Yorumları: 19
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
17-02-2008, Saat: 1:13
(Son Düzenleme: 17-02-2008, Saat: 1:45, Düzenleyen: hiraru.)
Tesekkürler. T.R.T'nin bu güzel diziyi herkesin izleyecegi bir saatte yayinlamasi gerekir.
Yorumları: 9
Teşekkür Puanı:
9
Galiba saati yüzünden pek izlnemiyor..
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA
Yorumları: 96
Teşekkür Puanı:
30
dizinin reytingine bakilirsa dusuk gerçekten halkimiz boyle dizilerin degerini bilmiyor her yonden bilgi kaynagi bizim için insallah bir gun halkimiz bunun farkina varip degerlendririr
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Rating Hususu :
Ben olaya baska açilardan bakiyorum.Sans eseri bu diziyle tanistim.Ben de bir arkadasiniz gibi ancak sabah 05.30'da izlemek zorunda kaliyorum,dolayisiyla gerçekten bu diziyi izlemek isteyen arkadaslar izleyebilirlerdi.
Dizinin çok izlenilmeye ihtiyaci yok, çünkü dizideki verilen mesajlari ülkemizdeki çogu kisinin anlayabilecek kapasitede oldugunu düsünmüyorum, keza istisnalar kaideleri bozmaz.Eger gerçekten anlayabilecek kapasitede bir ülke olsaydi dogrulugun ne demek oldugunu bilen bir milletin içinde yasardim ve her yerde yolsuzluk, açlik, ve insan feryatlari görmezdim.Dizideki Lady Han karakterinin dedigi gibi "Kötü insanlar dogruluktan korkarlar, dogru insanlara da tahammül edemezler". Vel hasil dizinin, ülke sartlarinda rating'inin yüksek olmasini beklemek, yüksek uçurumlardan atlamis bir insanin yasamasini beklemekle ayni seydir.
Benim tavsiyem "dogrulukta israrci", "cesaret", "hasiyet", "dogru düsünme gücü", "istikrar", bu meziyetlere sahip oldugunu düsündügünüz insanlara sadece bu diziyi izlemelerini tavsiye edin.Kaçirdiklari bölümleri internetten bulabilirler.
Saygilarimla...
Yorumları: 3
Teşekkür Puanı:
0
o saatte ne olursa olsun yapmiyorum,gözümü diziden ayirmiyorum,ise girince bakalim ne olcek.
Yorumları: 16
Teşekkür Puanı:
2
arkadaslar hep beraber trtye mesaj atarak dizinin yayinindan ötürü tesekkür edelim böylece onlarda daha güzel dizileri yayinlamak için cesaret bulurlar sonuçta onlar televizyoncu programlarinin seyredilmesi onlar için çok önemli bunu onlara hissettirirsek sonuç bizim için iyi olur ve daha güzel ve çok kore dizisi yayinlarlar diye düsünüyorum ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum