fan Club 3
Edytha: Giflerin harika. Bayildim hepsine ellerine saglik. ^^
siriusblck: Çok hos gözüküyor çalisman, ellerine saglik. Seung Ri fontunu sevdim.. Biggrin Ayrica PSD'nde çok güzel ^^
adriyass501: Voahh müthissin. Bayildim, bayildim. Super Kullandigin foto, tarzin hepsi çok uyumlu. Ellerine saglik. Biggrin
axi_kraliçe: SNSD Kalp Çok iyi yaa. Biggrin 3'ünede bayildim. Harikasin. Opucuk

Bu sefer eklenen çalismalara bayildim ya. Biggrin Hepiniz harikasiniz. Biggrin Çok gerilere gidemedim kusura bakmayin.

Buda benden, büyük hali spoilerde. ^^

[Resim: seoyoonwallpaper.png]

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

Yorumlar için tesekkürler. Opucuk
@cannelita., gerçekten çok harika görünüyor çalisman, çok sevdim. Ellerine saglik. ^^
twitter x tumblr

Everytime i breathe, you surface in my thoughts.
But i know, i'm just another girl.
Büsra çalismana bayildim ama keske ortaki kizlarin kafasinin üst kisimlarina o uygulamayai yapmasaydin bence daha iyi olurdu. Özellikle fotografin büyük halinde orasi çok siritmis. Ama genel tasarim harika. Onay
(24-09-2011, Saat: 21:03)Zemheri yazdı: Büsra çalismana bayildim ama keske ortaki kizlarin kafasinin üst kisimlarina o uygulamayai yapmasaydin bence daha iyi olurdu. Özellikle fotografin büyük halinde orasi çok siritmis. Ama genel tasarim harika. Onay

Bencede orasi pek olmamis. Undecided

Esma abla, mavi mavi çok hos duruyor! Sarhos
Özenç, gifler müthis. Abaza
axi_kraliçe, ellerine saglik, gerçekten begendim.^^
The Kings are back.
[Resim: asdsa.gif][Resim: asdsad.gif]
I love you! Baby i'm not a monster!
~ BIGBANG ~
Edytha çok tesekkür ederim tatlim. ^^ Begenmene çok sevindim. Opucuk

Zemheri, siriusblck canlarim ya inanin o olmadan daha kötü duruyodu orasi. Orayi kapatmak için yaptim zaten böyle. Bence çokta kötü olmadi orasi ama tabi zevkler tartisilmaz. Tesekkürler. Opucuk

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

(24-09-2011, Saat: 21:07)cannelita. yazdı: Edytha çok tesekkür ederim tatlim. ^^ Begenmene çok sevindim. Opucuk

Zemheri, siriusblck canlarim ya inanin o olmadan daha kötü duruyodu orasi. Orayi kapatmak için yaptim zaten böyle. Bence çokta kötü olmadi orasi ama tabi zevkler tartisilmaz. Tesekkürler. Opucuk

Kötü degil zaten.^^ Sadece orasi göze batiyor biraz. Opucuk
The Kings are back.
[Resim: asdsa.gif][Resim: asdsad.gif]
I love you! Baby i'm not a monster!
~ BIGBANG ~
Tamam o zaman önce ki daha kötüyse sorun yok. ^^ Ama tasarim gerçekten hosuma gitti. Opucuk
Yorumlariniz için tesekkürler. Sizden böyle yorumlar almak beni çok mutlu ediyor.^^

cannelita. ; Çok hos olmus canim ama gerçekten orasi biraz göze batiyor...
Eline saglik. ^^

Bu da yeni bir çalisma. Sanki tarzim degisiyor gibi... O.o

[Resim: yyyyk.png]
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Esma abla bayiliyorum senin çalismalarina. Kalp Renkleri ve fontlari çok güzel uyduruyorsun!^^
Hepinizin ellerine saglik, çok güzel çalismalar var. ^^ Teker teker yorum yapamiyorum malesef. Blush
Esma abla çok begendim. Text. mutlaka parlak oluyor o dikkatimi çekiyor benim. Gördügüm çalismalarinda hep bir parlaklik var ama güzel duruyor. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi