yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dong Yi / 동이 (2010)
Süper bir dizi. Onay
28. bölümü bitirdim. Biggrin
Ayrica Türkçe tanitimlar için de tasekkürler. Onay

Süper bir takim çalismasi olmus kizlar.Tebrik ederim süper olmus bu tanitimlar.Ayrica okurken bazi spoilerler aldim.DodgyDodgy:d
Tesekkürler arkadaslar. Alkis
Jin Ji Hee oynuyor... TRT insallah bu güzel tarihi diziyi yayinlar... TRT duy sesimizi dublaj yap su diziye de... Biggrin
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Çok güzel olmus. Emeginize saglik. Alkis
Yeni bölümler ne zaman?
Alıntı:Çeviriyi yazarken hata yapmis olabiliriz.. Kusura bakmayin..

nilamman sen mi yapiyorsun çevirileri? Ya biliyorum zor is yapiyorsunuz hatta sizin 3-4 günde hazirladiginizi 1 saatte izleyip bitiriyoruz ama lütfen azicik daha hizli olun.Smile))
Ve de su anda evde bos bos oturuyorum az çok Ingilizcem de var eger çeviriler için yardim gerekliyse yardim edebilirim. Smile
Çevirilerin 5'ini ben yaptim Nilamman'da 1 tanesini çevirdi,hepsini kontrol etti..Duvarkagitlarini da o yapti..Teklifin için tesekkürler..

Bu resimdeki yazilar gerçek hayatlari mi diziden izledikleriniz mi yoksa karisik mi?
Alıntı:nilemman sen mi yapiyorsun çevirileri ya biliyorum zor is yapiyorsunuz hatta sizin 3-4 günde hazirladiginizi 1 saatte izleyip bitiriyoruz ama lütfen azicik daha hizli olun Smile

Ve de su anda evde bos bos oturuyorum çatpat Ingilizcemde var eger çeviriler için yardim gerekliyse yardim edebilirim. Smile

Evet çeviri yapmak zor is, ancak bu dizinin çevirisini ben yapmiyorum.. Biraz sabir edeceksiniz. Smile

Alıntı:Bu resimdeki yazilar gerçek hayatlar imi diziden izledikleriniz mi yoksa karisik mi?

Tanitim yazilari dizi için yapilmis Korece tanitim resimlerinden çevrilmistir. Dizideki karakterler tarihte gerçekte varlar. Ama bu tanitimlar tamamiyle dizi için hazirlanmis yazilardir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi