Yorumları: 2,467
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
142
14-06-2010, Saat: 18:51
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 0:16, Düzenleyen: pettek.)
Ji Jin Hee valla anliyor bu islerden... Dong Yi 'yide pek severim ama kraliçenin yeri bende ayridir...Çünkü içlerinde en iyi niyetli,en bahtsiz olani o.....Kocasinin yüzünü gördügü bile yok,gerçek anne kiz oldugu kayinvalidesinin ölüm suçu üzerine yikildi artik onu koruyanda kalmadi,Lady Jang ile ugras,kocan seni sevmesin üstelik sana inanmasin,kraliçelikten suçsuz yere kovul,saçindaki tokaya kadar gelip alsinlar ....Çok yazik çok.... Ama gerçekten ben de kral olsam ben de Kraliçe Inyheon'un yanindan ayrilmazdim..
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Teşekkür Puanı:
142
14-06-2010, Saat: 19:08
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 0:17, Düzenleyen: pettek.)
Valla abla kusura bakma ama hiç kraliçenin yüzünü gördügü yoktu.Kraliçem garibim kocasinin yaninda olmasi gerekirken bütün gün anakraliçenin yanindaydi.Kral varsa yoksa Jang da Jang diye tutturuyordu.... Insan bir gider biraz da kraliçeyle ilgilenir....Kraliçe kralin asil esi.....Ama yok Jang diye tutturuyor....Krali ben çok seviyorum ama bu kraliçe konusunda çok kiziyorum...Ayrica annesiyle bu kadar iyi anlastigini bildigi halde gerçekleri süphelenip ortaya çikaramamasida bence safligindan.Dedigim gibi hem seviyorum hem kiziyorum.Bu arada Korece takip ediyorum.Istersen ne söyleyeceksen özel mesajla söyleyebilirsin.
Yorumları: 409
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
77
14-06-2010, Saat: 19:29
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 0:17, Düzenleyen: pettek.)
Ama kanitlar kraliçeyi gösterirken kral ne yapabilir ki?Sunu unutmamak lazim aslinda kral dogru bir politika uyguluyor bence.Noronlar çok kuvvetli bir grup dengelenmesi açisinda Soronlar etkin hale getirilmeliydi i....Ama yazikki Jang Hee Bin açgözlü bir kadin olunca isler çok baska boyuta dönüstü.Efendi efendi yerinde dursaydi bu sekilde olmazdi...Simdi ilk bölümleri hatirla Noronlar Lady Jang'a saçmasapan tuzaklar kuruyorlardi..Onu savundugumdan degil,bende nefret ediyorum bu kadindan ama madem onun gerçek yüzünü onun hilebazliklarini ortaya dökerek halletselerdi..Yapmadigi isler için bu kadar suçlaninca o gayet magdur durumuna düstü ve kralin güvenini daha da kazandi..
Teşekkür Puanı:
142
14-06-2010, Saat: 20:07
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 0:15, Düzenleyen: pettek.)
Bilmiyorum ben yine de karisini bu kadar iyi tanimasina ragmen hemen inanmasina çok kizdim.Ayrica gruplari dengeleme isine gelince ayni sey Jang içinde geçerli olmaliydi. Ayrica kral çok iyi biliyor ki diger grup jangi destekliyor. Ama o yine de habire Jang'a destek olmaktan geri kalmiyor. kaldi ki garibim kraliçe diger gruba hiç bir emir vermiyor.Hep anakraliçe Emirleri yagdiriyordu.Yani Jang'a deger vererek ve bunu asiri bir sekilde yapmasi asil dengeleri bozuyor bence.....Sonuçta kraliçenin güçlenmesi belki pek sorun olmaz (Kraliçe kötü niyetli olmadigi sürece) ama bir cariyenin güçlenmesi çok büyük sorunlara yol açabilir bence.... Ayrica Jang bencede çok açgözlü bir kadin....Yani simdi kraliçe kalkip krala beni bir kenara ittin diyerekten arkasindan jang gibi oyunlar oynasa ben sahsen hiçbir sekilde kraliçeye kizmam ve onu desteklerimde.....(Çok mu kötüyüm ne...

) Çünkü kocasi yaninda olmadiktan sonra (hele ki kocanin asil esi sen isen) o sarayda pek de durmanin bir anlami yok .Hakkini aramanda hele hiç bir sakinca yok...Hele kocan senin yerine baska bir kadina deger verip ona inaniyorsa aslinda senin hakkini aramasi gereken kocanin yerine kendi hakkini kendi aramanin hiç bir sakincasi yok....Hele o kadar deger verildigi halde Jang bu kadar kötü oluyorsa kraliçenin kötü olmasinda hiç bir suçu yok demektir....Ama ne yazik ki kraliçe kocasini düsünmekten herseye boyun egen bir kadin..... Kocasindan da hakkini isteyemiyor....Bir çift güzel söz,biraz ilgi olan hakkini alamiyor kocasindan.Hos kocaninda bu hakki ona vermeye niyeti yok ya neyse....

Ama dedigim gibi yine de ben krali çok seviyorum sadece ona bu konuda çok kiziyorum o kadar.....
Teşekkür Puanı:
142
15-06-2010, Saat: 16:00
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 0:19, Düzenleyen: pettek.)
Dün merakimdan oturup 25.bölümü Korece izledim.

Hiçbirsey anlamasam da yine de çok kizdim. Çünkü Chun Soo'mu az gösterdiler...Çok gösterdilerse de bana yetmedi.
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Bu diziyi nereden izleyebilirim?