yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
(12-02-2009, Saat: 15:39)ruhsuzelma yazdı: Çok çok çok tesekkür ediyorum.
sanirim bu yildiz konusmasi da 15 bölümde olmustu

22.bölüm de.Shin'in yanginda kalmasindan biraz önce..Yul'u sevmesem de isyani kalbimi acitmisti..Neden ben degilim derken..Sarhos Ilk izledgimden bu yana defalarca izledim.Her seferinde ayni duygularla...Bu konu tam benlikmis bu arada tesekkürler açana.Biggrin
Anne...
Lütfen aglama.Yapmacik gözyaslarini istemiyorum ben senden.
Aglama anne.Eger o gözyaslarini benim için döküyorsan...
Lütfen simdi aglama...
Dökmen gereken pek çok gözyasi var daha...
Benim için kan aglayacaksin daha...MOO-HYUKAglama
KİM JEONG HOON FAN KULÜBÜ/HEO Yİ JAE FAN CLUB/LE MİN HO FAN CLUB/GONG YOO FAN CLUB/LEE JUN Kİ FAN CLUB/GOONG S FAN CLUB/MY NAME İS KİM SAM SOON FAN CLUB/I'M SORRY I LOVE YOU FAN CLUB/DELİGHFUL GİRL CHOON HYANG SEVENLER FAN KULÜBÜ/BOYS OVER FLOWERS/FULL HOUSE SEVENLER KULÜBÜ
(12-02-2009, Saat: 15:54)# Mi-Hi Whan # yazdı: Anne...
Lütfen aglama.Yapmacik gözyaslarini istemiyorum ben senden.
Aglama anne.Eger o gözyaslarini benim için döküyorsan...
Lütfen simdi aglama...
Dökmen gereken pek çok gözyasi var daha...
Benim için kan aglayacaksin daha...MOO-HYUKAglama
Bu sözlerde beni aglatmistiAglaelsalla
Tesekkürler
Bir My Girl dür gidiyor.Yokmu Snow Queen den eklemeler yapacak.Özellikle Yi San'dan...
Dizilerdeki sözler gerçekten harikaymis hepsi birbirinden güzel okuyunca birkez daha izlemis gibi oldum.
[Resim: 10.gif]
Irmikçim ellerine saglik çok güzel bir baslik.
(12-02-2009, Saat: 17:05)lorellak yazdı: Bir My Girl dür gidiyor.Yokmu Snow Queen den eklemeler yapacak.Özellikle Yi Sandan...
Ah o diziyi yeni bitirdim aglamaktan geberdim ama yok ne yazik kiSmile

Oppa rüyamda Lapland'a tek basina gitmistin ve agliyordun.Neden oppa?
Yasa sadece yasaSmile(komaya girerken bo ra)

B
unlar aklimda o kadarSmile
Sarayin rüzgarinda ; Song Yeon nun kralla evlenlenmesinden önce arkadaslariyla veda yemegi yemisti iste o zaman Dae Soo ona sunlari yazmisti:

Songena bu geceden sonra bir daha asla sana Song Gena diye hitap edemeyecegim. Birkaç gün sonra saraya gireceksin ve majestelerinin karisi olacaksin.Biliyormusun Song Gena havuzun yaninda seni ilk kez gördügümde hayatimin en unutulmaz anini yasamistim. Her zaman derler ki basinin üstünde hizmet ettigin bir efendin ve gönlünün sahibi olmus bir kadin varsa hayati nasil yasamis olursan ol dolu dolu yasamissindir. Iste senin sayende benimde böyle dolu bir hayatim oldu. Senin yaninda en iyi arkadasin olarak bulunmak bile bana yetti. Çünkü bu sayede seninle var oldum Songena. Simdi tek dilegim benim için üzülmemen.. Unutma unutma! Benim için mutlu ol Songena. Beni hayatinin aski için terk ettigini biliyorum. Sana mutluluklar dilerim. Yolun açik olsun Aglaelsalla
Hepsi çok güzel. AlkisAlkis

(12-02-2009, Saat: 17:17)ipek neslihan yazdı: Sarayin rüzgarinda ; Song Yeon nun kralla evlenlenmesinden önce arkadaslariyla veda yemegi yemisti iste o zaman dae soo ona sunlari yazmisti:

Songena bu geceden sonra bir daha asla sana Song Gena diye hitap edemeyecegim. Birkaç gün sonra saraya gireceksin ve majestelerinin karisi olacaksin.Biliyor musun Song Gena havuzun yaninda seni ilk kez gördügümde hayatimin en unutulmaz anini yasamistim. Her zaman derler ki basinin üstünde hizmet ettigin bir efendin ve gönlünün sahibi olmus bir kadin varsa hayati nasil yasamis olursan ol dolu dolu yasamissindir. Iste senin sayende benimde böyle dolu bir hayatim oldu. Senin yaninda en iyi arkadasin olarak bulunmak bile bana yetti. Çünkü bu sayede seninle var oldum Songena Simdi tek dilegim benim için üzülmemen.. Unutma unutma! Benim için mutlu ol Songena. Beni hayatinin aski için terk ettigini biliyorum. Sana mutluluklar dilerim. Yolun açik olsun Aglaelsalla
Okurken agladim ya ofSmileBende de musluklar hazir her an bakar misiniz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi