yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dong Yi / 동이 (2010)
(16-06-2010, Saat: 22:42)Bursalisungyeon yazdı: 26.bölüm çok heyecanli geçti 27. bölümde gÜzel gelismeler olacak gibi Pazaretsi ve Sali'yi iple çekiyorum.Smile))

Daha dizi çekim asamasinda diye biliyorum. Biggrin Sen nereden izliyorsun ?
Joo Yoon fragman diye bisey var.SmileAyrica sanirim fazla ilgili olunca önüme de çikiyor diyebilirim...Bir de onlar çekim asamasinda degil daha ilerdeki bölümdeler Joo Yoon'cugum.Smile

(17-06-2010, Saat: 22:29)Bursalisungyeon yazdı: Joo Yoon fragman diye birsey var.Smile Ayrica sanirim fazla ilgili olunca önüme de çikiyor diyebilirim...Bir de onlar çekim asamasinda degil daha ileriki bölümdeler Joo Yoon'cugumSmile

Çekim asamasinda dediysem dizi daha yeni çekiliyor ilerleyen bölümler demek istemistim. Ben bütün diziyi bastan sona izliyorsun sandim. Fragmandan izledigini nereden bileyim ? Biggrin Bende fragmanini izliyorum ama pek bir sey anlamiyorum daha dogrusu kareleri tam anlamiyla birlestiremiyorum. Onay

Ona da izlemek denirse...
Izlemek degil ama tahmin etmek denir Jo yoon'cugum..Neyse su ya da bu sekilde hepimiz meraklaniyoruz degil mi ama?? Smile

Dong Yi ile krali biraktim artik...Tek merak ettigim bir su kraliçe ne zaman dönecek bir de Chun Soo'ma ne olacak? 25.bölümün yarisina kadar izledim....Biri kraliçeye hediye gibi birsey yolluyordu fragmanda acaba kimdi?
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Derya'cigim çok iyi birisi gönderiyor. 26.bölümde görürsün.Smile

(19-06-2010, Saat: 21:31)Bursalisungyeon yazdı: Derya'cigim çok iyi birisi gönderiyor. 26.bölümde görürsün.Smile

Abla eger kralsa akli basina geldigi için çok sevinirim gerçekten.... BiggrinBiggrin
Yoksa baska biriyse lütfen yakisikli bir delikanli olsun... :img-hysterical: Kraliçemi alsin götürsün.....Kralin safligindan Lady Jang'in kötülüklerinden kurtarsin... :img-hysterical:
Derya'cigim çok sey istiyorsun tatlim sende.Smile Meraklanma güzel gelismeler illa ki olacak.Smile

Gerçekten çok sey istiyorum. Bu konuda haklisin. Onay Smile Ama o kadin üzüldükçe ben de üzülüyorum. Yazik ya.... Aglama Dizideki en suçsuz ve korunmasiz insan. Dong Yi'yi yine düsünenler var ama kraliçem garibim dogru düzgün arkasinda biri yok. Zaten Lady Jang'i söyleme geregi duymuyorum. Kadinin arkasi çok kuvvetli. Dizide acilarin kadini modunda geziyor kraliçe..... :img-cray: O yüzden kraldan da Jang'tan da kurtulmasi adina yakisikli,iyi kalpli,kraliçeyi çok sevecek bir delikanli bu diziye sart..... OnayBiggrin
Canim benim er ya da geç herkes hakettigini bulacak..Kraliçeyi düsünenler var merak etme tatlim..Illa ki iyi seyler olacak.Smile

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi