yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
I am sorry i love you..

Tanrim...
Gerçekten varsan, sana bu sözü veriyorum.
Kalan günLerimde Eun-chae'nin
yanimda olmasina izin verirsen...
Kalan günlerimi bu kadinla
geçirme firsatini verirsen bana...
Daha çok üzerime yüklenmezsen...
Her seye bir son verecegim.
Kinimi, öfkemi bir kenara atacagim ve...
huzur içinde ölecegim.
Tanrim... gerçekten varsan...
Sana söz veriyorum.
[Cha Moo-hyuk]
..

Yarin yine geLecegim.
Ertesi gün de geLecegim ve ondan sonraki gün de.
Sana bakmaktan usanincaya kadar geLecegim, bayim.
Senden tiksininceye kadar geri geLecegim.
Onun için benden gitmemi isteme. AsiL bunu yapamam iste.
[Song Eun-Chae]
Rüyalarıma aşık oldum gücünden ötürü,
Sana aglamak zevki sefa gülersem ölürüm.
İlk işim seni bulmak olacak görünce günümü..
Çünkü bana bi tek sen yaşatabilirsin gülünecek ölümü.

당신을 사랑합니다 ♥ 정용화

Goong - Onursal kraliçe:
-Erkekler ilk asklarini kalbine gömerler, kadinlarsa geçmiste birakir.

Goong 15. bölüm
Chae kyung: Fotograf çektirirken sanki ailemi degistirmis gibi hissettim.
Shin: Bunda ne var ki bütün evli kadinlar için bu böyledir.
Chae kyung: Belki de kendimi evli hissetmedigim içindir. Baksana ne kadar evli kalicagimiz bile belli degil. Bugün hiçbir konu hakkinda düsünmeyecegim,yarin baska birgün derler...
Shin: Rüzgar gibi geçtiden cümleler mi ögrendin sen? ( Bir roman xD )
Chae kyung: Ne rüzgar gibi geçti mi dedin? kim geçti ne geçti? Biggrin
Shin: Günesin dogusunu izlemek ister misin?
Chae kyung: Bir kere izlemistim.
Shin: Iyi, bir kere gördüysen hepsi aynidir.
Chae kyung: Demesen sasardim.
Shin: Sayin sekreter sakin bir sey sormayin, bizimkiler sorarsa rüzgar gibi geçti dersiniz...

Kalp
Artik yazan yok mu buraya ya? Biggrin ben yine de yazayim en etkilendigim replikleri Biggrin

Seul: Daha önce hiç biri için ölmek istemedin mi ?

Oska.Hayir

Seul: Öyleyse anlatayim ...
Uyuyamamak ve bir sey yiyememekle baslarsin .Gecenin bir yarisi uyanmak aliskanlik haline gelir.Çünkü sevdigin biri baska birine dönüsmüstür. Ayrica baskalarina da anlatamazsin .Azarlanacaksin diye korkarsin .Bu yüzden tek basina aglarsin .Ama en çok acitan sey de ,o kisi beni özlemiyordur.Beni düsünmüyordur bile. O kisi beni unuttu ve mutlu mesut yasiyor. Tek istedigin sey ölmektir .Ama onuda yapamazsin .O kisiyi bir daha göremeyeceksin diye korkarsin ... (Secret Garden) Ne kadar güzel de anlatmis.Undecided

Gölgelerden korkma; çünkü aydinlik uzaklarda degil, çok yakininda.. (City Hunter) favori sözüm Onay

ve son olarak;
Shin agliyor..
Ona ilk söyleyen ben olmak isterdim.
"Iyi misin?"
"Hepsi geçecek.."
Ama Shin bir baskasinin kollarinda..
Benim degil,bir baskasinin omzunda. (Heartstrings/You've fallen for me) burda ben dünyadan kopmustum Aglama
My Girlfriend is a Gumiho 7.Bölüm ( Deniz kizi ) Smile

Gumiho : Bana yalan söyledin, degil mi ? Asla mutlu olmuyor, degil mi ? Ortadan kayboluyor, degil mi ?
Cha Tae Woong : Ortadan kaybolmuyor. Sonsuza dek mutlu yasiyor. Baska seyleri dinleme söylediklerim dogru. Sadece benim söylediklerime inan. Kalp

Hong Gil-Dong 24.Bölüm FINAL Smile ( Atesli oklar yaklasir )

Heo Yi Nok : Kayan yildizlara benziyorlar. Dilek dilemeli miyiz ?
Hong gil dong : Böyle bir zamanda mi ?
Heo Yi Nok : Tipki bizim için elveda diyor gibiler.
Hong gil dong : Birlikte gidecegiz
Heo Yi Nok : Gil dong I LOVE YOU
Hong gil dong : Biliyorum
Heo Yi Nok : Anlamini biliyor musun ?
Hong gil dong : Aptal.! Seni Seviyorum. Seni Seviyorum
[Resim: rfdfd.gif]

You Are Beaituful-13. Bölüm-Baskan Ahn
Hayranlar senin ardindan gözyasi döken ve sonra baskalariyla evlenen insanlardir.Bir yildizin alabilecegi sevginin miktari sadece bu kadardir.
(Dogru söze ne denir Smile )
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Yona (Denizler Imparatoru): '' Ask insana mutluluk verir. Sana aci veriyorsa unut gitsin.''

Jungo (Saraydaki Mücevher): '' Ömrüm boyunca tutmak istedigim bu eli, bir daha hiç tutamayacagim.''

Mi Nam (You're Beautiful): '' Bu kadar zor yakaladigim yildizin gitmesine asla izin vermeyecegim.''

Yoo Shin (Muhtesem Kraliçe): '' Bir tavugun basi olmaktansa, bir ejderin tirnagi olmayi tercih ederim.''

Joon (Zoraki Prens): '' Benim bir kalbim var. Sende bir tane edin.''
Yazanlara özendim bir tanede ben yazayim bari. Biggrin Secret Garden. Biggrin

"O kadar manyak birinemi benziyorum? Kafamda tahtalarim mi eksik saniyorsun? Benim gibi bir adamin senin gibi birinden hiç hoslandigini gördün mü? Sence bu hiç mantikli geliyor mu? Sanirim yanlis anliyorsun.Benimle evlenmeye can atan iyi egitimli ve iyi görünüslü kadinlarin resimlerini biraraya toplasam gökdelen kadar uzun olur.Ne ailen,ne egitimin,ne becerilerin nede yasin iyi olan hiç bir seyin yok.Eger varsa elini kaldir.Bak yok iste."

Bu sahneye bayilmistim devamida var ama sanirsam bu kadari yeter fazla yazdim. Biggrin
(02-09-2011, Saat: 19:21)bi rain yazdı: Yazanlara özendim bir tanede ben yazayim bari. Biggrin Secret Garden. Biggrin

"O kadar manyak birinemi benziyorum? Kafamda tahtalarim mi eksik saniyorsun? Benim gibi bir adamin senin gibi birinden hiç hoslandigini gördün mü? Sence bu hiç mantikli geliyor mu? Sanirim yanlis anliyorsun.Benimle evlenmeye can atan iyi egitimli ve iyi görünüslü kadinlarin resimlerini biraraya toplasam gökdelen kadar uzun olur.Ne ailen,ne egitimin,ne becerilerin nede yasin iyi olan hiç bir seyin yok.Eger varsa elini kaldir.Bak yok iste."

Bu sahneye bayilmistim devamida var ama sanirsam bu kadari yeter fazla yazdim. Biggrin

'Eger varsa elini kaldir. Bak yok iste.' ahhaha koptum ya çok komik burasi. Biggrin

(21-08-2011, Saat: 3:43)Snowflake yazdı: Yona (Denizler Imparatoru): '' Ask insana mutluluk verir. Sana aci veriyorsa unut gitsin.''

Jungo (Saraydaki Mücevher): '' Ömrüm boyunca tutmak istedigim bu eli, bir daha hiç tutamayacagim.''

Mi Nam (You're Beautiful): '' Bu kadar zor yakaladigim yildizin gitmesine asla izin vermeyecegim.''

Yoo Shin (Muhtesem Kraliçe): '' Bir tavugun basi olmaktansa, bir ejderin tirnagi olmayi tercih ederim.''

Ay bunlarda çok güzel. Biggrin Angel

(19-08-2011, Saat: 18:45)bgsarangjgs yazdı: You Are Beaituful-13. Bölüm-Baskan Ahn
Hayranlar senin ardindan gözyasi döken ve sonra baskalariyla evlenen insanlardir.Bir yildizin alabilecegi sevginin miktari sadece bu kadardir.

(21-08-2011, Saat: 3:43)Snowflake yazdı: Yona (Denizler Imparatoru): '' Ask insana mutluluk verir. Sana aci veriyorsa unut gitsin.''

bayildim bu sözlere yona gözlerimin önüne geldi yerim ben onu ya joon ah canimsin Smile

[Resim: nfzzk.gif][Resim: bugq9.gif]

(19-08-2011, Saat: 18:45)bgsarangjgs yazdı: You Are Beaituful-13. Bölüm-Baskan Ahn

(21-08-2011, Saat: 3:43)Snowflake yazdı: Mi Nam (You're Beautiful): '' Bu kadar zor yakaladigim yildizin gitmesine asla izin vermeyecegim.''

Bu sözler gerçekten güzeldi ;)
[Resim: 82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png][Resim: b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png]
49 Days...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi