yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do You Think Koreans Love Us As Much We Like Them?
(01-01-2010, Saat: 17:35)SU PERISI yazdı: ilk yorum benden büsracim...bence bizim onlari tanidigimiz kadar bizi tanimiyorlar ama bizden haberleri var. Ve yeni yeni taniyolar eminim ki taniyanlarda bizi bizim onlari sevdigimiz kadar seveceklerdir.Smile

evet kesinlikle katiliyorumm aynenn su perisi aynen Biggrin
MY LO7EN SE7ENN SE7EN MANYAĞI ;)

SE7EN FAN CLUB----SE7ENTH_HEAVEN
bence seviyorlardir savas sirasinda o kadar yardim etmisizOnayBiggrin
Benim bir tane Türkçe Ögretmenim vardi.Adi Ali Tas idi.O bize Korelilerin Türkleri çok sevdigini söylerdi.Bende onun gibi düsünüyorum.Onlarin bizi sevdigini düsünüyorum Biggrin

Evet onlar da bizi seviyorlar.Hemen somut bir örnek vereyim.Koreli bir arkadasim Türk kültürünü çok begendigini ve Türkçe ögrenmeye çalistigini belirtti.Baska bir arkadasim ise benimle Türkçe konusmaya çalisiyordu.Özellikle Kore savasindan sonra yardimlarimizdan dolayi dostlugumuz artti.Bu site sayesinde ise dostlugumuz pekisiyor. :atkilinc:

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
bence bizim onlara düskün oldugumuz kadar onlar düskün degiller...sadece aralarindan bazilari Türkiyeyi ve Türkleri çok iyi sekilde taniyor..Savasta yardim ettik belki evet ama sonucunda NATO üyeligimiz baslatildi sonuçta bunu binevi NATO için yaptik bence..on dan önce Güney Kore ile ilgili herhangi bir olay anlasma savas..gibi bir alakamiz oldugunu sanmiyorum.bilmiyorum belki bana kizacaksiniz ama ben buna tanik oldum..bence bu sevgiyi çok abartmayalim...

Hepimiz insaniz xDD Biggrin Tüm Dünyayi sevelim Biggrin

(09-01-2010, Saat: 19:17)ISIS yazdı: bence bizim onlara düskün oldugumuz kadar onlar düskün degiller...sadece aralarindan bazilari Türkiyeyi ve Türkleri çok iyi sekilde taniyor..Savasta yardim ettik belki evet ama sonucunda NATO üyeligimiz baslatildi sonuçta bunu binevi NATO için yaptik bence..on dan önce Güney Kore ile ilgili herhangi bir olay anlasma savas..gibi bir alakamiz oldugunu sanmiyorum.bilmiyorum belki bana kizacaksiniz ama ben buna tanik oldum..bence bu sevgiyi çok abartmayalim...

Hepimiz insaniz xDD Biggrin Tüm Dünyayi sevelim Biggrin

Katiliyorum.Bizim Kore savasinda yaptigimiz yardim NATO üyesi olmak içindi.Kendi çikarlarimiz için yaptik bu yardimi.Korelilere Türkleri tanimadiklari için suç bulmamak lazim.Türklerde Korelileri pek taniyo.Bir biz variz onlari taniyan ve seven.Bence orda Türkleri sadece tarih bilgisi olan ya da yasli olanlar sever.Gençlerin o yönde bir egilimleri yok.Gerçi Türklerinde Koreliler hakkinda bir egilimi yok.''Korelileri seviyorum'' diyince , ''Ya o Çinlileri neden seviyosun onlar insan eti yiyor. '' diyorlar.Gel de anlat onlara Korelilerin ne denl, iyi insan olduklarini...Bir kere iki ülke arasinda bag gelistiricek hiçbir etkinlik yapilmiyor.Koreliler varsa yoksa Japonya için çalisiyo.
Yani kisaca onlarin bizi sevdigini sanmiyorum.Yani sevmiyorlarda demiyorum ama bir fikir sahibi degiller bizim hakkimizda.
Bu üzücü... Sad
taniyanlar seviyordur
çogunun türkiyeyi tanimadigini düsünüyorum ama tanisalar çok severler Smile
bizim onlari sevdigimiz gibi Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Dün izledigimiz belgeselde söledigi gibi onlar bizi seviyorlar en azindan ben öyle düsünüyorumm Smile
Bence onlar sanatimiz,sanatçilarimiz açisindan degilde , savas yillari zamanindaki insanligimiz nedeniyle taniyorlar bizi ve bunu unutacaklarini zannetmiyorum.
Bu yüzden bizi tanidiklarini düsünüyorum ve ayrica çok sevdiklerini de Smile
Onew & Joon
muhteşem ikilim ^^

MBLAQ !
Bazi tv programlarindan izledigim kadariyla bizi seviyolar ama bizim onlari sevdigimiz kadar degil.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi