yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizilerde Oyuncuların Söylediği Anlamlı Sözler
ga eul : "çocuklar gerçekten istedikleri bir seyin önünde asla tereddüt etmezler çünkü kaybederlerse aglamaya baslayacaklarini bilirler.."
Boys Over Flowers'tan...
최민호
인피니트
샤이니
남규리

playfull kiss youtube ver. Baek Seung Jo' nun güngügünde geçiyordu, çok hosuma gitmisti.

Baek Seung Jo : Kahvenin tadi en güzel sevdigin insanla paylastigindadir.
En mutlu insan sevdigi kisiyle birlikte olandir.
(18-12-2010, Saat: 22:34)seymosi yazdı: playfull kiss youtube ver. Baek Seung Jo' nun güngügünde geçiyordu, çok hosuma gitmisti.

Baek Seung Jo : Kahvenin tadi en güzel sevdigin insanla paylastigindadir.
En mutlu insan sevdigi kisiyle birlikte olandir.

Diziyi izlemistim günlügüde okumustum ama youtube versiyonundaki günlügü okumamistim cidden çok güzel bir sözmüs,sagol paylasim için.
gerçekten bu sözleri okuyunca sahneler gözümde canlandi
sanirim beni en çok etkileyen sözlerin sahibi mishil oluyor cadi madiydi ama rolünün hakkini veriyodu dogrusu ve çok etkiliyciydi
[Resim: 41026802.gif]

Beni etkileyen bir söz de (eger varsa kusura bakmayin) Jeong Woo'nun Gong Chan'a söyledigi sözlerdi Sad
Vazgeçme, seni sansli adam
Vazgeçersen, bir sans bulamayan askim bile ise yaramaz olacak.
En azindan büyük bir aska yenildigimi söylersem, çok kötü görünmem
Bu yüzden sonuna kadar savas Sad
İmza ebatları kurallara uymadığı için silinmiştir.
(03-07-2009, Saat: 13:06)h.a_90 yazdı:
(21-06-2009, Saat: 0:00)datmari yazdı: sang doo lest go to school : çatida biri intihar etmek üzeredir--
sang doo-neden intihar ediyo
ögrenci-4. siraya düstü
sang doo-kaçinci siradaydi
ögrenci-2. siradaydi
sang doo-intihar etmekte çok hakli öl sen öl

bayildim o sahneye birde vazgeçirmek için çocugun yanina çikip ben 5. olan çocugun amcasiyim sen atlada yegenim 4. olsun diyo orasi çok güzeldi

:img-hysterical: Happy0064 Super bu diziyi izlemedim ama bu diyalog sayesinde izleyecegim sanirim Smile harika Onay
(10-12-2010, Saat: 0:44)ramsescanan yazdı: :img-cray::img-cray:
Song eun chae; Hayattayken bile o kadar yalnizdi ki ,onu bu halde birakamazdim...hayatimda bi kerecik olsun kendimi düsünüp kendim için yasayacagim, bu suçsa seve seve cezami çekmeye raziyim...Aglaelsalla

final bölümünde haplari içtikten sonra Aglaelsalla çok güzel bi diziydi... en iyi bitirilen dizilerden biriydi diyebilirim..
-Beni seviyormusun?
-Seninle kaçiyorsam bu kesin olmali.(Gong Chan/Yoo Rin-My girl)

Ve son olarak;

Tanri sizi korusun!(Yoo Rin-My girl) =)

Seol Gong Chan sesi uyuyor musun?uyuyor olmalisin....Karli günler benim dogum günüm biliyorsun.Hiç olmazsa kar yagarken,sahte kuzenini degil ama gerçek Ju Yoo Rin i yani beni düsünebilir misin?Geçici bile oolsa bana gerçek ju yoo rin gibi davran,bunu yapabilir misin?...Gözlerini açamazsin.Rolüne sadik olmalisin..Hiçbir sey duymuyormus gibi.yalanlari ögrenmemis gibi..-Ju Yoo Rin -MY GIRL

seol gong chan:63. binayi seviyorsun
yoo rin:çünkü çok yüksek ve yüksek bir yere çiktiginda üzüntülerinden kurtulursun.üzüldügünde ve ya kötü bisey oldugunda,herkesi birakip uzaklara bir yere kaçmak istemez misin?uzak bir yere gidemiyorsan da yüksek bir yere gidebilirsin.....küçükken 63.binanin en yüksek bina oldugunu düsünürdüm.ve ne zaman kötü bisey olsa keske orda olabilseydim derdim.yani bir daha ki sefere tatsiz bi olay oldugunda uzaklara kaçma,yüksek bir binaya çik tamam mi?...
Ju Yoo Rin-MY GIRL

bu dizi rüyalarima giriyo artikk çokk güzeldi yaa OpucukOpucukOpucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(20-02-2011, Saat: 1:52)Yüsra JaeJoong yazdı: -Beni seviyormusun?

Ve son olarak;

Seol Gong Chan sesi uyuyor musun?uyuyor olmalisin....Karli günler benim dogum günüm biliyorsun.Hiç olmazsa kar yagarken,sahte kuzenini degil ama gerçek Ju Yoo Rin i yani beni düsünebilir misin?Geçici bile oolsa bana gerçek ju yoo rin gibi davran,bunu yapabilir misin?...Gözlerini açamazsin.Rolüne sadik olmalisin..Hiçbir sey duymuyormus gibi.yalanlari ögrenmemis gibi..-Ju Yoo Rin -MY GIRL

yoo rin:çünkü çok yüksek ve yüksek bir yere çiktiginda üzüntülerinden kurtulursun.üzüldügünde ve ya kötü bisey oldugunda,herkesi birakip uzaklara bir yere kaçmak istemez misin?uzak bir yere gidemiyorsan da yüksek bir yere gidebilirsin.....küçükken 63.binanin en yüksek bina oldugunu düsünürdüm.ve ne zaman kötü bisey olsa keske orda olabilseydim derdim.yani bir daha ki sefere tatsiz bi olay oldugunda uzaklara kaçma,yüksek bir binaya çik tamam mi?...
Ju Yoo Rin-MY GIRL

bu yil bir kez daha izledim... 5 defa izlemis oldum bu diziyi.. hiç sikilmadan.. ilk kez izliyor gibi... harika bir diziydi Biggrin lee dae hae,lee deong wook,lee jun ki Biggrin müthis bir kadro ..
(20-02-2011, Saat: 1:55)hafsa yazdı: [quote='Yüsra JaeJoong' pid='1590943' dateline='1298152337']
-Beni seviyormusun?

Ve son olarak;

Ju Yoo Rin-MY GIRL

bu yil bir kez daha izledim... 5 defa izlemis oldum bu diziyi.. hiç sikilmadan.. ilk kez izliyor gibi... harika bir diziydi Biggrin lee dae hae,lee deong wook,lee jun ki Biggrin müthis bir kadro ..

evet çok güzel bi kadro Onay

You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi