yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doore (두레)
#1
Doore (두레)

[Resim: isis20.jpg]

Adres
Seoul-si, Jongno-gu, Insadong4-gil 5-24 (Insa-dong)
Tür / Özel Menü
Kore Gıda / Hanjeongsik (geleneksel Kore yemeği)
Danışma
- 1330 tt çağrı merkezi: +82-2-1330 (Korece, İngilizce, Japonca, Çince)
- Daha fazla bilgi için: +82-2-732-2919 (Korece)
Anasayfa
www.edoore.co.kr (Korece, İngilizce, Japonca)
Kapalı
Seollal (Lunar Yeni Yıl Günü), Chuseok
Çalışma Saatleri
Öğle yemeği: 12:00-16:00
Akşam Yemeği: 18:00-22:00
Maksimum Oturma Kapasitesi
130 koltuk
Otopark Tesisi
50 park yeri (18:00'den sonra geçerli)

Doore'nin Hikayesi
Doore, geleneksel Kore Restoranı 50 yıl önce Milyang’da kurulmuştur, nesiller boyunca geleneksel mutfağı izlemiş 1988 yılında Insa-dong’a taşımıştır.
100 yılı aşkın Hanok antik atmosferin (geleneksel Kore evi) tadını çıkarırken konuklara lezzetli güzel bir yemek servis edilir, buraya modern dokunuşlu irili ufaklı sekiz oda eklidir.
Doore Kyung Nam'da, Kore illerinden birinde başlamış olsa da, otantik Kore geleneksel modern olanlardan ziyade coğrafi kökeni ile sınırlı olmak üzere değişen çeşitli yemeklerin hizmetini deneyin.

* 1955 Milyang’da Açıldı
* 1988 Seoul, Insadong taşındı ve yeniden açıldı
* 2005 Seoul Büyükşehir Yönetimi tarafından ödüllendirildi 'Seoul'deki İyi Kore Restoranı'
* 2005 THE ASIAN WALL STREET JOURNAL’da '24 Asya şehrinde Unutulmayan Restoranlar'dan biri oldu
* 2006 Seoul Uluslararası Turizm ve Gıda Fuarı 2006


English

Address
Seoul-si, Jongno-gu, Insadong4-gil 5-24 (Insa-dong)
Type / Specialty Menu
Korean Food/Hanjeongsik (traditional Korean dinner)
Inquiries
- 1330 tt call center: +82-2-1330 (Korean, English, Japanese, Chinese)
- For more info: +82-2-732-2919 (Korean)
Homepage
www.edoore.co.kr (Korean, English, Japanese)
Closed
Seollal (Lunar New Year), Chuseok
Operating Hours
Lunch: 12:00-16:00
Dinner: 18:00-22:00
Maximum Seating Capacity
130 seats
Parking Facility
50 parking spaces (available after 18:00)

Doore Story
Doore, a traditional Korean restaurant founder 50 years in ago in Milyang, moved to Insa-dong in 1988 succeeding the traditional cuisine for generations.
The guests are served with delicious fine meal while enjoying the antique atm osphere of Hanok (traditional Korean house) that is over 100 year old, where modern touches are added to its eight rooms, large and small. Although Doore began from Kyung Nam, one of the provinces in Korea, we try to serve variety of dishes ranging from authentic Korean traditional to modern ones rather that being limited to its geographical origin.

* 1955 Opened in Milyang
* 1988 Moved and reopened in Insadong, Seoul
* 2005 Awarded ‘Best Korean restaurants in Seoul’ by Seoul Metropolitan Govemment
* 2005 Listed as one the ‘Restaurants to Remember in 24 Asian cities’ in THE ASIAN WALL STREET JOURNAL
* 2006 Seoul International Tourism & Food Expo 2006

Kaynak 1 / Source 1
Kaynak 2 / Source 2


[Resim: isism2.jpg]
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#2

[Resim: isis14.jpg]

Doore Menü
Doore'nin eşsiz estetiği esasında şeflerin, yaptığı yemeklerin doğal besin değerlerini ve mevsimlerini yansıtan gün içerisindeki seçimlerine dayanır.
Jang-a-chi (Kore turşusu) tam olgunlaşma döneminden sonra servis edilir ve mevsimsel Kimchi hazırlanır.
Yan yemekler, tüm kaliteyi ve ana yemeğin tadını vurgulayarak ana yemeklerle uyum içinde seçilir. Personelimizin her zaman daha iyisini yapmak için uğraştığı “Doore Deneyimi” güzel ve zarif bir yeme olayıdır.
Bizim hazırladığımız yemeklerin hepsi taze malzemelerle yapılır.
Bunlar arasında dikkati çeken, uygun tatlar ile mükemmel yemek oluşturan el yapımı soya fasulye ezmesi, yıllar boyunca birçok kişi tarafından zevk alınacak bir besindir.
Öğle Yemeği
-ufak Doore, büyük Doore, birinci Doore
Akşam yemeği
-ufak Doore, büyük Doore, birinci Doore
A la carte
Modeum Jeon (Çeşit çeşit tavada kızartma tabağı)
Pah Jeon (Tavada kızarmış yeşil soğan)
Hobak Jeon (Tavada kızarmış kabak / kabak gözlemesi)
Galbee Jim (Buharda kısa kaburga)

Çeviri: Elif Ece Çelik


English

Doore Menu
The unique aesthetics of Doore lies primarily in the selection of its daily course by the seasons and the inherent nutritional value of the food.
Jang-a-chi (Korean pickle) is served after the right period of maturation and Kimchi is prepared seasonally.
Side dishes are chosen in harmony with the main entree accentuating to overall quality and taste of the course. Our staff members always try our best to make ''The Doore Experience'' a beautiful and graceful dining event.
All of our prepared dishes are made with the freshest ingredients.
A highlight among them is the handmade soy bean paste that makes an excellent food with fulfilling flavors, a food enjoyed by so many for years.

Lunch course
- petite Doore, grand Doore, premier Doore
Dinner course
- petite Doore, grand Doore, premier Doore
A la carte
Modeum Jeon (Assorted pan-fried dish)
Pah Jeon (Pan-fried green onion)
Hobak Jeon (Pan-fried pumpink/pumpink pancake)
Galbee Jim (Steamed short ribs)
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#3
[Resim: isis2j.jpg]

[Resim: isis3.jpg]

[Resim: isis4o.jpg]

[Resim: isis11.jpg]

[Resim: isis12.jpg]
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#4
[Resim: isis5j.jpg]

[Resim: isis6.jpg]

[Resim: isis7.jpg]
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#5
[Resim: isis8.jpg]

[Resim: isis9n.jpg]

[Resim: isis10n.jpg]
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#6
[Resim: isis13.jpg]

[Resim: isis15.jpg]

[Resim: isis16.jpg]

[Resim: isis17.jpg]

[Resim: isis18.jpg]
[Resim: 3v3rmO.png]
Cevapla
#7
isis, teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Cevapla
#8
Çok lezzetli gözüküyorlar. Ellerine sağlık. Biggrin
[
U-Kiss
Cevapla
#9
Paylaşım için teşekkürler de ben bunlara bakınca acıktığımı hissettim Sad banada yazık.
Cevapla
#10
paylaşım için teşekkürler ^^
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi