yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
you are beautiful
hwang tae kyung:ay diger yildizlarin isigini kullanarak parliyor
go mi nam:diger yildizlarin isigini kullansa bile ayin fayadalari var.gündüz günesin yaydigi isik daha müsrif.ay karanlikta daha yararli bir sekilde aydinlatmiyor mu?.
tae kyun:go mi nam gündüzün aydinlik olma sebebi faydasiz günesten dolayidir.
mi nam:ah bu dogru.
tae kyung:gece veya gündüz güneste yildiz.
mi nam:o zaman yildizin isigini kullanan ay gibi birsey olmaliyim.
tae kyung:ama ay tamamen faydasiz degil.gece ne kadar yildiz olursa olsun gördügüm tek sey ay.
mi namSadtae kyunga bakar) agabeyim su anda essiz özel bir yildizi görebiliyorum.
tae kyung:ne?orada bir sürü yildiz oldugunu söyledin.
mi nam:orada,ama sadece bir yildiz çok yakisikli parliyor.bu tek yildizi görebiliyorum.
tae kyung:orada böyle bir yildiz mi var?
mi nam:evet bir çok insaninda sevdigi bir yildiz.birçok insan gibi bu yildizdan hoslanmamin benim için yanlis oldugunu düsünüyor musun?
tae kyung:gerçekte onun gibi birseyeden hoslanmak için izin alman gerekiyor mu?yildiza sor onu görebildigine eminim.
mi nam:evet.yildizi görüyorum.onu sevmek iyi olacak mi?(aglar)
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
The Kingdom of the Winds:

Prince Dojin:Bu kadar inatçi olma.Eger sadece fikrini degistirebilirsen,
güvenligini ben üstlenirim.

Ma Ro:Sana bir önerim var?Eger bir zamanlar beni gerçekten
bir arkadasin saydiysan, bir Goguryeo savasçisi gibi ölmeme izin ver.
Kendi canimi almama yardim et.

Prince Dojin: Muhyul ne denerse denesin, Goguryeo bizi asla yenemez.
Düsen bir ulus için ölmek yerine,yasamayi,ve benimle yüce bir
imparatorluk kurmayi tercih etmez misin?

Ma Ro: Dojin. Sen Muhyul'u asla yenemezsin. Muhyul hayatlarini onun için düsünmeden feda edebilecek adamlara sahip.Senin etrafindakiler ise Baegeuk gibi hain pislikler.
Onay Alkis Seytanigulme
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Secret Garden...

Seul: Insanlarin yüzüme söylediklerinden çok arkamdan söylediklerine inanirim.

Muhtesem bir sözdü bence. Herkes yüzümüze bizi sevdigini söyler ama arkamizdan ne dedikodu kazanlari kaynar bir bilseniz. O nedenle arkamizdan konusulana inanmaliyiz. Smile
Paylasim için tesekkürler
My Girlfriend is a Gumiho'dan ..
"Seni, sana ihtiyacim oldugu için sevmiyorum, seni sevdigim için sana ihtiyacim var"
(21-04-2010, Saat: 18:31)burcu choi yazdı: Düslerimin Prensi(Yul)
-Sadece yakin olmak istemistim ama bu bile aslinda bana çok uzak bir istekmis...

Evet , ben bu söze bayiliyorum.AlkisAlkis
‎"Tanrim... Gerçekten varsan, sana bu sözü veriyorum. Eun_chae'nin kalan günlerimde olmasina izin verirsen, kalan günlerini bu kadinla geçirme firsatini verirsen bana her seye bir son verecegim. Kinimi, öfkemi bir kenara atacagim ve huzur içinde ölecegim. Tanrim, sana söz veriyorum." Moo-hyuk. I'm Sorry, I Love You'dan en sevdigim sözlerden biri... Smile
"Büyükayinin 7 yildizi 8 yildiz olmadikça kimse Mishil'e kafa tutamayacak. Büyükayi'nin 7 yildizi 8 yildiz oldugu vakit Mishil'e kafa tutacak biri dogacak" bu söz kehanetti.

"Halkini dinlemek için vakti olmayanlarin hükümdar olmak içinde vakti yoktur. Halkina sevkat gösterebilecek bir yüregi olmayanin iyi bir yönetici olabilmesi mümkün degildir. En iyi savasçilarla en güçlü ordulari kursa bile hiç bir zaman gerçek anlamda bir kahraman olamaz."

Deokman'in Bay Cartan'a söyledigi söz "Çölde gözyasi çabuk kurur."

"Savas dedigin zaten insanlar tarafindan yapilmiyor mu?..Eger insanlar bocalarsa ordularda bocalar...Ordular bocalarsa kraliyetlerin çöküsü olur..."

bugünkü bölümde -10.bölüm- geçen söz "Düsmanin kemigini kirmak için etinizi feda etmelisiniz…"

"Annelerle babalar FARKLIDIR.Babalarla KRALLAR daha da FARKLIDIRLAR"

Misil'in unutulmaz sözlerinden biri "hepimizin birazcikta olsa göklere ihtiyaci vardir."

Yusin'in sözü "bir tavugun basi olmaktansa bir ejderin tirnagi olmayi tercih ederim."

"Cezalandirirken firtina gibi hizli ve keskin, ödüllendirirken agir ve serin kanli. Bunlar devlet yönetiminin esaslaridir." Misil'in Deokman'a ögütledigi sözü.

"Tarihin önünde hepimiz bir piyonuz" Deokman'in sözü

"Gerçek dediginiz sey halki cayi cayir yakar. Umudu anlayamazlar, diyalog canlarini sikar. Özgürlükte ise tereddüt vardir." Misil'in gene Deokman'a söyledigi söz.

Misil "Sadece dudaginin kiyisiyla gülümsersen daha güçlü görünürsün."

"yeterince güçlüysen savasirsin,
savasamassan savunmaya geçersin,
savunamassan teslim olursun,
teslim olamassan da yürüyerek ölüme gidersin."

Misil "Sevgi; hiç tereddüt etmeden almaktir!"

Yusin "Avci avinin pesinde kosarken önündeki dagi göremez."

Yusin "Ben güvendigim birinden asla süphelenmem, süphelendigim birinede asla güvenmem."

Chuncu "Duygulariyla hareket edenler, tarihe hiçbir zaman adini yazdiramazlar."

http://www.korea-fans.com/forum/muhtesem...50747.html
Kar Kraliçesi Kay'a bir keresinde sunu söyledi:''Herkes benden nefret ediyor.Hiç kimse arkadasim olmak istemiyor.Neticede bedenim soguktur dondurur ve nefesim çok keskindir aci verir...Ama sen neden arkadasim olmak istedigini söyledin?''...Kay bir süre sonra cevap verdi. ''Ask yüzünden..Çünkü seni seviyorum..'' Aglaelsalla / Snow Queen
(18-04-2011, Saat: 16:22)meke yazdı: Kar Kraliçesi Kay'a bir keresinde sunu söyledi:''Herkes benden nefret ediyor.Hiç kimse arkadasim olmak istemiyor.Neticede bedenim soguktur dondurur ve nefesim çok keskindir aci verir...Ama sen neden arkadasim olmak istedigini söyledin?''...Kay bir süre sonra cevap verdi. ''Ask yüzünden..Çünkü seni seviyorum..'' Aglaelsalla / Snow Queen

Bu sözlerle diziyi özledigimi anladim.Smile Kar kraliçesi hikayesini bana sevdiren, anlamli kilan bu dizi olmustu.
Replikler için tesekkürler.Onay
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi