yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dong Yi İle İlgili Görüşleriniz / Opinios About Dong Yi
Saraydaki Mücevher ekolüymüs gibi geldi bana.Bu da izlemem için yeter sebep.Iyi seyirler hepimizeSmile

saraydaki mücevher dizisi gibi tanidik oyuncularda var.Çok güzel bir dizi.Seslendirmelerini de çok begendim.Tesekkürler.
çok güzeldi kiz büyüdü prens ortaya çikti 20 dk kaldi baslamasina Smile
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
evet ya bendeki sansizliga bakin 3 bölüm oldu çikali 3 bölümüde neten izledim tam çikacagi an elektirikler kesiliyor izliyemiyorum
Img-heh 
Ben diziyi daha yeni gördüm...Biggrin
ve hosuma gitti..yanliz merak ettigim bir sey var..
küçük kizin babasi ve abisi öldü...simdi büyüdü gerçekleri ögrenmeye çalisiyor..Bu kiz simdi ilerde su andaki kralla mi ask yasiyacak yoksa heryerde bir iz isaret biraktigi ve dönecegini söyledigi adami asik olacak..
gerçi oda bir nevi abisi sayilir..küçüklügünden beri yanindaydi nede olsa...

[Resim: 3535jjjjjjjjj.png]

Gerçekten süper bir dizi. Onay
Muhtesen Kiraliçe gbi büyük ilgi görür umarim. Wink
Bugünkü bölümü izlemek için okul provasindan kaçtim. Biggrin
dizinin akisi sevdim çok güzel gidiyor
dongyi trt nin yayinlamsini çok istedigim bir dizi yayinlandigini duyunca inanamadim çok sevindim tam benim istedigim zamani anlatiyorlar 60 bölüm olmasina çok üzüldüm keske biraz daha uzun olabilseydi.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Çok güzel bir dizi. Benim simdiye kadar en sevdigim tarihi Kore dizileri Dae Jang Geum, Yi San ve Dong Yi'dir. Dae Jang Geum zaten ilk izledigim Kore dizisi ve en sevdigim Kore dizisi. Bende yeri ayri. Yi San ve Dong Yi de çok güzel diziler. Dong Yi'yi sevmemin bir baska nedeni de biraz Jang Geum'a benzetmem, ayrica dizideki kralin Ji Jin Hee olmasi çok iyi olmus. Smile Koreliler cidden çok güzel tarihi diziler yapiyorlar. Smile
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
Dizinin ilk bölümünü tesadüfen izledim Ji jin hee ve özellikle Bae so bin i görünce aninda baglandim diyebilirim Biggrin Han Hyo Joo yu iljimae den hatirliyorum ne yalan söyliyim orada onu pek sevmezdim favorim diger kizdi ama bu dizide sempatimi kazandi Smile ayrica yeri gelmisken iljimae yide ekranlarda görmek istiyorum izledigim en harika tarihi kore dizilerinden birisi çünkü.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi