26-09-2011, Saat: 11:46
'böyle bir dizi izlemek sizin için onurdur' dok go jin.. the greatest love
ikinci kez ve aşkla..
|
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
|
|
26-09-2011, Saat: 11:46
'böyle bir dizi izlemek sizin için onurdur' dok go jin.. the greatest love
ikinci kez ve aşkla..
10-10-2011, Saat: 19:02
denizler imparatorlugunun son sahnesinde kizin Jung huwa için söyledigi sözler beni çok üzmüstü her ne kadar Yeum Yang sevsemde
![]() çok uzun zaman önce seyang adasinda bana bu muhtesem güzellikteki denizin aslinda büyük bir keder denizi oldugunu söylemistin. belki de yüreginde tasidigin bu keder denizinin dalgalari kiyiya vurdukça bizim askimiza da hüzün ve keder tasidi sulari çekildikçe de bizi birbirimizden uzaklastirdi .simdi ...seni yolcu ediyorum sevgilim. kendi açtigin yollardan en uzak denizlere git hep özledigin kiyilarla kuçaklas bende ömrüm sonuna dek sakladigimiz günes isigini çungenin kumlarini ve senin anilarini tasiyacagim aldigim her nefeste seni düsünüp senin özleminle yasayacagim ![]()
10-10-2011, Saat: 19:31
(16-02-2009, Saat: 13:32)LISA yazdı: sarayin rüzgarinda yer alan bütün sözler çok güzeldi ama bir tanesi varki hatirladigim kadariyla yazayim beni etkilemisti. ya evet bu diziyi çok seviyorum ve bütün sözler çok güzeldi ama özellikle yazdiklarini okuyunca aglayacaktim nerdeyse tesekkürler hatirlattigin için
10-10-2011, Saat: 19:39
"Benim magazam var.Naber!" Kim Jo Won -Secret Garden.
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.
HODRİ MEYDAN POWER RANGERS....
Painter of the Wind dizisinin iki özel ressaminin finaldeki konusmalari. Diziyi izlemenizide tavsiye ederim.
Hye Won: Hocam sizinle yollari ayirmamiz gerekmiyor mu ? Dan Won: Ne demek istiyorsun? Hye Won: Onlar benim pesimde. Sizinle birlikte hareket edersek, siz de zarar görürsünüz.Simdiye kadar benim yüzümden bir çok insan zarar gördü.Parçalara ayrilan ailem. Young Bok agabeyim ve de Jeong Hyang. Benim yüzümden aci çektiler.Ayni sekilde Kralimiz da benim yüzümden zor durumda kaldi.Simdi de siz zarar göreceksiniz hocam. Ayrilmaliyiz böylece size herhangi bir zarar gelmez. Dan Won: Su dünyada aci çekmeyecegimiz bir yer var mi? Hem sensiz yasamak bu aci nasildir, bilir misin ? Sensiz, resim yapabilir miyim yalniz basima ? Nasil bir hayat olur bu? Seninle dünyanin sonuna kadar gidecegim. Hye Won: Öyleyse, sizin için kimim ben? Dan Won: Sen, benim ögrencim arkadasim ve en iyi arkadasimin kizisin. Hye Won: Bu kadarcik mi ? Dan Won: En iyi arkadasimin kizisin, ögrencimsin, ömür boyu korumak istedigim kisisin, sevdigim kisisin.
30-12-2011, Saat: 21:01
Jandi
ünyada hiç bir seyden korkmazsin...ama böceklerden korkar, titrersin.Esine birinin incittigini görmektense...kaburgalarinin kirilmasini yeglersin.Sen "özenli" ve "özel" arasindaki farki bilmeyen bir aptalsin.Çocuklar söz konusu olunca deliye dönersin.Ama baba olmak istersin. Oglunla çikip yildizlari izle: (12-02-2009, Saat: 15:15)prencess yazdı: ya misayi hatirlayan yokmu Dydugma gre dünyda en acnack insnlr hç htiralri olmyanlrms.Egr çk güzl br htiram olsydi snirm hytim boynca o htirya minnt duyr,mtlu olrdm.” ((( bende bu sözü çok begenmistim... ))) ![]()
09-02-2012, Saat: 23:33
Çünkü onun sayesinde sanirim seni özgür birakabilecegim.Benim ilk askim ♥
-BoysOverFlowers Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
09-02-2012, Saat: 23:33
(09-02-2012, Saat: 23:27)KEYNA yazdı:(12-02-2009, Saat: 15:15)prencess yazdı: ya misayi hatirlayan yokmu Tanrim… Gerçekten varsan,sana bu sözü veriyorum. Kalan günlerimde Eun-chae’nin yanimda olmasina izin verirsen… Kalan günlerimi bu kadinla geçirme firsatini verirsen bana… Daha çok üzerime yüklenmezsen… Her seye bir son verecegim. Kinimi, öfkemi bir kenara atacagim ve.. ..huzur içinde ölecegim. Tanrim… gerçekten varsan… sana söz veriyorum.” (((( bundan bahsediyorsunuz galiba))))
10-04-2012, Saat: 23:44
-Siz ayri dünyalarin insalarisiniz..
-"Ayni seye ayni yerden bakmak bu yeterli degil mi ?" Boys Over Flowers Koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi Sensiin. LeeMinhoom <3 ^^
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|