yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does DBSK is Doing to Disband? / DBSK Grubu Dağılıyor Mu?
dbsk da son durum hakkinda bilgisi olna var mi ben japonyada 5 i birlikte break out diye yeni bir klipçektiklerini duydum. ne kadar dogru bilmiyorum ama net bilgisi olan varsa ve paylasirsa çok sevinirim
Break out klibi bu dava olaylarinin öncesindeydi. JYJ üçlüsü "Kölelik" yaptiriyor diye SM siketine dava açmisti. SM sirketi de bu üçlünün kozmetik ürünlerinin reklamlarindan kazandiklari parayi sirkete vermek istemediklerinden dolayi dava açtigini iddia etti. Kozmetik ürünleri sirketi de imaji zedeleniyor diye SM sirketine dava açmisti. Birkaç gün önce okudugum haberde de o sirketin davadan çekildigi yaziliydi.

DBSK'nin basina neler geldi bilemem de Çinli Hangeng'e yapilan haksizliklar yani gerçekten "Köle" gibi kullandiklarinin bir kaniti. Üzülerek söylüyorum ki ben bu grubun kolay kolay biraraya gelemeyecegini düsünüyorum. Insallah yanilirim. Aglaelsalla
dbsk ayrildi mi? arkadaslarAglaelsalla

Seni Ben Var Ya JunSu ....... <3 <3 <3 <3 <3 <3

Yavas yavas birbirlerinden uzaklasiyorlar.yoochun-jaejoong-junsu JYJ adi altinda toplandi bu dava yüzünden ve 3 lü olarak çalisiyorlar.Yunho ve changmin da beraber .herhangi bir isim altinda toplanmadilar ama bu yil ki MuBank yarismasinda keep your head down 2 li söylediler.grup 7 yil aradan sonra dagilmaya basladi. bu mahkeme olayinin hemen bitmesini umuyorum.keske yunho ve chang min de katilsaydi bu davaya.
selamlar arkadaslar....ben uzun zamandir bu siteye ugramiyorum..ama bu gün dbsk'nin videosunu izlerken..2 kisi olduklarini gördüm..acaba böyle birsey var mi diye merak ettim ve böyle birseyin oldugunu ögrenince çok üzüldüm...benim favori grup üyem heroydu.ama o simdi yok... :'(
Grup ayrilmis bu kesinlesmis galibaSad((
KING ARTHUR
hangi grubu dinlemeye baslasam dagiliyor önce ss501 simdi dbsk Sad
bu yil içinde hem ss501 hemde dbsk yeniden bir araya gelse ne güzel olur SmileSmileSmile
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
ayy dagilmasin ya yazik olur bu güzel gruba ss501 den sonra bunu nasil kaldiririm bilmiyorumSad
Ya böyle olmasina dayanamiyorum bu ne ya Sad
JYJ VE TVXQ sanki hiç tanismamis insanlar gibi
Nasil birden bu kadar iyi dostluk bozulur da grup dagilir ?
Hayir bu haksizlik cidden haksizlik
Bir araya gelmeliler hayranlarini düsünmeliler bu kadar popüler olmak kisisel basarilari degil kendi gruplarinin basarisi yani birligin basarisi ayri ayri ne kadar basarili olacaklarini düsünüyorlar acaba?
Bir sekilde sesimizi duyurmaliyiz bu böyle devam edemez ...
Kesin olarak ayrilmadiklarina göre bunu bildirmediklerine göre hala sansimiz var.
Herkes benimle ayni fikri paylasiyorsa lütfen bir seyler yapalim internette bir sekilde sesimizi duyurmaliyiz kendimizi göstermeliyiz...
Su duruma bakin resmen düsman oldular buna dayanamiyorum ve de dayanamayiz bence Aglama
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
jyj ve sm arasindaki dava sonlandimi ?:sad:
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi