02-04-2013, Saat: 21:02
Waow yine çok güzel bir sayı. Emeği geçen herkeze teşekkürler. ^^
|
Dong-Yul / Monday April 1 - Issue 46 / 1 Nisan Pazartesi - Sayı 46
|
|
02-04-2013, Saat: 21:02
Waow yine çok güzel bir sayı. Emeği geçen herkeze teşekkürler. ^^
Ellerinize sağlık emeği geçen herkese teşekkürler
Öylesine bir göz attım (geniş bir zamanımda daha detaylı bakacağım) güzel bir sayı olmuş özellikle kapaktakine bayıldım sevdiğim oppalarımdan biri .068..068.
02-04-2013, Saat: 23:06
Boice mesajlarının içinde benim mesajımın da olduğuna çok sevindim.Hali hazırdaki Sunbaeler af buyursunlar.
![]() A-Jax. Dolu dolu bir sayı daha.Emeklerinize sağlık.
PHS ☆ VIXX ![]()
03-04-2013, Saat: 0:04
Gerçekten emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Toplu mesaj sonrası dergiye bakmış olsam da buradan belirtmek istiyorum gerçekten bu sene işe başlamamdan ve kpssden dolayı epey zorlanıyorum.Bu mazaret olamaz kabul ediyorum.En azından yapılan emeği önemsediğimi belirtebilirdim.Sayfalar arasında dolaşırken gerçekten gurur duydum buranın bir üyesi olduğum için,gönül isterdi ki daha faydalı olabileyim ama maalesef hayat hep bir koşturmacadır gidiyor.Başarılarınızın devamını diliyorum,daha güzel şeylere imza atacağınızdan eminim hiç şüphem yok.
![]() ![]()
SO Jİ SUB <3
03-04-2013, Saat: 0:24
yeniden çıkmasına çok sevindim
03-04-2013, Saat: 0:50
Kapak süper!! Yoon Shi Yoon
Çeviri için teşekkürler. Emeği geçen herkesin eline sağlık
INFINITE
03-04-2013, Saat: 1:24
Harika olmuş
Severek okudum haberleri, yazıları ^_^ Emeğinize sağlık
![]() INSPIRIT ~
BIGBANG is VIP ~
03-04-2013, Saat: 2:46
gerçekten çok güzel olmuş arkadaşlar elinize sağlık.bence herkes bu dergiyi okumalı
)
❤.♥.♥.♥ SS501 ♥.♥.♥.❤ ♡ ♡ Kim Kyu Jong ♡ ♡ ♡ ♡ Park Jung Min ♡ ♡ ♡ ♡ Kim Hyung Jun ♡ ♡ ♡ ♡ Kim Hyun Joong ♡ ♡ ♡ ♡ Heo Young Saeng ♡ ♡
03-04-2013, Saat: 5:01
Teşekkürler ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Sizce de çok yakışmıyor muyuz? ^^ Daltonlara benzedik biraz ama olsun.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|