yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
Ben Snow Queen'i 2 gün önce bitirdim.Bir hocam bana bu filmi izledigini ve sonunda kimsenin ölmedigini söylemisti.Ama 3 gün sonra finali izledigimde Bora öldü.Ilk basta Bora'nin ölümüne çok üzüldüm.Ama hocamin dedigi söz aklima gelince kalbim parçalandi.Bana yalan söyleyecegine o filmi izlemedigini söyleseydi bu kadar kirilmazdim ve ben bu adama asigim Kalp Düsünün ne kadar üzüldügümü.
(12-02-2009, Saat: 17:19)lorellak yazdı: Ben Snow Queen'i 2 gün önce bitirdim.Bir hocam bana bu filmi izledigini ve sonunda kimsenin ölmedigini söylemisti.Ama 3 gün sonra finali izledigimde Bora öldü.ilk basta Bora'nin ölümüne çok üzüldüm.Ama hocamin dedigi söz aklima gelince kalbim parçalandi.Bana yalan söyliyecegine o filmi izlemedini söyleseydi bu kadar kirilmazdim... ve ben bu adama asigim Kalp düsünün ne kadar üzüldügümü.
Evet neden böyle yapmis ki sorsaydin keske Smile
Ya bu adama asik olmayan mi var offSmile
Min Hyorin:Söylesene Romeo'nun ilk aski kimdi biliyor musun?Romeo'nun ilk aski Juliet degildi,Rosalin adinda bir kizdi.Romeo,Rosalin adli kizi çilginlar gibi seviyordu.Ama bu sevgisi karsiliksizdi.Derken bi baloda Juliet'i gördü ve ona ilk bakista asik olsu.Diger kizi da Rosalin'i aninda unutttu.Insanlar sadece Romeo'yla Juliet'in askini bilir.Rosalin'i bilen pek fazla kimse yoktur.Çünkü bu onlari hikayesidir.Rosalin ise sadece bi figürandir.Romeo unun ilk aski unutulur ve geçmise gömülür.Romeo,senin askin da romandaki gibi geçici miydi?Duygularin nasil bu kadar degisebildi?
Düslerimin Prensi-Min Hyorin'in Shin'e söyledikleriSmile
(12-02-2009, Saat: 17:33)ceyankbyz yazdı: Min Hyorin:Söylesene Romeo'nun ilk aski kimdi biliyor musun?Romeo'nun ilk aski Juliet degildi,Rosalin adinda bir kizdi.Romeo,Rosalin adli kizi çilginlar gibi seviyordu.Ama bu sevgisi karsiliksizdi.Derken bi baloda Juliet'i gördü ve ona ilk bakista asik olsu.Diger kizi da Rosalin'i aninda unutttu.Insanlar sadece Romeo'yla Juliet'in askini bilir.Rosalin'i bilen pek fazla kimse yoktur.Çünkü bu onlari hikayesidir.Rosalin ise sadece bi figürandir.Romeo unun ilk aski unutulur ve geçmise gömülür.Romeo,senin askin da romandaki gibi geçici miydi?Duygularin nasil bu kadar degisebildi?
Düslerimin Prensi-Min Hyorin'in Shin'e söyledikleri Smile
Beyza ya resmen o günleri tekrar yasiyorum çok özlemisim bu diziyiSmileTekrar izlemeliyim ama vaktim yokSmile
(12-02-2009, Saat: 17:36)prencess yazdı:
(12-02-2009, Saat: 17:33)ceyankbyz yazdı: Min Hyorin:Söylesene Romeo'nun ilk aski kimdi biliyor musun?Romeo'nun ilk aski Juliet degildi,Rosalin adinda bir kizdi.Romeo,Rosalin adli kizi çilginlar gibi seviyordu.Ama bu sevgisi karsiliksizdi.Derken bi baloda Juliet'i gördü ve ona ilk bakista asik olsu.Diger kizi da Rosalin'i aninda unutttu.Insanlar sadece Romeo'yla Juliet'in askini bilir.Rosalin'i bilen pek fazla kimse yoktur.Çünkü bu onlari hikayesidir.Rosalin ise sadece bi figürandir.Romeo unun ilk aski unutulur ve geçmise gömülür.Romeo,senin askin da romandaki gibi geçici miydi?Duygularin nasil bu kadar degisebildi?
Düslerimin Prensi-Min Hyorin'in Shin'e söyledikleri Smile
Beyza ya resmen o günleri tekrar yasiyorum çok özlemisim bu diziyiSmileTekrar izlemeliyim ama vaktim yokSmile

Min Hyorin'in bu sözleri beni her daim etkilemistir..Izle canim bi firsat bulup benim kaç etti izledigim bilmiyorumSmile
Yi San sözlerini görünce kötü oldum.
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Misa'dan Eun Chae'nin söyledigi bir söz Aglama

"Duyduguma göre dünyada en acinacak insanlar hiç hatiralari olmayanlarmis.Eger çok güzel bir hatiram olsaydi sanirim hayatim boyunca o hatiraya minnet duyar, mutlu olurdum." Aglama

(12-02-2009, Saat: 15:37)ceyankbyz yazdı: Chae Kyung:Bu saraydan gidecegim.Kararimi hanedan büyüklerine nasil açiklayacagimi bilemiyordum.Sürgün gündeme gelince isim kolaylasiverdi.
Yull:Yani sen benimle mi geleceksin?
Chae Kyung:Burdan gidisimin seninle en ufak bir ilgisi bile yok.Disari adimimi attiktan sonra seni bir daha görmeyecegim.Senin gibi bir arkadasim oldugu için çok mutluyum Yull Goon.Ama ben kalbimi sana veremedim.Daha fazla çevrende bulunmamin hiçbir anlami yok...Bir keresinde shin,herkesin bir devri vardir ve yildizlar gibi parildar,demisti.Bu süre insanlar için 25 milyon yilmis.25 milyon yil...bu sürenin sonuna gelindiginde pariltilar kaybolur ve hersey eski haline dönermis.O zaman eski tanidiklarimizla yeniden karsilasirmisiz.Yull Goon,eger seninle 25 milyon yil sonra bir yerlerde karsilasirsak,beni sakin tanima olur mu?Yanimdan geçip git!Basini çevirip yürü!Çünkü ben de öyle yapacagim.Yull Goon:Peki ama neden?Chae Kyung:Çünkü simdi Shin'in yanindan ayriliyorum.Ama 25 milyon yil sonra onun yaninda olacagim.Yull:Ama ben seni bekliyor olacagim.Chae Kyung:Lütfen bekleme!Yull:Neden ben degilim kalbimin her kösesi seninle dolu neden beni seçmedin?

Aff afffAglaelsalla
Ah zavalli Yul hala isityor gibiyim bu sözleri...
Ama sonunda ne oldu Chae kavustu Shin'e
Bari 25 Milyon yil sonra Yul'un yaninda olsaSmile
MOO-HYUK:Anne dogruyu söylemek gerekirse, ben terk ettigin oglunum.Gurur duydugun oglun için ölüyorum.Pirlanta gibi oglun hayatta kalsin diye ise yaramaz oglun ölüyor lütfen Yune için döktügün göz yaslarinin milyonda birini benim için döker misin?Görüsürüz.YUNE:Anne Moo-hyuk ve ben ölüyoruz.Pirlanta degerindeki oglun Yune ve terk ettigin oglun Moo-hyuk.Kendi kaderine terk ettigin oglun ve onu unutamadigin için onun yerine yetistirdigin diger oglun...Birlikte ölecekler.MOO-HYUK:Ne demek istiyorsun?

Burada çok aglamistim.Aslinda dizi boyunca hep agladim ama isteAglamaAglama
KİM JEONG HOON FAN KULÜBÜ/HEO Yİ JAE FAN CLUB/LE MİN HO FAN CLUB/GONG YOO FAN CLUB/LEE JUN Kİ FAN CLUB/GOONG S FAN CLUB/MY NAME İS KİM SAM SOON FAN CLUB/I'M SORRY I LOVE YOU FAN CLUB/DELİGHFUL GİRL CHOON HYANG SEVENLER FAN KULÜBÜ/BOYS OVER FLOWERS/FULL HOUSE SEVENLER KULÜBÜ
Misanin bütün sözleri çok güzel ve annamli Allahrazi
Super Junıor-2pm-T.O.P

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi