yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dong Yi / 동이 (2010)
Dogru kismen dogru ama ayni tarihi yansitmalari düsünülemez. Tabi karakterlerin yaptigi tiplerin reytinge etkileri düsünüldügü vakit tabi biraz oynama yapiliyor. Ama biz bilinçli bir izleyici oldugumuz için ne mesajlar verdigini anlayabiliyoruz. Smile....
Arkadaslar; yorumlariniza göz attim da , ben hiçbir yerde 19.bölümü bulamiyorum ama 24.bölümü izlemissiniz. Bu nasil oluyor link falan verseniz yardimci olsaniz çok mutlu olacagim. =))
Kardesim 19. bölüm Türkçe altyazisi çikti ama ondan yukari olan bölümlerin Türkçe altyazilari çikmadi. Izleyenler Ingilizce altyazili olarak izliyor. Google'a yaz çikar.
Ya annem basimin etini yiyor 19.bölüm çikmadi mi diye ya lütfen ekleyin.
Çikti 19. bölüm altyazi sitelerine bak lütfen.
19. bölüm eklendi altyazi sitelerine bak simdi burda veremem kural ihlali olur yaz Google'a çikar..
(01-07-2010, Saat: 0:01)zlha yazdı: Ya annem basimin etini yiyor 19.bölüm çikmadi mi diye ya lütfen ekleyin.

Kardes sitede var ama hala niye burda yok anlamadim?
Çünkü o diziyi bu site çevirmiyor. Bu site sadece kendi çevirdikleri dizilerin altyazilarini yayinliyor. En mantiklisi da bu degil mi?
Bu diziyi yeni izlemeye basladim ve begendim... Onay Izlemeye devam edecegim... Smile

Çok güzel bir dizi, 30.bölümdeyim, 31-32 yayinlasa da izlesem bir an önce diye merakla beklemekteyim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi