yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do Re Mi Fa Sol La Si Do/도레미파솔라시도 (2008)
Basrolde ki çocuk için izlemistim. Biggrin Rolünün hakkini vermis bence.. Ama film o kadar iyi degildi. Son 15 dk hariç sikilarak izledigimi hatirliyorum. [/quote]

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Izlemeyi çok isterdim..

ceyankbyz,
Ben çok begenmistim drama türünde oldugu için romantik-komedi kadar hizli ilerlemiyor ama ben çok begendim gerçekten Smile
Alıntı:ceyankbyz,
Ben çok begenmistim drama türünde oldugu için romantik-komedi kadar hizli ilerlemiyor ama ben çok begendim gerçekten

Sagol cevabin için. Ben dramayi da romantik komediyi de severim. Sanirim begenmesem bile sirf Kore yapimi diye izleyecegim. Kore filmleri izlerken kendimi orda gibi hissediyorum. Suan Full House izliyorum. O bitsin filmi indirecegim. Ardindan görüsümü yazarim.Opucuk
Firsat bulunca ilk izleyecegim film.Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Sonunda izledim ama isin açigi begenmedim. Su veda konseri olan ana kadar her sey mükemmeldi. Ask üçgeni konusu iyi baslamisti ama konserden sonraki sahneler resmen komikti. Kizin ve çocugun evlerine bayildim. Esas çocugun bazi cümleleri de hostu. Aslinda esas çocugun kizi degil de arkadasini seçmesini beklerdim. Ama o kizin yaninda oldu. Ve bekledigim cevabi verdi: "Hee-won Kang'siz sarki söyleyebilirim ama sensiz söyleyemem." Sarkilar desen ayri müthisti ama iste esas çocugun basina gelenler abartiliydi. Kizin güzelligine gelince; önce ben de çirkin oldugunu düsündüm ama sonra sempatik oldugina karar verdim. Hem yakisikli erkekler daima güzel kizlarla olacak diye bir kaide yok. Lafin kisasi çok iyi bi konuyla berbat bi final izledim. Daha iyi olabilirdi.Dodgy
Fena bir film degil ama yani çokta izlenmeli muhakkaklikta degil. Smile

Yalniz ben çocugun aklini kaçirdigina ilk baslarda inanmadim saka yapiyor sandim. Biggrin

Birde o çocugun Beethowen Virüs diye dizisi var o yüzden çok severek izlerim diziyi tavsiye ederim.
Sonunda bende izledim bu filmi ama çokta bekledigim Kore filmleri kadar güzel olmamis. Yinede izlemek keyifliydi. Belki ben bu filmi farkli düsündüm diye çok begenmedim. Biggrin
[Resim: 10.gif]
Sagol...Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Bu filmin müzikleri bende var. Verebilirim isterseniz.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi