yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizinin Rating Durumu
Vip-Jvc yazdı:Sinan tesekkürler..Yayin saatleri bir dizinin ratingi açisindan çok önemli bence..Bu rakamlar 38.lige göre çok kötü...:icon_frown:Umarim yaz döneminde daha geç bir saate alinirve ratinglerde yükselme olur...

Sana katiliyorum Esra. Artik son viraja girmek üzereyken reytinglerin daha yukarilarda olmasini bekliyordum. Benim için tam bir hayal kirikligi oldu.:fighting29:Confused
Türkiyede toplasaniz 15 tane dogru düzgün izlenen kanal varken bu dizinin 60. felan olmasi bana biraz saçma geldi.Hemde yayinlayan kanal TRT1.Kaynaginizi kontrol edin derim
yok beee ne 60 si
bence ilk 20 ye girer
%2 reyting almis sonuçta

ayrica bu diziyi haberlerden önce koysalar kalibimi basarim garanti %15-%20 yi rahat zorlar
çünkü o saate kadin programlari kalmiyor ve memur kesim evde oluyor

jumong seni unutmayacağız
Wando yazdı:
Vip-Jvc yazdı:Sinan tesekkürler..Yayin saatleri bir dizinin ratingi açisindan çok önemli bence..Bu rakamlar 38.lige göre çok kötü...:icon_frown:Umarim yaz döneminde daha geç bir saate alinirve ratinglerde yükselme olur...

Sana katiliyorum Esra. Artik son viraja girmek üzereyken reytinglerin daha yukarilarda olmasini bekliyordum. Benim için tam bir hayal kirikligi oldu.:fighting29:Confused

bence dizi aksamlari gösterilseydi daha fazla reyting alirdi çünkü çohu kisi osaatler okulda yad isde oluyor .
misalben izlemeyi çok isterdim ama isde oldugum için izlemedim
evt ise gidenler ögrenci olanlar için kötü lütfen bidaki sefere daha makul saatte yayinlarsiniz insallah neyse hadi bayyyy
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
reytingler artmistir ama dizi bitiyor...
Dae Jang Geum

Dünkü bölümde 32. olmus=))
dizi yayilladiktan sonra reytinglere baktim 1.2.3.bölümünu reytinglerde baktim ilk yüze giremedini görunce çok üzüldümdü..9. bölumüne kadar bakmadim.dizinin 9. bolumunde 47. oldunu ogrendigim zaman seviçten bir havalara siçradim görseniz bana gulersiniz.hayatimda yasadiyim üçünçü mutluluktur.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
lisador yazdı:
Wando yazdı:

bence dizi aksamlari gösterilseydi daha fazla reyting alirdi çünkü çohu kisi osaatler okulda yad isde oluyor .
misalben izlemeyi çok isterdim ama isde oldugum için izlemedim

Evt Hepinize Hak veriyorum Yalniz 38.lik Yayin Saatine Bakildigi Zaman Okadar Da Kötü Olmadigini Düsünüyorum Çünkü Yayinlandigi Sirada Çogu Kore Dizisi Hayranlari Ya Okulda Yada Iste Oluyor Bilhassa Benim Okudugum Okuldaki Ünv.Arkadaslarimin Derlerinin Ögleden Sonra Basladigini Düsünürsek Bu Kore Seven Arkadaslarimin 300 Ve Üzeri Oldugunu Söylersem Ve Bu Durum Diger Sehirlerimizdeki Okullar Içinde Geçerli Oldugunu Farz Edersek Çogu Ünv. Kesimdeki Arkadaslarimiz Izleyemiyor Ve Bu Diziyi Izleyenlerin Sadece Ünv.li gençlerle Sinirli Olmadigina Göre Yani Bu Dizini Aksam Saatlerinde Yayinlanmasi Halinde Sadece Ünv. Arkaslarimiz % 25'e Yakin Bir Artisa Sebeb Olacagi Düsüncesindeyim
11. Hafta Rating Raporu

[Resim: 11cx0.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi