yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dongdaemun Fashion Festival 2009
2009 Dongdaemun Fashion Festival

Tarih: 09.02.2009 ~ 09.25.2009

Adres: Seoul, Dongdaemun-gu, Dondaemun Pazar Meydanı

Yer: Dongdaemun Pazar Meydanı ve Seoul Moda Merkezi

Korea Travel Tel: +82-2-1330 (Korece, İngilizce, Japonca, Çince)

Daha Fazla Bilgi Için: +82-2-2236-9135, +82-2-3670-4514 (İngilizce, Japonca, Çince)

Website: http://www.ddmfestival.com (Korece, İngilizce, Japonca, Çince)

Bu yıl 7. si yapılacak olan 2009 Dongdaemun Moda Festivali 1-11 Eylül tarihleri arasında Seoul’un en ünlü alışveriş mağazalarının bulunduğu Dongdaemun Moda Kasabası’nda yapılacak. Her yıl Eylül’ün başında mağazalar büyük indirimler yapar. Ulusal şükran günü Chuseok’u (3 Ekim 2009’da kutlanacak.) karşılamak için alışveris yapılır. Festivalde açık hava moda defileleri, kültürel performanslar ve ziyaretçiler için türlü türlü etkinlikler yapılır.

Bu yılın Dongdaemun Moda Festivali, magazaların büyük indirimlerini, alişveriş programlarını, konserleri ve Koreli şovmenlerin yapacağı kültürel performanslarını içerecek.

[Resim: dong1.jpg]

2008 Photo Gallery için tıklayınız > Click for 2008 Photo Gallery

2008 Videolari için tıklayınız > Click for 2008 Videos of Festival

English

09.02.2009 ~ 09.25.2009

Address

Seoul, Dongdaemun-gu, Dondaemun Market District

Dongdaemun Market District and Seoul Fashion Center

Korea Travel Phone +82-2-1330 (Korean, English, Japanese, Chinese)
- For more info +82-2-2236-9135, +82-2-3670-4514 (English, Japanese, Chinese)

The <2009 Dongdaemun Fashion Festival> will be celebrating its 7th festival this year, and will run from September 1st to September 11th at Dongdaemun Fashion Town, Seoul’s most representative shopping district. Every year in early September, extensive sales events and shopping events open at the Dongdaemun Fashion Town to greet the nationally celebrated Korean Thanksgiving holiday, Chuseok. Festivities also include outdoor fashion shows, cultural performances, and a host of various events for visitors to enjoy.

This year’s <2009 Dongdaemun Fashion Festival> will feature a promotional event, a shopping event, a program event, as well as concerts and cultural performances by popular Korean entertainers.
(Korea Sparkling)

www.ddmfestival.com (Korean, English, Japanese, Chinese)

[Resim: dong3.gif]

[Resim: ad21.jpg]

[Resim: ad22.jpg]

[Resim: ad23.jpg]

[Resim: ad24.jpg]

[Resim: ad25.jpg]

[Resim: ad32u.jpg]

[Resim: ad33.jpg]
Ellerinize saglik abicim,güzel bir tanitim... Alkis

Angel  Buralar hep dutluktu...
Eline saglik abi çok güzel bir tanitim olmus Alkis Alkis
Moda severler için kaçirilmamasi gereken bir festival olmali. Tanitim için tesekkürler. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Ellerine saglik abicim hos bir tanitim olmusOnay
[Resim: 0v4UV.png]
Magazalarin büyük indirimleri alis veris hayranlari için büyük firsat.. Biggrin
Eline saglik tanitim çok güzel olmus.. Alkis
Çok güzel bir tanitim olmus abi ellerine saglik festivalde olmak vardi güzel geçiyordur eminim festival Onay
Çok eglenceli bir festivale benziyorBiggrin Tanitimda çok güzel olmus ellerine saglik abiAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi