yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does DBSK is Doing to Disband? / DBSK Grubu Dağılıyor Mu?
arkadaslar bende dagilmamalari için dua ediyorumAglaelsallaama ates olmayan yerden duman çikmaz.bir de kesin olmamakla beraber ben bi haber okumustum ingilizce bir sitede,biliyorsunuz hero ve ss501 den hyun joong çok yakin arkadaslar.eger grup dagilirsa hyunjoongla hero bir grup kurmayi düsünüyorlarmis sanirim.yaa öyle olursa ss501 nolcak:atkilinc: tabi haber ne kadar dogru bilinmez
Umarim dagilmazlarya Sad çok kötü olur bu lütfen ya ...
.
(23-05-2010, Saat: 21:23)ßadqiirL_o5 yazdı:
(23-05-2010, Saat: 21:13)KimNaMeral yazdı: Bence ayrilmicaklar o kadar sevenleri varken ve birbirlerini severken ayrilicaklarini düsünmüyorum anlasmaya varmalari o SM sirketiyle bir iki senede sürse ben tekrar birlikte albümler yapip,klipler çekip,konser vericeklerine inaniyorum ve insallah buda böyle olur. Smile

Vay Meral'im agzindan bal damliyor valla..Opucuk
Insallah dedigin gibi olur canim..Dediklerinin her bir harfine katiliyorum..Biggrin

Opucuk Bir tanem Biggrin

(23-05-2010, Saat: 21:56)nesli-han yazdı: arkadaslar bende dagilmamalari için dua ediyorumAglaelsallaama ates olmayan yerden duman çikmaz.bir de kesin olmamakla beraber ben bi haber okumustum ingilizce bir sitede,biliyorsunuz hero ve ss501 den hyun joong çok yakin arkadaslar.eger grup dagilirsa hyunjoongla hero bir grup kurmayi düsünüyorlarmis sanirim.yaa öyle olursa ss501 nolcak:atkilinc: tabi haber ne kadar dogru bilinmez

Ama onlar birbirleriyle anlasamamzliktan bu hale gelmediler ki sirket yüzünden bu haldeler yani duman falan yok bence Neslihancim. Smile Birde o haber ben yalan diye biliyorum yok sanirim öyle bir sey dimi Damlam ?
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
(23-05-2010, Saat: 21:56)nesli-han yazdı: arkadaslar bende dagilmamalari için dua ediyorumAglaelsallaama ates olmayan yerden duman çikmaz.bir de kesin olmamakla beraber ben bi haber okumustum ingilizce bir sitede,biliyorsunuz hero ve ss501 den hyun joong çok yakin arkadaslar.eger grup dagilirsa hyunjoongla hero bir grup kurmayi düsünüyorlarmis sanirim.yaa öyle olursa ss501 nolcak:atkilinc: tabi haber ne kadar dogru bilinmez

Ama onlar birbirleriyle anlasamamzliktan bu hale gelmediler ki sirket yüzünden bu haldeler yani duman falan yok bence Neslihancim. Smile Birde o haber ben yalan diye biliyorum yok sanirim öyle bir sey dimi Damlam ?
[/quote]

yaa haklisin birsirü dedikodu var ama sadece okudugumu paylastim umariim dagilmazlarSarhos
(24-05-2010, Saat: 17:57)nesli-han yazdı:
(23-05-2010, Saat: 21:56)KimNaMeral yazdı: arkadaslar bende dagilmamalari için dua ediyorumAglaelsallaama ates olmayan yerden duman çikmaz.bir de kesin olmamakla beraber ben bi haber okumustum ingilizce bir sitede,biliyorsunuz hero ve ss501 den hyun joong çok yakin arkadaslar.eger grup dagilirsa hyunjoongla hero bir grup kurmayi düsünüyorlarmis sanirim.yaa öyle olursa ss501 nolcak:atkilinc: tabi haber ne kadar dogru bilinmez

(24-05-2010, Saat: 17:57)nesli-han yazdı: yaa haklisin birsirü dedikodu var ama sadece okudugumu paylastim umariim dagilmazlarSarhos

Ilerde ne olur bilmiyorum..DBSK'nin dagilmayacagini suan icin bütün herkez umut ediyor..ve bu yöndede inancimizi sürdürüyoruz..
Hyun ve Hero arasindaki iliskiyi hepimiz az cok biliyoruz ve arkadasliklarinin bizim gördügümüzden daha iyi oldugu kesin..DBSK grubu'nun dagilmasi ihtimalini bile düsünemiyorum..Ancak böyle birsey olursada..Tabi diger üyeler kendi yasamlarina devam edicek ve eminim müzik sektöründe kalicaklardir..Hyun ve Hero bir grub acarlarmi acmazlar mi orasini DBSK eger ayrilirsa Hero ve Hyun'a sormamiz gerekicek..Biggrin Ki her iki grub icinde bu iyi olmayacaktir..Böyle olmasinida istemem zaten..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Bu kadar büyüdükten sonra dagilacaklarina inanmak istemiyorum :S
nesli-han umarim okudugun sitedeki yazi asparagastir .. Sad
Liderimiz-SS501 le ..
Hero da DBSK de büyüdüler ve azimsanmiycak basarilar elde ettiler ..
umarim menajerlik sorunu hallolur da ayrilma haberi için endiselenmeyi birakirim ..
Bu kadar büyük bir aile olduktan sonra ayrilmamalilar :img-cray:

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Insallah Neslihancim. Allahrazi Yeni bir DBSK'ci olsamda bende o ihtimali istemem Dalmacim insallah hepsi geride kalir.Allahrazi
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Ayrilmazlar merak etmeyin Biggrin Yani ayrilmalari söz konusu olamaz herhalde Saskin ama o da bir ihtimal malesef Dodgy
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Ya bence birlikte onca yol kat etmisler bir engelin onlari ayiracak kadar zorlayacagini sanmiyorum.Smile onlar çok güçlüler ben inaniyorum ki birbirlerine destek olcaklardir bizlerde umudumuzu yitirmeden onlara burdan destek olalim kalbimizle inalalimki dualarimiz onlari korusunSmile
(biraz klasik bir yazi oldu ama tüm kalbimle yaziyorum bu kelimeleri Smile )
Allahim bu dogru olamaz...Aglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi