yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizinin Rating Durumu
açikçasi o saatteki bir diziyi öyle herkes izleyemez ben ancak youtube dan takip edebiliyorum hos onun da erisimi engellendi...umarim yazin da verirler
cuma günkü bölümde 39. oldu yavas yavas yukari dogru çikyoruzSmile)
çok sevindim dizinin yükseliste olmasina amam üzüntüm btiyo olmasi yinede çok görmek isterim ilk siralara yerlestigini bu bilgiyi bizimle paylastigin için sana tesekkürler
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
ben diziyi deli gibi takip ediyorum.bu diziyi 15 tatilde kesfettim.ama okul baslayinca izleyemez oldum.annemde benim gibi.o izliyor bana anlatiyordu.sonra yeni bi yöntem buldum.önceden 8.00'da kalkar,8.30'da okula giderdim.siimdi 5.00'da kalkip diziyi izliyorum.dizi için uykularim feda olsun.
dünkü bölümde 40. olmus
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bir konuda yardim istiyorum dizi basladigan beri takipçisiyim. sanirim internetten indirme olanagimiz yok peki bu dizinin dvdlerini türkçe olarak satan biryer biliyormusunuz...veya indirebildiginiz (türkçe olarak) bir yer var mi
bence de 1. olmayi hak ediyor 1. olmasa bile ilk 10. sirayi ama yayinlanma saati yüzünde olmuyor iste..Sad umarim bir daha yayinlandigin da saat faktörü olmazda hak ettigi siraya ulasirSmile
>Bu arada diger arkadaslara da katiliyorum dizinin reklami yapilmiyor..Sad mesela ben tesadüfen buldum diziyi 1 hafta yayinlandiktan sonra kaldirilan dizilerin bile daha çok reklami yapiliyor
saat faktörü çok kötü.çogu insan ya çalisiyor ya okulda ya da benim gibi dershaneye gitmek zorunda.ve bu yüzden izlenmiyor.ama tvlerde dönen saçma töre mafya ya da ask dizilerini çok rahat geçip birinci olabilecek bir kalitede dizimiz ama dedigm gibi saati çok kötüSad
[Resim: changeumzo6fd5.jpg]
10. Hafta Rating Raporu

[Resim: 10cj6.png]
Wando yazdı:10. Hafta Rating Raporu

[Resim: 10cj6.png]

Sinan tesekkürler..Yayin saatleri bir dizinin ratingi açisindan çok önemli bence..Bu rakamlar 38.lige göre çok kötü...:icon_frown:Umarim yaz döneminde daha geç bir saate alinirve ratinglerde yükselme olur...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi