yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizinin Rating Durumu
1. Hafta Rating Raporu

[Resim: 1haftareytingcw6.png]

Not= Rating raporu haftalik olarak yayinlanacaktir.
2. Hafta Rating Raporu

[Resim: 2haftareytingyw9.png]
tesekkürler umarim ilerde daha iyi bir rating durumu olur ...Smile
Tesekkurler...Smile
Will u be there?
o saatlerde yayinlanan abuk subuk kadin programlari varken pek fazla reytinglerin artacagini ummuyorum.Ne yapalaim kadin milleti iste Biggrin
ben sabahin 05:30 da uykumda feragat edip izliyorum, çalistigimdan.
ramellon yazdı:o saatlerde yayinlanan abuk subuk kadin programlari varken pek fazla reytinglerin artacagini ummuyorum.Ne yapalaim kadin milleti iste Biggrin

o saatlerde televizyon izleyenlerin çogunu kadinlar oldugunu düsünürsek diziye ratingleri yine kadinlar getiriyo...kadin dayanismasi yaptirma bize simdi BiggrinBiggrin
hilal_homin yazdı:
ramellon yazdı:o saatlerde yayinlanan abuk subuk kadin programlari varken pek fazla reytinglerin artacagini ummuyorum.Ne yapalaim kadin milleti iste Biggrin

o saatlerde televizyon izleyenlerin çogunu kadinlar oldugunu düsünürsek diziye ratingleri yine kadinlar getiriyo...kadin dayanismasi yaptirma bize simdi BiggrinBiggrin

katiliyorum Hilal o saatlerde beyler islerde v.b yerlerde olduklarindan izleyemiyor.Bayanlar reytingin %70 i falanini getiriyordur...:icon_whistling:
Will u be there?
3. Hafta Rating Raporu

[Resim: 3haftawk9.png]
evet katiliyorum o kardesimize o kadar saçma sapan kadin programi varken bu güzelim diziyi izletirmi kadinlar.valla koreliler gerçekten böyleyse hayran kaldim

Konuyu Okuyanlar: