yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DJ MaviBaşlıklıPrenses Special Radio Broadcast
Yorumlar için tesekkürler. (:

Besinci Konumuz ^^

Ilker Saygi'dan sonra benim konularima dönelim. InsAllah ona fazla kaptirmamissinizdir kendinizi fazlasiyla kiskancimdir.
hehe ~~

Simdi birazda sizin korktugunuz ama bir o kadar da sevdiginize, birsey söyleceginizde ne yazsam diye düsündügünüz, içinizi
yiyip bitiren düsünceler karsisinda yazdiginiz mesaja cevap vermediginde ne yaparsiniz ? Ne hissedersiniz ? Hadi nefretimiz
varsa dökelim. xP

Elestirici gözle baktiginiz bir yorum olsa bile benle paylasin lütfen. Yorumlarinizi konuya yazabilirsiniz. ^^

Konunun Islenecegi Yayin Tarihi:
28 Eylül 2011 Sali

Konu için tesekkürler Özgü'm. Ben simdiden yazayim. Iyi oldu bu konu. Içimi dökeyim. hysterical

Simdi bizim okulun en yakisikli çocugu (2 yil önce mezun oldu) vardi adi Mutlu Can'di. Biz birbirimizi çok severdik. (Abi-kardes olarak hysterical ) Ben onunla ne zaman konussam heyecandan söyleyecegim her seyi unuturdum. hysterical Çocuk ama gerçekten çok yakisikli ya. Abaza Bunun 25 Agustos'ta dogum günü vardi, facebook'ta duvari kapali beyfendinin, bende mesaj yazayim ordan kutlayim dedim. Mesaja ne yazsam ne etsem diye 3 gün düsünmüstüm. 3 günde çok güzel adiyla uyumlu filan bir mesaj hazirlamistim. Gece yarisi dogum gününü ilk ben kutlayim diye tam o saatte bilgisayari açmistim. 00:00 Olunca mesajimi yolladim. Sonra bilgisayari kapattim uyudum. Ama ne cevap yazdi diye sabaha kadar uyuyamadim. (Gerçekten çoook seviyorum bu Mutluyu.) Sabah erkenden kalkip telefonumu açtim direk 0.facebook'tan baglandim internete. Biggrin Cevap gelmemis. Belki daha görmemistir diye düsündüm neyse dedim moralim bozuldu ama. :Aglama: Tekrar uyudum. 2 3 saat sonra geri kalktim saat 11:30 gibiydi ögleye yaklasiyordu vakit. Bu sefer kesin yanit atmistir diye tekrar baktim... Zzz gene yanit yok. Aksama kadar bekledim yanit gelmedi. Çok sinirim bozuldu çok moralim bozuldu ama hiç umudumu kaybetmemistim. Belki dogum gününü kutluyordur internete girmemistir diye düsündüm ama nerdeee!!! Tarih: 21.09.2011 hala yanit gelmedi. Ofkeli Çok sinirlendim. Demekki O bana benim verdigim kadar çok deger vermiyormus. O kadar ugrastim ettim buna öyle güzel bir mesaj attim ama o bir yanit bile atmadi... Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu olaya hala çok üzülüyorum... Mutlu'nun öyle yapmasi gerçekten kalbimi çok kirdi... Ama hiçbir sey yapamadim sahsen, sadece üzülüp sinirlendim. Bir faydasida olmadi. Bir daha O'nunla konusmayacagim... Kötü çocuk... :Aglama:

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Döverim. Biggrin Kisa ve kesin çözüm yolu. Biggrin

Bir kaç kez oldu ama dövmedim aslinda. Yaa bir insan bana niye cevap vermez ben olsam benim gibi bulunmaz sevgi dolu ve sadik birisine hemen cevap veririm sen nasil vermezsin. :dayaksmileyi:
Günlerce birinden cevap beklemek çok kötü ya... Ya da günler sonra o büyük bir heyecanla yazdigin mesaja tek kelime cevap almak. Dodgy Neyse unuttum geçmisi sildim hepinizi. bee Kendin kaybettin benim gibisini kaçirdin ömrün boyunca aglasan azdir. bee

Bir de söylemezsem içimde kalir liseden bir arkadasim vardi simdi defterden sildim. Biggrin Bir mesaj atiyordum kiz 3 ay sonra cevap veriyordu. Ben de dogru olani yaptim ve onu hayatimdan atip çöplüge postaladim. bee Seni sevmiyorum seni severek geçirdigim yillarima yazik. bee Seni dövmek istiyorum. bee Öyle iste. Biggrin

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Bu benim çevremdekilere çok yaptigim ama bana henüz yapilmamis bir sey.

Yapilmamasinin sebebi ise benim bu tavri kesinlikle iplemeyecek olmamdir. Çünkü cevap vermiyorsam artik ona cevap bile vermeyecek kivama gelmisim demektir.Bunu az çok bilir karsi taraf.Tenezzül etmem bedava mesaj sarfiyati dahi yapmam.

Ama madem bir varsayim...

Cevap vermeyisini eselerim.. Buna neden bulmazsam mantikli,hayatimdan aninda çikaririm.
Ben hayatimdan birini daha sutlamanin sevinciyle huzura yelken açarken o beni kaybetmenin uzun ve acili anlarinin zevkini çikarir. Biggrin

Insanlari eksiltmekden korkmamak lazim. Fazla kalabalik olmanin ne lüzumu var. Onay
Kendimden emin oldugum konular canimi acitmaz.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

(25-09-2011, Saat: 3:38)afazi yazdı: Tenezzül etmem bedava mesaj sarfiyati dahi yapmam.

Biggrin Havani yerim. Cool Tavrina hayran... Abaza

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Üç yil önce vardi öyle bir sey. Biggrin Dershanede çok sevdigim bir çocuk vardi, onu görünce heyecandan ne yapacagimi bilemezdim. Ilk basta arkadas gibiydik, sabah aksam mesajlasir, dershanede, teneffüslerde hep kantine çikar konusurduk falan. Iyi hos günlerdi. Sonra neden bilmiyorum, bu çocuk birden degisti, ergen triplerine girdi, odunun teki oldu çikti. Biggrin Iste dershanede konusmamalar, mesajlara cevap vermemeler... Ben iyice üzülmüstüm tabii, depresyondayim unutuldum aldatildim hesabi. Biggrin Her mesaja cevap vermeyisinde ertesi gün bir bahane buluyordu. Sonra dedim yeter, neden ugrasiyorum ki bu çocukla. Bosver gitsin. Tongue
Üzülmüstüm o günlerde efendim. Simdi o çocugu nasil sevmisim diyerek sasiriyorum kendime. Takmiyorum, kendisine olan nefretimi de büyük bir zevkle dile getiririm yani. bee Ben onu umursamamaya baslayinca akillandi, beni geri kazanmaya çalisti ama elbette geç kaldi. Ne hali varsa görsün. bee
Artik bana cevap vermeyen birine kis kis der sutlarim direk. Yalniz kalsam da ben bunu severim, kaybeden kendisi olur. bee
Bir SS501 aşkı vardır ki, diğerlerine benzemez. ❤

Bir Delinin Hayal Dünyası
Eger biri mesajima cevap vermiyorsa niye vermedigini ararim. O içimi yiyip bitiren düsünceleri unutur bunu düsünürüm ama böyle seyleri maksimum 2 saat takarim çünkü o 2 saat içinde ya istedigim mesaji alirim ya da baska bir olayla karsilasip onu düsünmeye baslarim. Biggrin Simdiye kadar böyle oldu degisirse yazarim. :P
(25-09-2011, Saat: 4:09)TheInvisible yazdı: Ben onu umursamamaya baslayinca akillandi, beni geri kazanmaya çalisti ama elbette geç kaldi. Ne hali varsa görsün. bee
Artik bana cevap vermeyen birine kis kis der sutlarim direk. Yalniz kalsam da ben bunu severim, kaybeden kendisi olur. bee

Aynen. Sonradan söylenilen özür kaybedilen güveni tekrar getirmiyor.
Ben de bir kez biraktim mi bir daha sans vermem.
Verdigim tüm sanslari tüketmeden önce düsünecekti. bee

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi