yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizinin Rating Durumu
bence dizinin reklami yeterli yapilmiyor

örn denizler imparatoru gibi asinalik yapan bir dizi ki bu dizi de kalite adina hersey hakim yeterli ve beklenen oranda rating saglamadi

oysa günümüz dizilerinden siradan ask dizileri bile reklamlarla halka asilanarak beklenenden fazlasini veriyor...
KELİMELER HERKESİN MALIDIR, CÜMLE YALNIZ YAZARIN...
erdems yazdı:evet katiliyorum o kardesimize o kadar saçma sapan kadin programi varken bu güzelim diziyi izletirmi kadinlar.valla koreliler gerçekten böyleyse hayran kaldim

bence bayanlar da o programlardan sikildilar artik.söyledindigi gibi dizinin reklami yeterince yapilmiyor.tek bir bölümü izlemeleri bile yeterli diziyi takip etmeleri için.sonuçta dizi mutfakta geçiyor bayanlarin ilgi alaniSmileher ne kadar bizim yemek kültürümüzle alakasi olmasa da tek bölümü izlemeleri yeterli olacaktir diye düsünüyorumSmile

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
bence de dizinin reklami yapilmiyor. gerekli reklam yapilmis olsa bu dizinin tutmamasinin hiç bi nedeni yok. ben elimden geldigince her türlü ortamda bu diziden bahsediyorum. trt den fazla reklamyaptigim bile söylenebilir. BiggrinBiggrin
ama yinede trt ye tesekkür etmek lazim böylesi güzel bi diziyi bizlerle bulusturdugu için. bizim kaygimiz: bal yiyen bi kisinin bu tadi herkesin tatmasini istemesi gibi bi sey. biz dizinin tadini aldik. darisi tatmayanlarin gözlerine. bu seyir zevkinden mahrum olmamalari gerekir.
[Resim: thumb_399506417.gif]
ramellon yazdı:o saatlerde yayinlanan abuk subuk kadin programlari varken pek fazla reytinglerin artacagini ummuyorum.Ne yapalaim kadin milleti iste Biggrin

Gerçekten çok güzel bir program. Ben sonraki bölümün gelmesini sabirsizlikla bekliyorum. Her bölüm çok hareketli ve eglenceli. Benim kendi düsüncem su ki; simdiye kadar ben böyle bir flim izlemedim.Herkese de tavsiye ederim, izlenecek bir film.
4. Hafta Rating Raporu

[Resim: 4thweekdt5.png]
Dizimiz bu saatte yayinlanmaya devam ederse rating durumu vahim görünüo:s
Yayinlandigi saate göre yine de fena sayilmaz.Büyük ihtimalle yazin tekrari gösterilir,o zaman daha çok izlenir.Bilgiler için tesekkür ederiz Sinan...Smile
Görüslerinize katiliyorum arkadaslar.Isin traji-komik tarafi da duygu sömürücü programlarin ve çizgi filmlerin Saraydaki Mücevher'den bile daha fazla rating almasi.Onu da geçtim gün ortasi haberleri bile onlarin gerisindeConfused
Duygu sömürücü programlarin üst siralarda yer almasi, gerçekten ülkemiz adina çok üzücü.Dost ülke Kore hakkinda çok güzel bilgiler veren dizimizin daha çok izlenmesi hepimizin istegi.Ancak söyle düsünelim,az veya çok izlense de biz istedigimizi aldik.Sonuçta bir Kore dizisi izleyebiliyoruz.Bunun disinda diziyi izlemek veya izlememek, sonuçta diger insanlarin kendi seçimiSmile
ama ben izleyemiyorum SadSadSad
saat degisikliginin olmasini nekadar isterdimSmileSmileSmile

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi