yukari
Anket Sizce Koreliler Türk Filmlerini Beğenirler mi?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Beğenirler
63.41%
26 63.41%
Beğenmezler
36.59%
15 36.59%
Toplam: 41 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do You Think Koreans Would Like Turkish Movies?
Yesilçam klasiklerinin yeri baskadir hep bizim için. Fakat koreliler begenirler mi tahmin edemiyorum.

Neseli günler, hababam sinifi o tarz filmleri begenirler gibi geliyor. Begenmeleri gerek. Adile Nasit'in içten gülüsünü kim begenmez ya OnayOnay
Izleseler begenirler... Özellikle eski Türk filmlerini izleyince 'Bizde bu sezon çikan su diziye benziyor' diye yorum bile yaparlar... Smile
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
kararsiz kaldim bendeSmile ama begenirler diye düsünüyorum Smile
Beyenirler Smile
[Resim: pRMtO.gif]
Şeker Unnim (LOL)
[Resim: D0fol.gif]
Çok fazla olmasada bizim de güzel dizilerimiz var.Seneler önce "Çocuklar Duymasin" yayinlanirken bu dizimiz Japon televizyonlarinda da yayinlanmis ve Japonlar tarafindan büyük begeni toplamisti.Japonlar begendigine göre Korelilerde begenebilir.Ve birkaç güzel izlenebilirlik degeri yüksek dizilerimiz mevcut.Çogunu olmasa bile bazi dizilerimizi begenebilirler diye düsünüyorum.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(14-02-2012, Saat: 3:37)Anatoliana yazdı: Çok fazla olmasada bizim de güzel dizilerimiz var.Seneler önce "Çocuklar Duymasin" yayinlanirken bu dizimiz Japon televizyonlarinda da yayinlanmis ve Japonlar tarafindan büyük begeni toplamisti.Japonlar begendigine göre Korelilerde begenebilir.Ve birkaç güzel izlenebilirlik degeri yüksek dizilerimiz mevcut.Çogunu olmasa bile bazi dizilerimizi begenebilirler diye düsünüyorum.

Konu filmlermis.Ben dizilerden bahsetmisim.

Valla bence filmlerimizi de begenirler.Eski filmlerimizden güzel olanlari var Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Valla yesilçami bilemeyecegim lakin Ask-i memnu gibi abuk subuk sahneli bir diziye denk gelseler utanip izleyemezler diye düsünüyorum Biggrin Biggrin Biggrin (Ne sapik milletiz diyecegim de çogu kisinin benim gibi o tarz dizi izlemedigin umup gülüp geçiyorum ) Biggrin Biggrin Biggrin
[Resim: 2j9xx.gif]
Dean cat scream Biggrin

Hayat totoşundan öpecekse zevk almayı bileceksin xD

(14-02-2012, Saat: 4:50)Nagihan_H yazdı: Valla yesilçami bilemeyecegim lakin Ask-i memnu gibi abuk subuk sahneli bir diziye denk gelseler utanip izleyemezler diye düsünüyorum Biggrin Biggrin Biggrin (Ne sapik milletiz diyecegim de çogu kisinin benim gibi o tarz dizi izlemedigin umup gülüp geçiyorum ) Biggrin Biggrin Biggrin

Kesinlikle ben o gün okudugumda sasirmistim Arap ülkelerinin çogunlugunda Türk dizi ve filmleri TV yayinlarindan kaldirilmis. Düsünebiliyor musunuz yasaklanmis. Korelilerin 16 bölümde yapmadiklarini bizimkiler 1 bölümde fazladan fazladan fazlasiyla yapiyorlar. Sad
Bence de Yesilçam filimlerinden bazilarini hepsini degil kesinlikle begeneceklerinden eminim Smile
Hele ki Cüneyt arkin ve kara Murat filimlerine hayran olucaklardir. Ayrica Hababam sinifi serisine de. Ve daha pek çok güzel film geçmisimiz var.
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(14-02-2012, Saat: 10:15)ghost_buster yazdı: Bence de Yesilçam filimlerinden bazilarini hepsini degil kesinlikle begeneceklerinden eminim Smile
Hele ki Cüneyt arkin ve kara Murat filimlerine hayran olucaklardir. Ayrica Hababam sinifi serisine de. Ve daha pek çok güzel film geçmisimiz var.

Evet bence de geçmiste ki filmlerimizi çok sevecekler ^^
Zaten Kemal Sunal'in oldugu hangi film izlenmez ki Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi