yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
sadece bir kere söyleyecegim.o yüzden iyi dinle..senden hoslaniyorum.erkek ya da bir uzayli ol artik umrumda degil.hislerimden kurtulmaya çalistim ama yapamadim.o yüzden gidelim ilerleyebildigimiz yere kadar ilerleyelim.birbirimize bir sans verelim.
han kyul-coffe prince(bence dizinin kilit cümleleriydi)
(12-02-2009, Saat: 15:06)ruhsuzelma yazdı:
(12-02-2009, Saat: 15:04)saylan_çu yazdı:
(12-02-2009, Saat: 14:51)ceyankbyz yazdı: Seol Gong Chan sshi uyuyor musun?uyuyor olmalisin....Karli günler benim dogum günüm biliyorsun.Hiç olmazsa kar yagarken,sahte kuzenini degil ama gerçek Ju Yoo Rin i yani beni düsünebilir misin?Geçici bile oolsa bana gerçek ju yoo rin gibi davran,bunu yapabilir misin?...Gözlerini açamazsin.Rolüne sadik olmalisin..Hiçbir sey duymuyormus gibi.yalanlari ögrenmemis gibi..-Ju Yoo Rin -MY GIRL
(biraz uzun oldu farkindayimBiggrin daha kisalttim bile..çok sevmistim bu ani..özledim ya)

Sonra yoo rin'in ''ben kar yagdiginda beni hatirla da hediye olarak bana para yolla diye demistim '' sözüne hastayim Biggrin
evet ya ben onu para yollaman için söylemistim demisti

bide otelden kaçtiklarinda arabada bu adam benim yanimda çok utanmaz oldu gibi de demisti arabadaki halleri yoo rin in utangaç bakislari harikaydi
Gong chan japonya'ya gitmisti sanirim.

Seol Gong chan: Yanimda degilsin diye söylüyorum seni çok özledim
Yoo rin: Gittikçe utanmaz oluyorsun ! Biggrin
ya misayi hatirlayan yokmuSmile
tanrim eger varsan diye basliyordu gerisini getiremiyorumSmile
of ya izledigim hiçbirseyi hatirlayamiyorum simdiSmileyaslilikSmile
(12-02-2009, Saat: 15:12)ceyankbyz yazdı: sadece bir kere söyleyecegim.o yüzden iyi dinle..senden hoslaniyorum.erkek ya da bir uzayli ol artik umrumda degil.hislerimden kurtulmaya çalistim ama yapamadim.o yüzden gidelim ilerleyebildigimiz yere kadar ilerleyelim.birbirimize bir sans verelim.

10. bölümün sonuydu
harikaydi bütün bunlari nasil hatirliyorsun
su an arabadayken çalan sarkiyi dinliyorum
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

(12-02-2009, Saat: 15:15)ruhsuzelma yazdı:
(12-02-2009, Saat: 15:12)ceyankbyz yazdı: sadece bir kere söyleyecegim.o yüzden iyi dinle..senden hoslaniyorum.erkek ya da bir uzayli ol artik umrumda degil.hislerimden kurtulmaya çalistim ama yapamadim.o yüzden gidelim ilerleyebildigimiz yere kadar ilerleyelim.birbirimize bir sans verelim.

10. bölümün sonuydu

tabi ki de tamamini hatirlayabilme kabiliyetim yokBiggrin olsa keske..sadece aklimda parça parça cümleler var..pc mde kayitli my girl ve coffe princeBiggrin bakip yaziyorumBiggrin
(12-02-2009, Saat: 15:20)ceyankbyz yazdı:
(12-02-2009, Saat: 15:15)ruhsuzelma yazdı:

10. bölümün sonuydu

tabi ki de tamamini hatirlayabilme kabiliyetim yokBiggrin olsa keske..sadece aklimda parça parça cümleler var..pc mde kayitli my girl ve coffe princeBiggrin bakip yaziyorumBiggrin
goong daki 25 milyon yil sonra beni görürsen yanimdan geç git dedigi konusmanin tamami var mi sende
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\

ruhsuzelma misa dan sözler;

cha myok dan eun-chae ye

Tanrim... Gerçekten varsan,
sana bu sözü veriyorum.
Kalan günlerimde Eun-chae'nin
yanimda olmasina izin verirsen...
Kalan günlerimi bu kadinla
geçirme firsatini verirsen bana...
Daha çok üzerime yüklenmezsen...
Her seye bir son verecegim.
Kinimi, öfkemi
bir kenara atacagim ve...
...huzur içinde ölecegim.

eun-chae
merak etme, ölenle ölünmüyor,
ölüm, ölenin yanina kaliyor,
en fazla 1 ay kirik kalple dolasir, sonra seni unuturum,
20 yillik askimi bile hencik unuttum, senide unuturum merak etme
Tanrim... gerçekten
varsan... sana söz veriyorum...

Yarin yine gelecegim.
Ertesi gün de gelecegim ve ondan sonraki gün de.
Sana bakmaktan usanincaya kadar gelecegim, bayim.
Senden tiksininceye kadar geri gelecegim.
Onun için benden gitmemi isteme. Asil bunu yapamam iste.

Yune'nin emriyle gelmek... Senin emrinle gitmek...
Dilediginiz gibi itip kakacaginiz biri degilim ben.
Benim de istedigim seyler var...
Sahip olmak istedigim seyler...
Yapmak istedigim seyler...
Ne kadar çok denesem de,
inkar edemeyecegim seyler var.

Ben de sizin gibi duygulari olan bir insanim.
Bunu bilmiyordunuz, degil mi?
Benim de sizler gibi bir insan olabilecegimi

Hayatimda bir kerecik olsun, kendimi düsünüp, kendim için yasayacagim.
Bu suçsa, seve seve cezami çekmeye raziyim. -Song Eun-chae....
misadanSmile
eun chae
hatiralari olmayan insan hayatini bosa geçirmis demektir.bana bir hatira ver ömür boyu bu hatiraya tutunarak yasayayimSmile
(birlikte kaldiklari bir gece eun chae'nin bu sözlerinden sonra cha myok sirtini dönüp uyumustu ve eun chae de onun resmini çekmisti tabii sabah o uyanmadan myok resimleri sildiSmileyanlisda hatirliyor olabilirim Smile
ve tabiki boys over flowers dan

gu jun pyo jandi ye kalp seklindeki adayi göstererek buraya hoslandigim kizla gelecegim demistim demesi

Chae Kyung:Bu saraydan gidecegim.Kararimi hanedan büyüklerine nasil açiklayacagimi bilemiyordum.Sürgün gündeme gelince isim kolaylasiverdi.
Yull:Yani sen benimle mi geleceksin?
Chae Kyung:Burdan gidisimin seninle en ufak bir ilgisi bile yok.Disari adimimi attiktan sonra seni bir daha görmeyecegim.Senin gibi bir arkadasim oldugu için çok mutluyum Yull Goon.Ama ben kalbimi sana veremedim.Daha fazla çevrende bulunmamin hiçbir anlami yok...Bir keresinde Shin,herkesin bir devri vardir ve yildizlar gibi parildar,demisti.Bu süre insanlar için 25 milyon yilmis.25 milyon yil...Bu sürenin sonuna gelindiginde pariltilar kaybolur ve hersey eski haline dönermis.O zaman eski tanidiklarimizla yeniden karsilasirmisiz.Yull Goon,eger seninle 25 milyon yil sonra bir yerlerde karsilasirsak,beni sakin tanima olur mu?Yanimdan geçip git!Basini çevirip yürü!Çünkü ben de öyle yapacagim.Yull Goon:Peki ama neden?Chae Kyung:Çünkü simdi Shin'in yanindan ayriliyorum.Ama 25 milyon yil sonra onun yaninda olacagim.Yull:Ama ben seni bekliyor olacagim.Chae Kyung:Lütfen bekleme!Yull:Neden ben degilim kalbimin her kösesi seninle dolu neden beni seçmedin?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi