Yorumları: 7,950
Konuları: 556
Teşekkür Puanı:
540
38. bölüm;
Sef Eunuch: Bir süredir, bir sey bekliyorsunuz.
Kral: Bir sey mi bekliyorum?
Sef Eunuch: Leydi Chun' un, hamile kalmasini.
Kral: Sef Eunuch! Siz nasil...? Seni de, sürgüne göndermeliydim! Aklimi okumaya, nasil cüret edersiniz!
Sef Eunuch: Lütfen beni affedin, Majesteleri.
Kral: Yeter. Sizden, hiç bir sey saklayamayacak miyim!
Yorumları: 1,499
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
179
18-02-2012, Saat: 2:36
(Son Düzenleme: 18-02-2012, Saat: 2:53, Düzenleyen: puduhepa1307.)
Kralim. 
Ayça abla replikler için tesekkürler. Özellikle de sonuncusu için.
Teşekkür Puanı:
540
39. bölüm;
Kral: Üç ofisin sunumu, ne zaman?
Sef Eunuch: Ögleden sonra 3'te, Majesteleri.
Kral: Gerçekten mi? Bu da, 30 dakika zamanim var demektir!
Sef Eunuch: Tekrar mi gideceksiniz, Majesteleri?
(...)
Ae Joong: Leydim! Leydim!
Lady Bong: Ne? Ne oldu?
Ae Joong: Majesteleri, burada!
Lady Bong: Ne? Yine mi?
Ae Joong: Evet!
Lady Bong: Ama, daha iki saat önce buradaydi!
Ae Joong: Evet, yine burada!
Yorumları: 61,731
Konuları: 975
Teşekkür Puanı:
511
18-02-2012, Saat: 18:23
(Son Düzenleme: 18-02-2012, Saat: 18:33, Düzenleyen: puduhepa1307.)
10. bölümden;
KRAL* Bir erkek olarak kalbim sana inaniyor bu ülkenin krali olarak sa sadece deliller inanmak durumundayim.
LADY JANG* Dediginiz gibi bu ülkenin kralisiniz. Beni de tüm kalbinizle seviyorsunuz. Ama simdi bu duygularinizi birakip esini seven bir erkek gibi degil de bir kral gibi davranmaniz gerekiyor.
KRAL* Ok Jung yapma.
LADY JANG* Öte yandan bugün buraya kral olarak degil beni askla seven bir erkek olarak geldiniz. Bu mutluluk da bana yeter. Tesekkür ederim Majesteleri.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Teşekkür Puanı:
540
41. bölüm;
Ge Dwo-ra: Babam bu kadar büyük ne hata yapti abi? Ailem vahsice kiliçtan geçirildi... Ne kadar büyük bir hata yaptilar? Insanca yasamak istedigimizi söylememis miydik? Sürekli köpek gibi çalistik ve hayvan gibi yasadik. Tek istedigimiz hayatta kalmakti. Ama herkes basitçe öldürüldü
çünkü onlar yoksul dogmuslardi! Çünkü hepsi birer köleydi! Bu yüzden onlara kana kanla karsilik vermek istiyorum. O zaman haksiz yere öldürülen insanlarin acisini anlayacaklardir. O zaman masum köleleri
öldürdüklerini anlayacaklar!
Cha Chun Soo: Gaeduara! Ne kadar aci çektigini biliyorum. Çünkü ben de senin gibi aci çektim. Bende senin gibi asileri öldürmek istemistim! Ama nasil onlarin köleleri öldürmeye haklari yoksa bizim de asilleri öldürmeye hakkimiz yok. Asil veya köle, günahsiz insanlar öldürülmemeli! Kiliç kardesligi, kiliçlarini
ellerine alarak yasadi. Ama biz kiliçlarimizi insanlari öldürmek için degil, köleleri korumak için kullandik. Asilleri ayni sekilde öldürmeye devam edersen, o zaman kiliç kardesliginin bir üyesi degil, sadece suçlu olursun, Gaeduara!
Teşekkür Puanı:
540
43. bölüm;
Kral: Babana neler oldugunu ögrendim. Ne yapmaya çalistigini ve neden öldügünü de. Bu, senin hatan degil. Bu ülkenin krali olarak, bu benim hatam. Sen, uzun süre önce bana gerçegi anlatmaya çalistin. Ama ben, sana engel oldum. Bu yüzden, gerçegi saklaman benim hatam. Ayrica, alt siniftakilerin aci ve sikinti çekmesinin sorumlusu da benim. Ben, her seyle ilgilenecegim. Senin zarar görmene, izin vermeyecegim. Bu yüzden...
Dong Yi: Ben, Kiliç Kardesligi' ne yardim ettim! Onlarin yeniden bir araya geldigini ögrendim, ama onlari ihbar etmedim. Seflerinin kaçmasi için yardim etmeye çalistim... Babamin masumiyeti kanitlansa bile, ben hala bir suçluyum. Artik herkes gerçegi biliyor...
Kral: Bu yüzden, yalan söylemelisin! Anladin mi? Tüm yaptigin, çocukluk arkadasina yardim etmekti. Onun Kiliç Kardesligi' nin bir üyesi oldugunu bilmiyordun! Seni yaniltti ve kullandi. Sen, hiç bir sey bilmiyordun! Eger bunu yaparsan, geri kalan her seyle ben ilgilenirim...
Dong Yi: Bunu yapamam, Majesteleri! Herkese yalan söylememi, benden nasil isteyebilirsiniz? Dünya, buna ne der? Insanlar, ne söyler? Hayir, Majesteleri! Bunu yapamam. Kendi hayatimi kurtarmak için, sizin onurunuza leke sürmeyecegim. Siz, bu ülkenin Kralisiniz!
Kral: Kral olmak, umurumda degil! Anlamiyor musun? Bunlarin hiç biri, umurumda degil! Ben sadece, seni korumak istiyorum. Dünyanin en büyük aptali olarak bile taninsam, umurumda degil. ( )
Evet, ben sarayda dogdum. Kral oldum, ve tüm hayatim boyunca böyle yasadim. Bu sekilde hissedecegimi bilmiyordum. Ama, seni kaybedemem! Dong Yi, senden vazgeçemem! Lütfen... Lütfen, her seyi örtbas etmeme izin ver. Hiç bir sey olmadi, Dong Yi. Kesinlikle böyle bir sey olmadi! Hiç bir sey olmadi! 
Teşekkür Puanı:
540
19-02-2012, Saat: 6:54
(Son Düzenleme: 19-02-2012, Saat: 7:16, Düzenleyen: puduhepa1307.)
45. bölüm;
Geum: Annem simdi Babami düsünüyor. Hepsi benim hatam. Bugün ondan bahsetmesini istedim. Bu nedenle üzgün. Annem Babama büyük
yanlis yaptigini söyledi. Babami üzdügünü söyledi. Leydi Bong, ne oldugunu biliyor musun? Babami böyle kizdiran ne biliyor musun?
(...)
Kral: Garip bir ses duydum ve burada küçük bir köpek yavrusu buldum. Uzun zaman önce tam burada bu noktada çok sevimli bir köpek yavrusu bulmustum. O zaman aglaman bittiyse kalkacak misin? Yolunu kaybetmis görünüyorsun. Birisine seni eve biraktirmaliyim.
Geum: Kimsin sen? Karakterli bir adama benziyorsun. Söyle bana adin ne?
Kral:Ne dedin sen?
Geum: Seni unutmak istemem. Endiselenme bana adini söyle.
Kral: Ne küstah bir hergelesin.
Geum: Ne dedin sen? Ne cesaretle bana hergele dersin? Kim oldugumu biliyor musun?
Kral: Seni küçük... Iyi O zaman. Kimsin sen?
Geum: Ben bir Prensim. Anladin mi? Bu sekilde görünebilirim ama ben Majesteleri Kralin ogluyum.
Kral: Bekle. Sen az önce ne dedin? Kimsin sen?
Geum: Bir Prensim!
Kral: Sen bir Prenssen o zaman sen...
Teşekkür Puanı:
540
48. bölüm;
Kral: Geum! Gel bakalim.! Gel ve babanla bir içki iç.
Dong Yi: Içki içmek mi dediniz?
Kral: Evet! Diger babalar, ogullariyla bunu yapar.!
Dong Yi: Ama Majesteleri, Prens Yeon Ing, daha yedi yasinda! O hala, küçük bir çocuk!
Geum: Anne, sen benim genç bir adam
oldugumu söylememis miydin?
Dong Yi: Sey, o...
Kral: Sen çok zeki bir çocuksun, Geum! Hanimefendi! Bize biraz sarap ve
domuz derisi getirin.
Geum: Baba, sen böyle seyler de yer misin?
Kral: Tabii ki! Ne yazik ki, bunu sarayda yiyemiyorum. Annen sayesinde. Aslina bakarsan, yasadigim yeni deneyimlerin çogu onun sayesindedir. Kosmak... ve duvarlara tirmanmak gibi.
Dong Yi: Majesteleri, o duvara tirmanan bendim.
Geum: Bir saniye! Baba, sen duvarlara çok iyi tirmandigini söylememis miydin?
Kral: Bu dogru!
Dong Yi: Tanrim...! Sana böyle mi söyledi? O...
Kral: Suraya baksana? Baska bir sey söylemeyeceksin. Bu bir emirdir!
Dong Yi: Böyle zamanlarda, hep böyle emirler veriyorsunuz! Aslinda, baban...
Kral: Annen, böyle hikayeler uydurmayi seviyor.
Yorumları: 232
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
37
21-02-2012, Saat: 3:27
(Son Düzenleme: 21-02-2012, Saat: 3:47, Düzenleyen: puduhepa1307.)
Çok güzelmis. Diziyi yeni seyretmeme ragmen izlemedigim bölümlerden kesitler okumak hosuma gitti. Yazan arkadaslara tesekkür ederim.
🙈🙉🙊
Teşekkür Puanı:
540
60. bölüm;
Dong Yi: Majesteleri, acaba... Acaba, bir kez daha yapabilir misiniz?
Kral: Ne? Benden, duvara tirmanmami mi istiyorsun?
Dong Yi: Siz, bu duvara tirmanamazsiniz! Ben tirmanacagim. Bu yüzden, egilmelisiniz.
Kral: Benden egilmemi mi istiyorsun? Ben, Kralim! Ilk seferinde bunu bilmiyordun, ama simdi egilmemi benden nasil isteyebilirsin?
Dong Yi: Daha önce, benim için bir Kral degil, bir erkek oldugunuzu söylemistiniz. Bir seçim yapmak zorundasiniz. Bir erkek misiniz, yoksa bir Kral mi? Majesteleri!
Kral: Tamam! Egilecegim! Çik bakalim!
Dong Yi: Çikiyorum!
Kral: Dong Yi!
Dong Yi: Majesteleri, biraz yükselin!
Kral: Nasil? Öncekinden daha agirsin!
Dong Yi: Majesteleri, gücünüzü kullanin! Nasil bu kadar zayif olabiliyorsunuz?
|