29-03-2008, Saat: 22:27
bilgiler için tesekkürler sinan
Dizinin Rating Durumu
|
30-03-2008, Saat: 15:57
dun internetten cuma gununun reyting listesini baktim
listenin baslarinda haber bultenleri ve medyada hergun haberleri yapilan meshur diziler vardi.hepside aksam kusandaki yayinlar su kadarini soyleyeyim trt nin programlari icin dizi 3. sirada.haberlerbile dizinin gerisine dusmus(a/b grubunda).ayrica bilinen kadin programlari bile dizinin gerisinde kalmis. (dizi reyting yapmiyor diye uzulenlere soyluyorum. o saatteki yayinin reyting yapmasi icin turkiye-brezilya dunya kupasi finali maci gibi bir sey lazim) bence trt buyuk bir firsati kacirdi sayet dizi prime time kusaginda verilseydi birazcik tanitimla siralamada ilk 3 program icinde olmasi icten bile degildi. neyse biz izledik zaten .umarim kaciranlar icin (makul saatte)dizi tekrar yayinlanir
31-03-2008, Saat: 12:01
sanirim bu dizinin gün içindeki sirasi. bence o saatlerde ilk 5 garanti olmali.toplasan zaten 60 tane kanal yokki
![]()
o dandik kadin programlari kaldirsalar, duygu sömürüsünden baska bir sey degil, resmen tiyatro, kadinlarin o saçma seylere bakip birazcik ufuklarini irfani bilgilerini genisletecek programlara baksalar, kore dizilerine meselai, trt olmadik saate koymus, ben bakabildim tabi, o saat çogu insan için uygun degil. ayrica rating derken hep %'lik olarak rakamlar veriluiyor ama kaç kisi seyretti bilmiyoruz, rating cihazi olanlara göre yayin belirlemekte saçma, kaç ksinin rating aleti var hadi en fazla 10 000 kisi diyelim
sadece trt'ye degil birde stv'ye mesaj yollamayi deneyin ben yolladim öteki kanallari bosverin hatta çöpe atin, annemin kizmicani bilsem o kanalari silerdim,
31-03-2008, Saat: 20:17
dudu bende sana katiliyorum.Sabah programlarinin cogu sacmalik.Insanlari geriye götürmekten baska birsey degil.Keske Saraydaki Mücevher benzeri birkac dizi daha olsada insanlar seyretse cocuklariyla.Insan sevmeyi , mücadeleyi,pes etmemeyi birde aski ögrenseler.Saraydaki Mücevherde hepsi fazlasiyla vardi.Evet belki saat uygun degildi ama yinede belki o sacma programlardansa bu güzel diziyi seyretmeyi secmis birsürü insan vardir.
Hayat muhtesem bir yolculuk!
31-03-2008, Saat: 20:30
bende bayanim ama bende karsiyim o tarz programlara onlarin yerine daha egitici ögretici programlar olsa millet için daha faydali ama nerde sakalimiz yokki dinletelim sözümüzü
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Arkadaslar bu konudaki serzenislerinizi anliyorum ve buna katiliyorum. Saatin uygun olmayisi ve tanitimsizlik, dizimizin reytinglerini maalesef beklenen düzeylere getiremedi. Ancak su da bilinmelidir ki; TRT, ulusal kanal ayricaligina sahip oldugu için, özel kanallarin uzun vadede ve düsük kalitede yapacaklarini beklenen ve istenen düzeyde yerine getirmektedir.
Kadin programlarinin kadinlarimizi çagdaslastirma, bilgi sahibi yapma, gündemden haberdar etme gibi gelistirici eylemlerden uzaklastiran bir yapisi var. Maalesef kadinlarimiz da bunlarin esiri oluyorlar. Dolayisiyla reytinglerin de gösterdigi gibi bu tür programlar, yapimcilarina gerekli malzemeyi çikarmalarina yardimci oluyor. Sonuç olarak bizler sorumlulugumuzu yerine getirerek izlemis olduk. Ikinci bir yayinin yapilacagi zaman taleplerimizi etkili bir biçimde sunarsak bizler ve bizim disimizdaki izleyiciler için de iyi olur. ![]()
02-04-2008, Saat: 11:04
bu rakamlar bu saate yayinlananmasina karsin bir basaridir bence
trt umarim bunun farkina varir ve devamini getirir
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
07-04-2008, Saat: 16:35
07-04-2008, Saat: 16:39
kadin programlarindan ve onlari izleyen insanlardan hiç hazetmiyorum.ne o öyle 3-5 kisi çikiyo,agliyo.aman aman ne duygu sömürüsü.bu kadin programlari bence de kalkmali.hemde çabucak.böyle olmali ki insanlarin duygulari sömürülerek reyting kazananlar dibe vursun...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|